Şimdi Ara

Crysis Grafik ayarları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Crysis de grafik ayarlarından bütün seçenekleri yüksek yapıyorum (Çok yükseğe tıklanmıyor bu arada) 1 dakika kadar oynadıktan sonra acayip kasma oluşuyor. 2 saniyede bir ekran geliyor kararıyor. Çözemediğim olay şu. Crysis 2 nin tüm grafik ayarlarını en sonu seçtim (extreme) böyle bi sorun çıkmadı, Crysis de çıkması ilginç :D

Sistem özelliklerim şu şekilde

(Speccy programından kopyaladım)

System
    MS Windows XP Professional 32-bit SP3
    CPU
    AMD Phenom II X6 1100T
    AMD Phenom II X6 1100T
    Thuban 45nm Teknoloji
    RAM
    4.0GB İkili-Kanal DDR3 @ 803MHz (9-9-9-24)
    Motherboard
    ASUSTeK Computer INC. M4A88TD-M EVO (AM3) 47 °C
    Graphics
    Varsayılan Monitör (1360x768@60Hz)
    AMD Radeon HD 6900 Series ( 1 gb ekran kartı, 256 mb )
    Hard Drives
    977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ (SATA) 37 °C
    Optical Drives
    HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50
    HYDYBQJ NSXA309EV SCSI CdRom Device
    HYDYBQJ NSXA309EV SCSI CdRom Device
    Audio
    AMD High Definition Audio Device

• upppp
  • Elindeki sistem ile xp kullanman yanlış olmuş. Windows 7 64 bite geçmeni tavsiye ederim. Sıkıntıların çözülür ve daha iyi grafik kalitesi ile oyunları oynayabilirsin.
  • Varsayılan Monitör (1360x768@60Hz)
    AMD Radeon HD 6900 Series ( 1 gb ekran kartı, 256 mb )

Bu kısmı çözemedim, özelliklede 256MB olan kısmı. 6900 serisinde böyle bir kart yokki. Ayrıca bu bilgisayara bu monitör hiç olmamış.

venomtrk

Eğer XP'de kasıyorsa win7'de de kasıcaktır. Nasıl bir fark olucak ki ayrıca oynu DX10'da oynadığında daha da kötü olucak.
  • i7 1,6 ghz, 4gb ram, Atı hd5650 1 Gb (laptop) özelliklerimi kısaca özetlemek istedim grafik ayarlarını max seviyede oynuyorum ve hiç bir kasma söz konusu olmadı sadece aralarda ufak bir takılma oluyor oda oyun içinde olmadığı için sakınca olmuyor. sistemimde Win 7 pro 64 bit
  • kardeş ati ekran kartlarında yıllardan beridir bir ısınma problemi vardır bundan kaynaklı ati kullandığın için ekran kartın belli bir süre sonra ısınıyor ve yanmaması için hızını azaltıyor büyük ihtimalle. keşke nvidia alsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceMan

kardeş ati ekran kartlarında yıllardan beridir bir ısınma problemi vardır bundan kaynaklı ati kullandığın için ekran kartın belli bir süre sonra ısınıyor ve yanmaması için hızını azaltıyor büyük ihtimalle. keşke nvidia alsaydın

kardeş bence senin dünyadan haberin yok.Son 3 yılın bütün kartlarını incelersen nvidia'nın hem amd den çok daha fazla güç tükettiğini hemde çok daha fazla ısındığını görürsün...
    LÜTFEN BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalips1453 -- 7 Nisan 2011; 20:10:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COD Black Ops Grafik Ayarları.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla arkadaşlar ne bileyim çözemedim bi.

@t3 Hocam o çözünürlük olayını bende çözemedim yani ayarları var fakat pek bilgim yok en kısa zamanda halledicem onu. o 1 gb ekran kartı ve 256 desteklediğini ben yazdım yani ne kadar olduğu hakkında bilgi vereyim dedim.

Sonuç olarak ne yapıcam yani ? böle kasıcakmı. Ayrıca win 7 ye geçicem zaten.
  • uppp
  • driverla ilgiili bi problem olabilir belki
  • Daha 2 hafta olmadı pc yi toplatalı yani öyle birşey olucağını sanmıyorum ama şuda var. Anti alising felan yazıyor onu 8x yapınca böyle bi sorun oluyor diğer ayarlar yüksekte olunca sorun olmuyor. 4x yapıyorum sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalips1453

kardeş bence senin dünyadan haberin yok.Son 3 yılın bütün kartlarını incelersen nvidia'nın hem amd den çok daha fazla güç tükettiğini hemde çok daha fazla ısındığını görürsün...
    LÜTFEN BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYALIM

ewet ekran kartınla ilgili bir sorunum yok ama ısınmada sorunum var hp pavilion dv6 serisinden işlemcim çok fazla ısınıyor. onuda altına bir fanla çözmeye çalışıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.