Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel diyorsun demesine de Ben oyunu gerçekten uzun süreli bıraktım. Hatta şu an memleketteyim, üniversite son senemi okuduğum şehirde bıraktım bilgisayarımı. Şu yaşıma kadar Counter dan sonra oynadığım ve en çok sevdiğim tek Multi oyun Crysis. Ama inanın Crysis 2 den bu kadar çabuk sıkılmamıştım ama ben de dlc haritalarını çok sevmeme, o haritalara girip oyuncu bekleyip öyle oyuna girmeme rağmen gerçekten artık sıkıldım.
    Ya ben aslında konuyu bu kadar uzatmak istememiştim, sadece bir düşünceydi sadece ve oyunu bırakma sebeplerimi söyledim o kadar. Herkes istediği oyunu oynamakta serbest. Ama şunu da söylemek isterim ben şu ana kadar Multiplayer olarak Crysis ve Counter dan başka bir oyun oynamadım, buna 130 TL verip aldığım Battlefield 3 Premium Edition, Max Payne 3 ve daha nice orjinal aldığım oyunlar da dahil.

Neyse bu konuyu daha fazla uzatmayalım, başka şeylerden bahsedelim artık...

Hadi şimdilik görüşmek üzere, kalın sağlıcakla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav sende herşeyi kısa kesmeye çalışıyon bu konu nasıl ekmek yiycek ondan bundan bahsetmezsek
    Herneyse bikaç yorum önce hiç hileci görmedim son zamanlarda dediydim dlc haritasında oynarken geldi bitanesi uçuyordu mübarek video çekemeden tekmelendi süper zıplama şeysiydi.
    Bende sıkılırsam diye bf4 alsammı diyordum çünkü yok başka oyun açık betası çıkmış oda 64 bit işletim sistemi istiyor şimdi tüm düzenimi bozup 64 bitmi kurucam dedim vazgeçtim ondanda ne oynıycaz biz c3 den başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Ekim 2013; 20:52:03 >
  • Oynayın canım oynamayın demedik ki. Da anlamadığım şey bu zamanda 32 bit işletim sistemi kullanan nadir insanlardan biri olduğunu bilmen gerek. En kısa zamanda 64 bite geçme çalışmalarına başlamanı tavsiye ederim.

• Nedense ben de sıkıldım oyundan. Özellikle eskisi kadar zevk alamıyorum önceden acemi falandım ölünce güler geçerdim şimdi ölünce sinir oluyorum. Marshall ve K-Volt gibi silahları eskiden severdim şimdi düşmanı hiç öldüremiyorlar. Zırh modülleri de fazla basit , keşke tek oyuncudaki zırh modüllerinden de olsaydı (Hızlı sağlık dolumu vb.) Neyse ben de senin gibi yapayım galiba. Zaten benim de yazılılar kasımda başlar , oyun oynayamam artık
  • Tek bir kişinin bana katılması ve desteklemesi hoşuma gitti. Gerçekten söylediklerine de katılıyorum. Zaten ben multiplayer a ilk girdiğimde o 4 kısımlı isteğe göre değiştirilebilir ve geliştirirebilir single mod nano giysi özelliklerini göremeyince gerçekten şok olmuştum, gene crysis 2 tarzı şeyleri görmekten ve oyunu uzun süre oynayanlara ve profesyonel olanlara hiç bit artı vermediğini görmekten sıkıldım... Sonuç ortada işte... Zaten hileci görünce ya da birinin bana votekick başlatmasıyla oyunda tepem atıyor hemen çıkıyorum. En son da bu şekilde çıktım, çıkış o çıkış bi daha girmeye yeltenemedim bütün yaz boyunca...

• Tv kartımın 64 bit sürücüsü yok ve kullandığım bir donanım bu yüzden geçemedim henüz, şimdiye kadarda hiç ihtiyaç duymamıştım bf4 dayatmasına kadar full sürümde 32 bit desteğide olucakmış beta neden 64 bit anlamak güç.
    Ama biryandanda 64 bit in daha fazla yayılması için iyi bir adım olarak görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Ekim 2013; 1:08:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

Tv kartımın 64 bit sürücüsü yok ve kullandığım bir donanım bu yüzden geçemedim henüz, şimdiye kadarda hiç ihtiyaç duymamıştım bf4 dayatmasına kadar full sürümde 32 bit desteğide olucakmış beta neden 64 bit anlamak güç.
    Ama biryandanda 64 bit in daha fazla yayılması için iyi bir adım olarak görüyorum.

