Şimdi Ara

Crysis 3 Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
2
Favori
9.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toplanmış yine özeleştiriden yoksun sürü psikolojisindeki insanlar.

Arkadaşlar bir şey soracam ya valla.Şimdi cod'u eminim çoğu kişi beğenerek oynuyodur değilmi?Bak bende halen cod mw 2 oynarım zevkli multisi vardır.

Neyse gelelim cod'un single'ına.Bu cod'un hikayesi çok mu güzel?3 tane şerbetli asker hiç ölmeden dünyadaki en büyük suçluları ve askerlerini yok ediyor.

Bu hikaye süpermi?Kusursuzmu size göre?Veyahut amerikan başakanının kızını kurtarmak hiç monoton değilmi?Olm aynısını re4'de leon yapıyodu lan.Bildiğin monoton hikaye işte.

Kötü adamları öldürme olayıda sinema'da senelerdir işlenir mutlu sonla biter sondaki adam ya karizmatik bi söz söyler yada bi cigara yakar pöff der yapım yayın ekibi devreye girer.

Şimdi gelelim crysis 3'ün eleştirilen noktasına.Hikaye.

Bu oyunun hikayesi öyle sıradan bir dünyayı kurtarma olayıda değil.

Videonun başında gökhan anlatana kadar oyunu hikayesi ile eleştirenlerin zerre bilgisi yoktu oyun hakkında.Çünki oyunu bile oynamadılarki?Haberlerdeki yorumlar yüzünden bir crysis 3 olgusu yaratıldı ve buna nefret söylemleriyle oyun yerden yere vuruldu ve halende vurulmaya devam ediyor.

Bir gün biride çıkıp şunu söylemedi."Crysis 1 ve warhead şaheserdi.Sunum olarak harika oyunlardı.2 ve 3'de sunum eksikliği var" diye bir Allah'ın kulu çıkıpta söylemedi.Niye?Oyunu oynamadıki ortadaki crysis 3 oyununa laf atıp çoğunluk kesme yaranmak varken oyunu neden oynasın?Ha bu adamların batı hayranlığınıda unutmamak lazım.

Ve şunuda söyleyim bu oyunun hikayesine kötü diyen adamlar ne yapıyor biliyomusunuz?

Yaşı küçükse annesi ve ablasıyla yaşı büyükse karısı ve çocuğuyla oturup kanal d ve fox tv'de bilimum ahlak yıkımı yapan her türlü ilişki kombinasyonu içeren diziler seyrediyordur.Evet evet bunu yapıyorlar.Ve o dizinin bir sonraki bölümünü heyecanla bekleyip hatta özet adı altında 1 saat boyunca yedirilen eski bölümüde aynı heyecanla izliyor.

Sonra buraya gelir "ben supernatural ve lost izliyorum yaaa.Offf game of thrones 3.sezon çıksada izleshek.Spartacus'da oynayan çocuk ölmese iyiydi."

Bak bak cnbc-e izliyormuş bak sen entele bak.

"off harika şharkı yhaaa phen beyendim.Khayyet küsel olhmuşjjjj."

"baby baby baby aaaaaaaaaaah"

Tavırlarını takınıp yine bir kesim insanlara yaranma çabasını göstermektedirler.

İşte crysis 3'e crytek'e ve cevat yerli'ye sürekli giydiren tayfanın içler acısı hali budur.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Crysis 3 sunum ve atmosfer olarak crysis 1 ve warhead'a göre düşük olsada.Grafikleri oynanış dinamiği sesleri ve ost'leri itibari ile piyasada fps adı altında sürülen bir çoğu oyundan daha başarılı bir şekilde karşımızda.Keşke crytek başka bir firmayla çalışsaydıda bu seriye yazık olmasaydı ama ne yapalım kader buya artık yeni ip'lerde başarılar diliyorum.

Hakettiği puan'ı almış.Gökhan'ın yaptığı inceleme kalitesi zaten hitman absolution'dan belliydi burdada yine objektif bi yaklaşımla bir başka oyunun hakkı daha verilmiş.Tebrik ediyorum dostum bu sitede umarım tüm oyunların incelemesini sen yaparsın.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• şu video playerınızı değiştirin artık standart modda bile video yüklenmiyor düşük kalitede izlemek zorunda kalıyoruz oda ne kadar izlenebilirse izlemeden kapataıyorum her videoyu yeter

• gokhan abi oyunu oynarken cok mutlu ama oyun bıtınce son yorumu bıraz oyunu kotuleyıcıydı oyun ıcındekı yorumlarla bıtıs yorumu tutmuodu bırbırını sankı
  • Crysis 3 single bölümü hem kısa hemde cryengine reklamı amaçlı yapılmış gibime geliyor, ama multisi çok zevkli.
  • Oyunda Sayko'nun ne tipi, ne de sesi kendi tipi ve sesi değil.
  • Butun Cod Battlefield moh serilerini ve bir sürü FPS oyunu bitiren birisi olarak hayatımda hiç bir oyundan bu kadar etkilenmedim.Oyuna çöp 5 para etmez diyenler neyin kafasını yaşıyorlar anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Toplanmış yine özeleştiriden yoksun sürü psikolojisindeki insanlar.

