Şu 1. oyunu yüksek FPS de bi oynayalım da Allah kahretsin 2. de kasacak
bence biraz erken daha 1 i doya doya oynamadık yaw
Yav genemi deniz..Sıkıldım artık yav
Bu resimler oyundan çekilmemi ya çok gerçekçi yapıyorlar açıkçası oyunun hakkını veriyorlar yanlız bu oyunu ben ingilizce olarak oynuyorum benim pc e yükleyemedim kasıyo pc yi hayırlısıyla çift çekirdeğe geçelimde o zaman yükleriz olmadı quad core yaparız
Grafiklerin eskisinden bi farkı yok sanırsam..
vay be çıkmaz çıkmaz dediğimiz crysis in ikincisi çıkacak be....
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLgaTe
olmasada olur
1. oyunu 7600gt ile en düşük ayarlarda oynadım ama ikincisini very high'da oynamassam en adiyim ne gerekiyosa alsam geforce9900gtx,orjinal vista hdmi monitör hepsini gözden çıkardım (oyun çıkana kadar nvidia 9900 serisini yapar herhalde)
crytek bu işi biliyor
quote:
Var. Özellikle animasyonlar, kaplamalar ve yüz dokularına abanıyorlar. Film izlermiş gibi oyun oynayacaz yanii.
Rahatça kasmadan oynayalımda isterse çizgifilm olsun.Oynananbilirik süper crysis de
Crysis'in senaryosunu çok beyeniyorum 2.sinde işler dahada ilginç bir hal alacak.
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Stif
1. oyunu 7600gt ile en düşük ayarlarda oynadım ama ikincisini very high'da oynamassam en adiyim ne gerekiyosa alsam geforce9900gtx,orjinal vista hdmi monitör hepsini gözden çıkardım (oyun çıkana kadar nvidia 9900 serisini yapar herhalde)
adamların tam istedigi noktadasın sen arkadaşım
3 tane resme 5 sayfa yazı, tebrik ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows
3 tane resme 5 sayfa yazı, tebrik ediyorum.
Ne alakası var ya? Resimler gelmeden zaten 4 sayfaydı konu...
daha biri oynamadık adamlar 2'yi duyurmuş
bide umarım suyunu çıkarmazlar grafikte grafik diye
kayaların texture ü kötü yaw.daha iyisini bekliyordum.yani 3 sene sonrasının teknolojisi ile en azından tekxturler mükemmel olmalı.
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Var. Özellikle animasyonlar, kaplamalar ve yüz dokularına abanıyorlar. Film izlermiş gibi oyun oynayacaz yanii.
O değil de şu shader olayına biraz fazla abanmışlar be? Yoksa bana mı öyle geliyor
Adadan kurtulup başka yerlere gidelim artık. Mesela uzaylıların geldiği gezegende bir ada olabilir.
Bir Crysis'ten daha gerçekçi oyun ne olabilir?
Crysis 2 tabiiki
Deniz ve dalgalara hasta oldum.Sonunda becerdiler su yapmasını.