Şimdi Ara

Crysis 3 Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
2
Favori
9.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerinde bir puan olmuş. Bu arada 8.6 alan bir oyuna Balon patladı gibi halen yorum yapan insancıklar var ne diyelim :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kusursuz bir grafik çöplüğü .
  • Oyunu bugün oynama fırsatı buldum. Oyun harika hele o yayla adamlari mihlamak super.Turkce dublajida güzel olmuş bence hikaye grafik oynanabilirlik ve ses olarak rahat 9.5 alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu oyun grafik üzerinden 10 puan alamıyorsa ciddi soruyorum hangi oyun alır? Tamam herkes topa tutuyor oyunu yok böyle yok şöyle diye ama hiç bir yerde o kötü yorumların arasında grafik hakkında bir şey göremedim. Bu oyunun grafikleri açık ara gelmiş geçmiş en iyi grafiklere sahip oyundur. Yani tam puanı hak ediyor.
  • Oyun iyi optimize edilmemiş olabilir.Ama gelipte bana "bu oyun çöp" yada "balon patladı" gibi laflar etmeyin.Bu oyuna çöp diyen kişi ya oyunu fanboydur yada kötü yorumlamak için para almıştır.Benim yorumlamam bu kadar.

• Ben oyunu bitirirken çok keyif aldım. Hikaye fazla sıkmadı beni. Sonu harikaydı. Grafikler daha iyi olamazdı. Balon diyerek abartıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter_Petrelli

Aynen çok yerinde bir puan.diğer sitelerde aşağı yukarı bu panı verdi zaten.

Oyun sadece Grafikten ibaret, geri kalan herşeyi iyi değil. Yani kusura bakmayın bir oyununu mükemmel olması sadece grafikleriyle olmuyo. Oyun genel olarak kötü işte.

"8.6 alması yerinde" diyorsun, ardından da "oyun kötü, balon patladı" diyorsun...

/>
  • Şimdi herkes diyor.Beğenmedim felan diye. sizi bilmem ama ben çok beğendim. Kendi Pc niz DX11 kaldırmıyor diye burda oyuna suç bulmayın tamam pek fazla yenilik yok ama senaryoya birşey demeyin.Cevat abimiz yapmış hangi oyunu tamamen türkçe oynadınız hemde böyle olağanüstü grafiklerle adamlar kaplama yapmamış direk her maddeyi tek tek koymuslar.Online Kısmıda çok eğlenceli ama siz hala oyuna suç buluyorsanız siz COD'unuza devam edin...
  • Konu kötü, optimizasyon kötü, tasarımlar kötü, çoğu bölüm paso karanlıkta geçiyor. Yeni nesil kapıdayken, bu kısacık oyun için sistem toplamak enayilik.
  • iki saattir dolmasını bekliyorum insaf ya. hem görüntü kötü hemde dolmuyor iki saattir. insaf.
  • Beğenmeyen oynamasın kardeşim buraya gelipte yorumda yapmasın hay sizin markalaşmış oyun anlayışınıza
  • bu oyun kötüyse black ops 2 oyun deil
  • Bence Puanlar Oyuna Fazla !
  • Bakalım benim emektar ekran kartım ati radeon 1 gb gddr3 hd 5470 dx11 bu oyunu kaldırabilecek mi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna kötü diyen kişiler, konsolcu ve ekran kartından dolayı oyunu oynayamayanlardır.aralarında istisnalarda vardır tabiki, ancak ben crysis serisinide seviyorum cevat yerliyide seviyorum çünkü oyun türkçe zaten en güzel şey bu. Sen kalkıp adama laf sayıyorsun oyunu kötülüyorsun, tama bunlarıda yaptın ama şunun farkındamısınız bilmem de:

crysis 2 konsollora özel yapıldı aslında PC de değişiklik gördünüzmü grafikler dahi 1. oyundan kötüydü ve biz önü açık olan PC kullanıcıları boyun eğdik. Ve şimdi ise biz bu oyunu full ayarda DX11 kartlarla oynamata hak da kazandık ve oynuyoruzda. Madem konsol sürümünü beğenmedin bu oyunun düzgün bir açıklama yap, madem kartın açmıyor düzgün açıklama yap. Geçen sene grafikler düşük diye dert yanyordunuz şimdi yüksek diye bu iş çocuk oyuncağı değilki. Ben memnunum benim gibi düşüen çok kşi var. Herhangi bir kusuru yok oyunun, kötüleyenler konsolcu ve kartı yetmeyen arkadaşlar.

• Bscnin sistem bile baya zorlanmış bazı anlarda.Pc oyuncuları için çok büyük emek harcamışlar ama pc satışları beklenenin çok altında kalacaktır lowda zor oynuyorum hd 7730m ile
  • bunda görsellikmi var metro last night bi çıksın ozman görcem
  • ayrıca bazı arkadaşlar yeni nesil diyip duruyoda siz ne yenisinden bahsediyorsunuz acaba, kardeşim konsol sınırlı ama pc öyle değil. pc her ay gelişir ama konsol 5 senede bir değişir...

• oyunun grafikler kaplamalar fizik etkileşimi muteşem ama nedese ilk crysis zevkini vermedi
    puanlar bence yerinde olmuş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.