Arkadaşlar bir şey soracam ya valla.Şimdi cod'u eminim çoğu kişi beğenerek oynuyodur değilmi?Bak bende halen cod mw 2 oynarım zevkli multisi vardır.

Neyse gelelim cod'un single'ına.Bu cod'un hikayesi çok mu güzel?3 tane şerbetli asker hiç ölmeden dünyadaki en büyük suçluları ve askerlerini yok ediyor.

Bu hikaye süpermi?Kusursuzmu size göre?Veyahut amerikan başakanının kızını kurtarmak hiç monoton değilmi?Olm aynısını re4'de leon yapıyodu lan.Bildiğin monoton hikaye işte.

Kötü adamları öldürme olayıda sinema'da senelerdir işlenir mutlu sonla biter sondaki adam ya karizmatik bi söz söyler yada bi cigara yakar pöff der yapım yayın ekibi devreye girer.

Videonun başında gökhan anlatana kadar oyunu hikayesi ile eleştirenlerin zerre bilgisi yoktu oyun hakkında.Çünki oyunu bile oynamadılarki?Haberlerdeki yorumlar yüzünden bir crysis 3 olgusu yaratıldı ve buna nefret söylemleriyle oyun yerden yere vuruldu ve halende vurulmaya devam ediyor.

Bir gün biride çıkıp şunu söylemedi."Crysis 1 ve warhead şaheserdi.Sunum olarak harika oyunlardı.2 ve 3'de sunum eksikliği var" diye bir Allah'ın kulu çıkıpta söylemedi.Niye?Oyunu oynamadıki ortadaki crysis 3 oyununa laf atıp çoğunluk kesme yaranmak varken oyunu neden oynasın?Ha bu adamların batı hayranlığınıda unutmamak lazım.

Ve şunuda söyleyim bu oyunun hikayesine kötü diyen adamlar ne yapıyor biliyomusunuz?

Yaşı küçükse annesi ve ablasıyla yaşı büyükse karısı ve çocuğuyla oturup kanal d ve fox tv'de bilimum ahlak yıkımı yapan her türlü ilişki kombinasyonu içeren diziler seyrediyordur.Evet evet bunu yapıyorlar.Ve o dizinin bir sonraki bölümünü heyecanla bekleyip hatta özet adı altında 1 saat boyunca yedirilen eski bölümüde aynı heyecanla izliyor.

Sonra buraya gelir "ben supernatural ve lost izliyorum yaaa.Offf game of thrones 3.sezon çıksada izleshek.Spartacus'da oynayan çocuk ölmese iyiydi."

Tavırlarını takınıp yine bir kesim insanlara yaranma çabasını göstermektedirler.

İşte crysis 3'e crytek'e ve cevat yerli'ye sürekli giydiren tayfanın içler acısı hali budur.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Crysis 3 sunum ve atmosfer olarak crysis 1 ve warhead'a göre düşük olsada.Grafikleri oynanış dinamiği sesleri ve ost'leri itibari ile piyasada fps adı altında sürülen bir çoğu oyundan daha başarılı bir şekilde karşımızda.Keşke crytek başka bir firmayla çalışsaydıda bu seriye yazık olmasaydı ama ne yapalım kader buya artık yeni ip'lerde başarılar diliyorum.

Hakettiği puan'ı almış.Gökhan'ın yaptığı inceleme kalitesi zaten hitman absolution'dan belliydi burdada yine objektif bi yaklaşımla bir başka oyunun hakkı daha verilmiş.Tebrik ediyorum dostum bu sitede umarım tüm oyunların incelemesini sen yaparsın.

Ohh ulan rahatladım diyemediklerimi söylemeişsiniz helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: stun

quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

Eğer bu oyun grafik üzerinden 10 puan alamıyorsa ciddi soruyorum hangi oyun alır? Tamam herkes topa tutuyor oyunu yok böyle yok şöyle diye ama hiç bir yerde o kötü yorumların arasında grafik hakkında bir şey göremedim. Bu oyunun grafikleri açık ara gelmiş geçmiş en iyi grafiklere sahip oyundur. Yani tam puanı hak ediyor.

