Şimdi Ara

*-* CRYSIS 'te Büyük Olay *-* (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
8.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Crysis to DukeNukem Patch

quote:

Orjinalden alıntı: p@l@

maalesef dostum..aradaki farka bak..

*-* CRYSIS 'te Büyük Olay *-*

2. resim senin verdiğin dosya

• quote:

Orjinalden alıntı: xiseyn

Arkadaşlar nette gezinirken CRYSİS için Xp altında DX10 efektlerini açmaya yarayan bir dosya buldum. ilgilenenler bir göz atabilirler...

http://www.moddb.com/games/183/crysis/addons/9809/dx10-effects-with-dx9-for-patched-crysis-11

zaten autoexec.cfg ile bunu sağlıyoruz, benim dosyaları Cvargroups'a atmadan sadece cfg atarsan Dx10 Very High gibi olur ama fps yere yatar

• yanlzı bende yaaptım testleri imzamdaki sistemler aa kaplı bütün ayarlar yüksekte.Baktım çatışmaalrdan filan gayet akıcı ama deniz efekti direk resimler gibi klorlu su gibi oldu. Başka fark göremedim
  • tarif edilen şekilde yaptıldığı halde klorlu su gibi görenler varsa eğer bu seçenek sisteme ve ekran kartına göre farklılık gösteriyor demektir. Doğru yaptığınıza eminmisiniz ?

mesela SM versiyonundan kaynaklanıyor olabilirmi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 1 Şubat 2008; 16:15:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

tarif edilen şekilde yaptıldığı halde klorlu su gibi görenler varsa eğer bu seçenek sisteme ve ekran kartına göre farklılık gösteriyor demektir. Doğru yaptığınıza eminmisiniz ?

bende herşeyi hıgh a aldım. su öyle dandik görünmedi. fps normalde 13-14 ken 18-19 oldu. bende.
  • ah ulan pc den ayrı düştük.resimleri görükçe özledim valla.gel 35gün gel
  • quote:

tarif edilen şekilde yaptıldığı halde klorlu su gibi görenler varsa eğer bu seçenek sisteme ve ekran kartına göre farklılık gösteriyor demektir. Doğru yaptığınıza eminmisiniz ?

Oradaki Denilenlerin Hepsini Yaptım.Birde Vista High Mod Ne Oluyor.Bu Very High Olayımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

quote:

Oradaki Denilenlerin Hepsini Yaptım.Birde Vista High Mod Ne Oluyor.Bu Very High Olayımı

İlk mesajımı editledim, ilgili dosyayı rapi de attım tek pakette hepsini indirebilirsiniz.

veya buradan

http://rapid+share.com/files/88334140/Kumandan.rar.html

• Oynayan arkadaşlardan biri tanklar ile savaştıktan sonraki olan bölümün save ini rapid e upload edebilirse makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Şubat 2008; 17:05:47 >
  • görüntü kalitesi düştü, ot falan kalmadı ortada :D ayrıca o videolardaki gibi de olmadı. ( yüklemeye deymez)
  • yaw bi kere görüntü kalitesi artmıyor direkman bi renk kalitesi gidiyor eskiden renkler kahverengi tonunda bi şeyken(gerçekçi) şimdi farcry gibi normal beyaz tonda bu efkti zaten bilen bilir en çok performans götüren ve high ile veryhigh arasındaki farkların en büyüğü olduğu söylenebilir ordan bi fps artışı 3*5 detaydanda kısınca fps artışı çok doğal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Crysis to DukeNukem Patch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi channex -- 2 Şubat 2008; 2:51:10 >
  • Merakla bekliyorum. Orjinali elimde olmadığından 1.1. patch yapamadım. Bendeki versiyonu kopyala yapıştır şeklinde. Yüklenmiyor.

Internette bulduğum bir dialog:

...........................
    Ati driver center dialogları:

Robert: Şefim!! , Yeni sürücüyle Crysis i hallettim : Buyrun bakın.

Şef Johnson: Ohaa yani. Başarmışsın. Tebrikler.

