Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardesler amd sempron 2.01 960 ram ve geforce nin 6100 256mb lik bilgisayarda çalışır mı warhead
  • quote:

Orjinalden alıntı: vasili123

quote:

ya arkadaslar en son bölümde bi silah var böle öküz gibi bişe tek atıs ama onun yerini bulamadım patlak ucagın içinde die okudum bi yerde ama ucagın içinde gausus la yanılmıosam bide scarx cardı nerde oldugunu bilenler bi ss koyabilirlermi ya.

yaw yardım lütfen bulamıom şu silahı ya oyun acık beklııoooooooooo
    :D:D

Uçağın içinde bulunan kutunun içerisinde.Kutuyu açınca silah ı göreceksınız!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

quote:

ya arkadaslar en son bölümde bi silah var böle öküz gibi bişe tek atıs ama onun yerini bulamadım patlak ucagın içinde die okudum bi yerde ama ucagın içinde gausus la yanılmıosam bide scarx cardı nerde oldugunu bilenler bi ss koyabilirlermi ya.

tmm abi ne kızıon bakarız yeterkı kızma sen

• yaa bana da yardım edin ne olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanior61

yaa bana da yardım edin ne olur

sen hangi bölümde kaldın

yada oyunumu kuramadın derdin ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLacK-b0x -- 3 Ekim 2008; 13:16:26 >
  • QbLaY!!! ın üstüne bak anlarsın
  • Keşke Cevat Yerliye Ulaşabilsem Crysis Hakkında Yeni Düşüncelerim Var Mesela Onunla Paylaşmak İsterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 3 Ekim 2008; 13:33:42 >
  • quote:

QbLaY!!! ın üstüne bak anlarsın

walla cok hemde cok zor

acmaz gibi me gelıo ama acsa bile low detailde bile 800*600 de cok fena kasar
  • Bu Arada Multiplayer Oynayan Varmı İnternet Üstü ?
  • crysis wars hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

tmm abi ne kızıon bakarız yeterkı kızma sen

Yok kardeş yanlış anladın!

quote:

kardesler amd sempron 2.01 960 ram ve geforce nin 6100 256mb lik bilgisayarda çalışır mı warhead

Çalışsa bile alıcağın fps sana oyundan tat vermez.Bence hiç ilişme!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Keşke Cevat Yerliye Ulaşabilsem Crysis Hakkında Yeni Düşüncelerim Var Mesela Onunla Paylaşmak İsterdim

bizimle de paylaşabilirsin
  • ya arkadaslar kac fps aldıgımız nerden aanlıcaz cok merak ediorum ben
  • registration code sorunu var nasıl halledebilirim
  • quote:

ya arkadaslar kac fps aldıgımız nerden aanlıcaz cok merak ediorum ben

Fraps programı işinize yarayacaktır.Oyuna girmeden programı çalıştırmanız yeterli!
  • quote:

Bu Arada Multiplayer Oynayan Varmı İnternet Üstü ?

evet gayaet zevkli çok güzel ama bizim türkler mp de artık daha kalaba olduğundan çok fazla küfürlü yazışıyolar

• arklar bu bolumde kaldım butun kapıları dolastım hepsı kapalı alt lumene ındım orda dusmanlarla catısıtım onları oldurdukten sonra oraların kapılarınıda baktım kapalı geldıgım yoldan gerı geldım ve tek secenek bu kaldı burayı nasıl geccem
  • quote:

Orjinalden alıntı: anatolian warrior

quote:

Bu Arada Multiplayer Oynayan Varmı İnternet Üstü ?

evet gayaet zevkli çok güzel ama bizim türkler mp de artık daha kalaba olduğundan çok fazla küfürlü yazışıyolar

MultiPlayer'in Zevkli Olduğunu Öğrendiğim İyi Oldu Yakında İnş Bende Akıcam Crysis'e

• quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

arklar bu bolumde kaldım butun kapıları dolastım hepsı kapalı alt lumene ındım orda dusmanlarla catısıtım onları oldurdukten sonra oraların kapılarınıda baktım kapalı geldıgım yoldan gerı geldım ve tek secenek bu kaldı burayı nasıl geccem

orda oyuk gibi biryer var oraya gir bitanede içerde dolasırken görceksin daha minik bir oyuk var dal ordan içeriye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 3 Ekim 2008; 22:44:52 >

• bırturlu gecemedım gemının ustunde bır yer de kalıp save dosyasını verebılırmısınız
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.