Şimdi Ara

GTA IV Max ENB Ayarları (Gerçek Üstü Grafikler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar sistem imzadaki değil . Kuzenimin sistemi ve youtubede açıklamalarda yazıyor özellikleri. iCEnhancer 2.5 Final kuracaktım ama diğer modlarla beraber çok ağır kasma yaptı o yüzden 1.3 kurdum . olabilecek en iyi grafiklerin 1-2 tik altı :)

• Grafikler güzel fakat aşırı parlaklık var izlerken gözümü ağrıttı.
  • GTA 4 ü full grafikte oynamak için en uygun ne eklemeler yapmalıyım
    Şu an PC:
    İ3 işlemci
    4gb ddr3 1333 MHz RAM
    Nvidia gt415 1 GB 128 bit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten güzelmiş ama hem parlak arkadaşında dedigi gibi hemde dönerken kayıyormuş gibi bir his veriyor oda olsun artık gerçekten güzel 10 üzerinden 8 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

Grafikler güzel fakat aşırı parlaklık var izlerken gözümü ağrıttı.

enbde bi sorun var. oyun ayarlarından parlaklıgı en düşüğe getirsem bile o parlaklık tam olarak azalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1434

GTA 4 ü full grafikte oynamak için en uygun ne eklemeler yapmalıyım
    Şu an PC:
    İ3 işlemci
    4gb ddr3 1333 MHz RAM
    Nvidia gt415 1 GB 128 bit

dostum güç kaynağını ve anakartını söylemen lazım . ona göre daha sağlıklı bileşenler önerebilirim.
  • Şu grafik modların hiç sevmediğim 2 şey var bu videoda olduğu gibi:

Gereksiz bulanıklık.
    Yolların simsiyah veya siyaha çok yakın bir renk olması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence oyun normalden daha berbat olmuş gereksiz blur efektleri ve göze zarar verecek derecede parlaklık ve daha bir çok şey en iyisi hiç mod yükleme maksimum grafiklerde OYNAYABİLİYORMUSUN?
    eğer OYNAYABİLİYORSAN hiç karıştırma kardeşim oyunu direk sade oyna o mis gibi grafiklerde boşuna grafik modları yükleme oyunu berbatlaştırıyor
    ama bana göre böyle çılgın insanlar varsa Gta 4'e 20-30 grafik modu yükleyerek oyunu oynayabilirler ama tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

Bence oyun normalden daha berbat olmuş gereksiz blur efektleri ve göze zarar verecek derecede parlaklık ve daha bir çok şey en iyisi hiç mod yükleme maksimum grafiklerde OYNAYABİLİYORMUSUN?
    eğer OYNAYABİLİYORSAN hiç karıştırma kardeşim oyunu direk sade oyna o mis gibi grafiklerde boşuna grafik modları yükleme oyunu berbatlaştırıyor
    ama bana göre böyle çılgın insanlar varsa Gta 4'e 20-30 grafik modu yükleyerek oyunu oynayabilirler ama tavsiye etmiyorum

amaç zaten bu modlarla oynamak değil . modların oyunu değiştirdiğini göstermek . sanırım videodaki parlaklık sorunu youtube kaynaklı . parlaklığı otomatik olarak arttırmış normalde çok daha iyi görünüyor . ama gereksiz olduklarını bende biliyorum . sadece oyundaki sisi kaldıracak modla kariyeri bitirdim zaten . bu sadece vakit geçirmek için denediğim bir video.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT.R

quote:

Bence oyun normalden daha berbat olmuş gereksiz blur efektleri ve göze zarar verecek derecede parlaklık ve daha bir çok şey en iyisi hiç mod yükleme maksimum grafiklerde OYNAYABİLİYORMUSUN?

amaç zaten bu modlarla oynamak değil . modların oyunu değiştirdiğini göstermek . sanırım videodaki parlaklık sorunu youtube kaynaklı . parlaklığı otomatik olarak arttırmış normalde çok daha iyi görünüyor . ama gereksiz olduklarını bende biliyorum . sadece oyundaki sisi kaldıracak modla kariyeri bitirdim zaten . bu sadece vakit geçirmek için denediğim bir video.