Şöyle çekil kenara da biraz oynayayım.

....

Robert: Şefim, bu sürücüyü yayınlayalım mı? Sevinsin garibanlar. Hem prestijimiz de artar.

Şef Johnson: Sakın ha. Yoksa işsiz kalırız. Evde kullan ama sakın yayınlama. Yeni kartları nasıl satarız sonra.

Robert: Anlaşıldı. Napalım. Onlar adına üzülüyorum biraz sadece.

Şef Johnson: Onlar süründükçe biz maaşımızı alıyoruz ya yeter. Yoksa eleman revizesine giderdi şirket.

Boşver koçum. Keyfine bak sen..
    ..................

Ne kadar doğru ne kadar gerçek tartışılır. Ama traji-komik olduğu doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 2 Şubat 2008; 8:37:29 >

• VAYBEE OLURMU OLUR KAÇIMIZ İŞLEMCİLERİN İÇİNDE KAÇTANE TRANSİSTÖR VAR BİLİYORUZ YADA KİM SAYDI :)
  • @Kumandan
    Bu Kumandan Mod ayarlar lowda iken performans artışı sağlarmı?Bugün kuzenimin laptopuna crysis yükledim,herşey lowda 800*600 de performans yerlerde sürünüyor..Sistem Core 2 Duo T7250,1 GB 667 mhz ram,
    Nvidia 7300 gt ekran kartı.Toshiba A200 1BP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 2 Şubat 2008; 23:50:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacker_49

@Kumandan
    Bu Kumandan Mod ayarlar lowda iken performans artışı sağlarmı?Bugün kuzenimin laptopuna crysis yükledim,herşey lowda 800*600 de performans yerlerde sürünüyor..Sistem Core 2 Duo T7250,1 GB 667 mhz ram,
    Nvidia 7300 gt ekran kartı.Toshiba A200 1BP

Walla kesin birşey söyleyemem denemek lazım ama, artırması lazım
  • arkadaşlar 2600pro GDDR2 almayı düşünüyorum (ya da x1650 xt) bu kartlar oyunu nasıl çalıştırıyor kullananınız var mı? ben 9600xt ile low da çoşturuyorum oyunu

düzenleme: lanet olsun şu agp ye keşke PCI-E alsaymışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 3 Şubat 2008; 3:12:41 >
  • x1650xt var bende , işlemci e4300 şu an oc siz pazartesi fan geliyor , bu haliyle 1280*1024 shadows low , bırde pro lu bısı vardı turkce oldugu ıcın hatırlamadım dıkkat etmedım o low da gerı hersey orta hıgh , fps hıc olcmedım ama gerek duymadım barız 50+ oyundan rahatlıkla zevk alabılırsın

bu arada bende 1280*1024 full çalıstırcak bı kart bakıyorum , oyun mukemmel + turkce ınsan fılm ızler gıbı oynuyor , ha bıde 5.1 ses alabılırsenız tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 3 Şubat 2008; 4:51:57 >
  • Hocam ben geçen oyun aldım çatışma anları 13 fps oyunda kimsesisken 22 fps bomba patlarsa 6 fpsve oyunu bitirdim crysis de böyle olur diye klorktum almadım sizin 70 fpslerde oynuyorsunuz dert ettiğiniz şeye bak.Varsın su kötü olsun.
  • teşekkür ederim ;)
    quote:

Orjinalden alıntı: Pércussionist

x1650xt var bende , işlemci e4300 şu an oc siz pazartesi fan geliyor , bu haliyle 1280*1024 shadows low , bırde pro lu bısı vardı turkce oldugu ıcın hatırlamadım dıkkat etmedım o low da gerı hersey orta hıgh , fps hıc olcmedım ama gerek duymadım barız 50+ oyundan rahatlıkla zevk alabılırsın

bu arada bende 1280*1024 full çalıstırcak bı kart bakıyorum , oyun mukemmel + turkce ınsan fılm ızler gıbı oynuyor , ha bıde 5.1 ses alabılırsenız tamamdır

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.