10 puan alıcakmış... goty yapsaydın oyunu grafıkle özdeşleştiren kıt beyinliler çıktı ya... nezaman türediniz anlamadım kı.. hikaye yok -oynanabılırlık yok .. mp desen hakkını yemıyelım... crysis 2 ye göre daha iyi ama gene çok iyi birşey değil .. bir gow :ascension tomb raider multıplayerı çok daha iyi... tomb raiderı oynadım.. gow a da 1 aylık betayı oynadım... ve elımde gow var şuan.. sanatsal oyunlara.... efsaneleşen oyun karakterlerıne senaryolara azıcık saygınız olsun şu 10 almıyormu..yazarken...

O minik beynin yazdıklarımı anlamamış herhalde. GRAFİK ÜZERİNDEN diye özellikle belirtmişim demi orada?

• su oyunu hic beceremedim

• Bu oyun kesinlikle yılın oyunu olur. Grafikler harika , silahlar muhteşem on üzerinden kesinlikle on alır.
    Bu oyuna kötü diyenler gitsin minecraft oynasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Oyunda Sayko'nun ne tipi, ne de sesi kendi tipi ve sesi değil.

Evet ya eski sayko daha iyiydi...

• crysis 3 GRAFIKLER KUSURSUZ suanki teknolojide.diğer özellikler ortalamanın üzerinde.orjinal alınması gereken bir oyun.türkçe olması bir extra.crysis 4 merakla bekliyoruz.bunun yanında bu sene çok sağlam oyunlar geliyor.herkes sistemini yenilemeli full detay ve dx 11 için.yenilemiyenler için ps4 şart.

• Reklamlarından gına geldi

• Crysis marka olarak çizgisini koruyor ,ilk oyun E.Kartlarını ağlatan oyun olarak bilinir yeni E.Kartı piyasaya çıktığında Crysis ile test edilirdi ona göre kıstas belirlerdi. Crysis 3 de bu değişmedi bu seferde PC'de yine yeni nesil dedikleri oyun konsolların görsel kalitesini sana şimdiden PCde gösteriyor.

Crysis 3 oyun içerik olarak kısa olabilir , yapay zeka daha zorlayabilirdi eleştirilebilir. lakin oyun görsel kalitesini 720p 30fps konsol oyunlarıyla kıyaslama cesaretini gösteriyorsan , ucuz atarinde yeri geldiğinde grafik herşey yeri geldiğinde içerik herşey oluyorsa yanar döner durumları

Konu bu değil içine oturmuş 1 şeyler var ki hazımsızlık yaşıyorsun bunda Crysis 3 yada Cevat YERLİnin suçu ne

• HER OYUN ULTRA GRAFIKTE OYNANDIKTAN SONRA DEĞERLENDIRILMELI.aksi taktirde eleştiriler ve beğeniler taca çıkar.önyargıdan başka birşey olmaz.

• DX 11 ekran kartım var oyunu açabildim. Haritalar hızlı açılıyor fakat takılmalar söz konusu akıcılık bulamadım ayarları düşürsem bile, Crysis 2 yi sorunsuz oynamıştım optimizasyon neden bu kadar kötü oldu yeni oyunlarda hep bunu yaşıyoruz bazıları hariç.
  • BSC'deki kimse Crysis'i sevmiyor.O yüzden oyunda ne kadar eksik yan varsa çıkarmaya çalışmışlar.Grafiklere bile 9.6 puan verdiklerini düşünürsek 8.5 oynanabilirlik için yüksek bir puan.Düşük puan alması bilim-kurgu tarzı oyun sevmemenizdendir.O yüzden biraz daha tarafsız bir inceleme olsaydı daha güzel olurdu.Açıklamada dahi şu yazıyor ; 'Crysis 3 görsellik açısından bu yılın en etkili oyunlarından biri.Peki ya diğer özellikleri?'.Öyle bir şey yazmışsınız ki 'oyun sadece grafikten ibaret,başka hiç bir özelliği yok' manası taşıyor.
    Ayrıca inceleme için teşekkürler..

• tartışmaya gerek yok beyler, grafikler harika - oynanabilirlik zevkli - senaryo tatmin edici değil - multiplayer bekleneni veremiyor - sonuç itibariyle ortalamanın üzerinde bir yapım tabi bizim için oyunun türkçe olması puanları haklı olarak yükseltiyor 8/10
  • Erdinç abi olsaydı bu incelemenin sonuna gülümseten bir şey koymadan geçmezdi. Şu anki editörleri irdelemek gibi bir şey yapmıyorum ama bu siteden bir Erdinç İyikul daha geçeçeğini düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Toplanmış yine özeleştiriden yoksun sürü psikolojisindeki insanlar.

Ağzına sağlık hocam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.