Aynen bu grafik modları oyunun içine ediyor ama ne demişler denemekte fayda var öbür gün adam ben icenhancer 3.0 kullandım oyuna 50 grafik modu koydum maksimum
    grafiklerde oynadım der bizde mal gibi ben normal modsuz maksimum grafikte oynadık deriz mal gibi kalırız ama güzel modlar sadece oyunun hikaye modunda uygun değil

• quote:

quote:

quote:

Aynen bu grafik modları oyunun içine ediyor ama ne demişler denemekte fayda var öbür gün adam ben icenhancer 3.0 kullandım oyuna 50 grafik modu koydum maksimum
    grafiklerde oynadım der bizde mal gibi ben normal modsuz maksimum grafikte oynadık deriz mal gibi kalırız ama güzel modlar sadece oyunun hikaye modunda uygun değil

birde sanırım nVidia kartlarda ENB modları daha rahat ve daha gerçekçi çalışıyor. AMD kartlarda PhysX desteği yok biliyorsunuz. o yüzden tüm fizik uygulamalarını karttan çekiyor ve kartı çok yoruyor. aynı bu modları hatta daha azını kullanan biri nvidia kullandığı için ciddi anlamda daha iyi performans alıyor.

mesela bu videoda eleman 2 tane kart kullanmış biri fizik için diğeri grafik işlemleri için . kartlar çok eski ve benim videoda kullandığım R7950 den performans olarak çok çok kötü kartlar ama ENB buna bakmıyor . o yüzden daha akıcı bir gameplay olmuş .

• quote:

quote:

quote:

quote:

birde sanırım nVidia kartlarda ENB modları daha rahat ve daha gerçekçi çalışıyor. AMD kartlarda PhysX desteği yok biliyorsunuz. o yüzden tüm fizik uygulamalarını karttan çekiyor ve kartı çok yoruyor. aynı bu modları hatta daha azını kullanan biri nvidia kullandığı için ciddi anlamda daha iyi performans alıyor.

mesela bu videoda eleman 2 tane kart kullanmış biri fizik için diğeri grafik işlemleri için . kartlar çok eski ve benim videoda kullandığım R7950 den performans olarak çok çok kötü kartlar ama ENB buna bakmıyor . o yüzden daha akıcı bir gameplay olmuş .

Zaten bunun cevabı HBAO ve HDAO karşılaştırılınca ortaya çıkıyor 3-4 sene sonraki oyunlarda
    kullanılıcak teknolojileri Nvidia şimdiden yapmış bile gelişiyor Nvidia bize Tomb Raider 2013'de Lara Croft'un o güzelim saçlarından teknolojileri kanıtladı her bir telin bile detayı
    var AMD ucuzluğuyla övünüyor ama sonuç ortada 3 sene sonra AMD şuanki teknolojilere belkide yeni adım atacak belkide ama Nvidia'nin teknolojilerinin gelişmekte olduğu ve
    ekran kartlarının bu güzel teknolojilerin nimetlerinden sonuna kadar faydalandığı kesin bunu Call Of Duty Ghost'daki köpeğin o tüylerindeki detaylardan bile gördük sonuç ortada
    Nvidia hep iyi olacak ve devam edecek tek sorunu ekran kartları fazla pahalı ama 2-3 seneye 5500 TL'lik o ekran kartlarıda düşer 800 TL'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Zuper Gahraman -- 5 Temmuz 2014; 3:38:47 >

• ENB kurduğun zaman display sekmesinden herhangi bir ayarı değiştiremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

ENB kurduğun zaman display sekmesinden herhangi bir ayarı değiştiremezsin.

grafik ayarları değişmez zaten . ama parlaklığı kısıp arttırabililiyorum . fark oluyor yani.
  • http://www.youtube.com/watch?v=oHTjRu-cfrw&list=UUmxK5bsQ0RThqbnkAy1JR6Q

Bu videoda adam biraz daha iyleştirmiş grafikleri.Gerçekten çok müthiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.