Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

quote:

Orjinalden alıntı: (DTS)BySniper
    ''Beyler Daha Önce Sordum Ama Gerçekten Anlayan Biri Cevap Versin İstiyorum
    İki Sorum Olacak
    1-)Core2Duo 2.2Ghz İşlemci
    2GB Ram
    512 Mb 9600GT (Şuan 8500GT) Ekran Kartı İle En Yüksek Hiç Kasmadan Hangi Özelliklerde Oynayabilirim?
    2-)Core2Duo2.2Ghz İşlemci
    2GB Ram
    512 Mb 9800GT Ekran Kartı İle En Yüksek Hiç Kasmadan Hangi Özelliklerde Oynayabilirim?
    NOT:Özellikleri Söylerken 9600GT ve 9800GT Kartları Göz Önünde Bulundurunuz:D
    ALIN SİZE ÖSS SORUSU:D:D:D

Bunu bilirsek ODTÜ ye bilgisayar mühendisliğine girebiliyor muyuz ?

arkadaşım aynı sistem ekran kartım 9800gt 500w psu var ve 1280x1024 16xq ve Çok Yüksek çözünürlükte akıcı bir şekilde oynanıyor çok memnunum ''

Bendeki de aynı sistem :E6420 (2,13 Ghz) + 512 Mb Zotac 9800 GT AMP + Gigabyte EP35C-DS3R + 500 Gb Samsung HDD + Kinston 2 Gb DDR2 + NZXT PP500 .500 W

Valla ben en ileri ayarlarda çok zorlanıyorum.Çözünürlükte 1024/768 ve AAF falanda kapalı.
    Nasıl oynayabiliyorsun hayret.Ben uygun ayarları bul deyince ''oyunun kendisi Normal Ayarları tavsiye ediyor bırak bir üstü ''Oyuncu'' ayarlarını...
    Allah aşkına şu işin püf noktasını banada öğretinde bizde görebilelim o ayarları...

• crysis warsta oyunun basındaki tanıtımı izlemeden geçme sansım yok mu :S
  • İlk oyun gibi bunda da grafikten başka hiçbirşey yok.Aksiyon yine zayıf(ilkine göre daha iyi olsa bile) ve oyun çok kısa.Bazı arkadaşlarım para verip alacaktı ama iyi ki aldırmamışım.Değmez bu kadar kısa oyun için.Bu oyunu da beğenmedim açıkçası.Hala Gears Of War kadar sürükleyen ve aksiyon dolu oyun bulamadım piyasadaki tüm oyunlar elimde olmasına rağmen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

İlk oyun gibi bunda da grafikten başka hiçbirşey yok.Aksiyon yine zayıf(ilkine göre daha iyi olsa bile) ve oyun çok kısa.Bazı arkadaşlarım para verip alacaktı ama iyi ki aldırmamışım.Değmez bu kadar kısa oyun için.Bu oyunu da beğenmedim açıkçası.Hala Gears Of War kadar sürükleyen ve aksiyon dolu oyun bulamadım piyasadaki tüm oyunlar elimde olmasına rağmen.

tabi senın düşüncen bu.
  • Evet herkesin düşüncesi kendine sonuçta.
  • quote:

İlk oyun gibi bunda da grafikten başka hiçbirşey yok.Aksiyon yine zayıf(ilkine göre daha iyi olsa bile) ve oyun çok kısa.Bazı arkadaşlarım para verip alacaktı ama iyi ki aldırmamışım.Değmez bu kadar kısa oyun için.Bu oyunu da beğenmedim açıkçası.Hala Gears Of War kadar sürükleyen ve aksiyon dolu oyun bulamadım piyasadaki tüm oyunlar elimde olmasına rağmen.

bari arkadaslarına karısmasaydın
    bu arada suna cevap yok mu hala
    crysis warsta oyunun basındaki tanıtımı izlemeden geçme sansım yok mu

• @anatolian warrior
    Onlar da hallerinden memnunlar.Teşekkür ettiler hatta.Ayrıca bundan size ne.Arkadaş benim arkadaşım sonuçta.Sizi ilgilendirmez o kısmı.Kendi adınıza yorum yapın başkasının adına değil.
  • Arkadaşlar, Crysis 1'i zamanında şimdiki laptopumla alt seviyede bitirdim. Acaba Warhead'i de aynı seviyede , alt yada alta yakın oynayabilirmiyim?
    Mecburum, başka şansım yok çünkü

Ati Mobility Radeon x1400 (256mb paylaşımlı)
    1 gb ram
  • Selam ArkadaşlaR.. Bende CrySis Warhead'ın ingilizcesi vardı.. Az önce Türkçe yama indirdim.. Bu dosyaları nereye atacagım konusunda bir fikrim yok.. Dosya dosya dolaştım ama bulamadım.. Bi yardım Lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: pieceofmoon

Arkadaşlar, Crysis 1'i zamanında şimdiki laptopumla alt seviyede bitirdim. Acaba Warhead'i de aynı seviyede , alt yada alta yakın oynayabilirmiyim?

