Şimdi Ara

Crysis 3 - Tam Çözüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
19.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Crysis dünyasına ilk girişimizi yaptık. Sayko olup bitenler hakkında bana detaylı bilgi verdi. Bölüm sonunda bazı sorularım var. Cevaplarsanız sevinirim. :)

Neler Oldu Sayko?! - Crysis 3 - Bölüm 1

Saklı Orman - Crysis 3 - Bölüm 2

Sular Altında - Crysis 3 - Bölüm 3

Alev Alev - Crysis 3 - Bölüm 4

Uzun Yol - Crysis 3 - Bölüm 5

Sef Ordusu - Crysis 3 - Bölüm 6

Alfa Sef - Crysis 3 - Bölüm 7 SON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunLog -- 2 Mart 2013; 21:03:01 >

• Tek tek yorum olarak atmak sayfayı kastıracağından ilk mesaja sadece bağlantılarını ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunLog -- 26 Şubat 2013; 21:47:57 >
  • bu alfa sefi bir türlü öldüremedim başlayacağım şimdi. Koluna nişan alın diyor. Ne kadar cephane varsa boşalttım bana mısın demedi ?
  • Tam çözüm videoalrına bakıyorum adamlar bir sef silahını boşaltınca kolda turuncu birşey açılıyor ona ateş edince kol yok ediliyor ama ne kadar silah varsa ateş ettim yok ya hiç tepki vermiyor buga falan mı girdi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

Tam çözüm videoalrına bakıyorum adamlar bir sef silahını boşaltınca kolda turuncu birşey açılıyor ona ateş edince kol yok ediliyor ama ne kadar silah varsa ateş ettim yok ya hiç tepki vermiyor buga falan mı girdi ki?

Bende sahada ne kadar silah varsa boşslttım ama banamısın demiyor? Sen çözebildin mi?
  • Çözdüm hocam buga girmiş bir crackle hallediliyor. Biraz araştır kolaylıkla bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

Çözdüm hocam buga girmiş bir crackle hallediliyor. Biraz araştır kolaylıkla bulursun

Evet hocam dün gece çözdüm. Google dan sef ölmüyor diye aratınca benim gibi aynı sorundan muzdarip baya kişi olduğunu gördüm. Dediğin gibi crackdenmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dirt 3 tam ekran oynama sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.