1 gb ram

Merak etme kardeş oynarsın çünkü Warhead daha düşük sistemlerdede oynanabilirlik için Farklı bir motor kullandı .. iyi oyunlar...

• yeni trailer kaçıran üzülür..

http://www.crymod.com/thread.php?threadid=37862
  • yaa Bitti oyun 4 saatte bitermiymiş bi oyun yaav... 4:30 da başladım az önce yani 08 : 00 sularında bitrdim.. Bir titanik filmi bile daha uzun sürüyor arkadaş
  • quote:

@anatolian warrior
    Onlar da hallerinden memnunlar.Teşekkür ettiler hatta.Ayrıca bundan size ne.Arkadaş benim arkadaşım sonuçta.Sizi ilgilendirmez o kısmı.Kendi adınıza yorum yapın başkasının adına değil.

herkesin düşüncesi kendıne demişsin arkadaslarının düşüncesine neden karıstın peki
  • bence oyun gayet guzel olmus oynanabılırlık crysis e gore daha ıyı en azından dürbünle adam vurmak daha kolay ilk oyunda dürbün çok hareket ediyodu abartmıslardı bunda düzeltmişler Allahtan bu oyunu crysis e göre daha rahat bi şekilde oynadım bilgisayar cok yorulmadı

asus m2n
    amd x2 64 5200 2.6ghz
    saphire hd2600xt gddr3
    1 gb kingston 667

1024 768 te rahat 20 30 arası oynatıyor AA kapalı ıken kapalı mekanlarda 40 50 ye cıkıyor fps
  • quote:

Orjinalden alıntı: vasili123

quote:

@anatolian warrior

herkesin düşüncesi kendıne demişsin arkadaslarının düşüncesine neden karıstın peki

Düşüncelerine karışmadım.Sadece oyun bende var dedim hemen satın almayın görün dedim.Getir dediler ,benim gibi düşünen birine verdim onda gördüler ve beğenmediler.İyi ki de almadık dediler bu kadar basit.Ayrıca bu neden sizi bu kadar rahatsız etti anlamadım.Arkadaş benim arkadaşım sonuçta.Diğer tanımadığım kişileri alakadar edeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 5 Ekim 2008; 13:25:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: povr_anj

quote:

Orjinalden alıntı: pieceofmoon

Arkadaşlar, Crysis 1'i zamanında şimdiki laptopumla alt seviyede bitirdim. Acaba Warhead'i de aynı seviyede , alt yada alta yakın oynayabilirmiyim?

1 gb ram

Merak etme kardeş oynarsın çünkü Warhead daha düşük sistemlerdede oynanabilirlik için Farklı bir motor kullandı .. iyi oyunlar...

Teşekkürler Dostum ve CryTek.

quote:

Orjinalden alıntı: disorderpunk

yeni trailer kaçıran üzülür..

http://www.crymod.com/thread.php?threadid=37862

Arkadaş , verdiğin linkte bi video yok. silinmiş mi nolmuş?

• gemiden içeri girince uçağın yanında kıler ve ılk gırış katındakılerı vuruyorum
    aşağı delik gibi bir yerden inip oradakılerıde ındırıp devam edecegım ama olmuyor?
    sutunlarda ekranlar var kullan dıyor ? ama nasıl olurda buradan cıkarım bılemedım?
    yardım edermısınız?
    suan resım atamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fmaka

gemiden içeri girince uçağın yanında kıler ve ılk gırış katındakılerı vuruyorum
    aşağı delik gibi bir yerden inip oradakılerıde ındırıp devam edecegım ama olmuyor?
    sutunlarda ekranlar var kullan dıyor ? ama nasıl olurda buradan cıkarım bılemedım?
    yardım edermısınız?
    suan resım atamam.

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI)

• kola makinelerinin üst tavan deliğinden albay lee yi takip etcen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOXO -- 6 Ekim 2008; 16:59:21 >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.