Boşuna canını sıkma beta bir şeye benzemiyor zaten. Ultra ayarda bile felaket iğrenç grafik zaten doğru dürüst savaşada giremiyosun çok yavaş ara yüklemeler internet hızımın yüksek ve ssd olmasına rağmen.
  • Batman007 B kullanıcısına yanıt
    BF3 senaryo modunu indirip oynamıştım ve fena değildi. Bu seferkini orjinal olarak almak istiyorum. Önerir misiniz? Gameplay videosundan izlediğim kadarıyla fena değildi ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman007

quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

Tv kartımın 64 bit sürücüsü yok ve kullandığım bir donanım bu yüzden geçemedim henüz, şimdiye kadarda hiç ihtiyaç duymamıştım bf4 dayatmasına kadar full sürümde 32 bit desteğide olucakmış beta neden 64 bit anlamak güç.

Boşuna canını sıkma beta bir şeye benzemiyor zaten. Ultra ayarda bile felaket iğrenç grafik zaten doğru dürüst savaşada giremiyosun çok yavaş ara yüklemeler internet hızımın yüksek ve ssd olmasına rağmen.

Vazgeçmiştim ama sistemi denemek için laptop harddiskini söküp kasaya taktım gece gece 64bit win7 kurdum oyunu indirdim ve sadece 3 kere o meşhur gökdeleni yıkıp kapattım savaşa girmeye hiç niyetim yok vurup dururlar çünkü nede olsa nanosuitimiz yok yükleme ekranları dediğiniz gibi uzun sürüyor baya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Soap Mactavish8

BF3 senaryo modunu indirip oynamıştım ve fena değildi. Bu seferkini orjinal olarak almak istiyorum. Önerir misiniz? Gameplay videosundan izlediğim kadarıyla fena değildi ama..

Şuanda BF4 beta olduğu için oyun hakkında yorum yapmak yanlış olur ama bf4ün betası şahsen rezalet ara geçişleri geçtim grafikleri abartıldığı kadar hoş değil. Orjinal olarak alacaksanız oyunun çıkmasını bekleyin ve başka BF4 alacak olan arkadaşlara sormanızı öneririm.

Ben sevmiyorum battlefield serisinin multiplayer bölümlerini fazla dlc ve premium üyelikleri tamamen para tuzağı zaten oyuncuların çoğu pro veya hileli kişiler.
  • quote:

quote:

Şuanda BF4 beta olduğu için oyun hakkında yorum yapmak yanlış olur ama bf4ün betası şahsen rezalet ara geçişleri geçtim grafikleri abartıldığı kadar hoş değil. Orjinal olarak alacaksanız oyunun çıkmasını bekleyin ve başka BF4 alacak olan arkadaşlara sormanızı öneririm.

Ben sevmiyorum battlefield serisinin multiplayer bölümlerini fazla dlc ve premium üyelikleri tamamen para tuzağı zaten oyuncuların çoğu pro veya hileli kişiler.

Sonuna kadar arkandayım, şahsen bir daha o saçma bf ye para vermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-98B20E742

quote:

quote:

Sonuna kadar arkandayım, şahsen bir daha o saçma bf ye para vermem.

Alıntıları Göster
    Bir ara toplanabilcekmiyiz acaba ts,skype ve bir serverde ona göre dlcyi alayım :)

• quote:

Bir ara toplanabilcekmiyiz acaba ts,skype ve bir serverde ona göre dlcyi alayım :)

Alıntıları Göster
    ben sevdim gibi bf4 ü yav neden bilmiyorum 3 ü hiç açmazdım
  • aynen bf 3 bende çok açmazdım.. şimdi bf4 betaya giriyorum sonunda umarım beğenirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

aynen bf 3 bende çok açmazdım.. şimdi bf4 betaya giriyorum sonunda umarım beğenirim...
    15-20 kağıda dlc verebilcek varmı ? Eski yorumlarda yazılmış ama elde kaldımı acaba ?
  • quote:

aynen bf 3 bende çok açmazdım.. şimdi bf4 betaya giriyorum sonunda umarım beğenirim...

Haydi selametle

@Batman007
    EGZoD!A satıyordu diye hatırlıyorum ama imzadan kaldırmış bitti herhalde..
  • quote:

bt4 betaya nasıl ulaşabiliuorsunuz herkese açık mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

quote:

bt4 betaya nasıl ulaşabiliuorsunuz herkese açık mı??

Originden indiriyorsunuz. Ama ben pek beğenmedim grafikler falan kötü. Umarım oyunun kendisi daha iyi olur.
  • beğendimde daha alışmam gerekecek.. ayrıca performans bence iyi çoğu kişi abartmış.. ben imzadak isistemle genel 60 fps gidiyorum ultrada 1080p.. sadece ilk defa cpu yu 100% gördüm o kadar karta darboğaz yapıyor diyecem ama imkanı yok 60 fps alıyorum.. ara sıra çatışmalarda 45 lere düşüyor ama
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    İyi işlemci istiyor oyun millet fx6100 6300 le oynayınca performans düşük oluyor baya herkes şikayet ediyor, bende aa kapalı ultrada akıcı bir şekilde oynayabiliyorum fps nin arada düşmesini betaya bağlayabiliriz.

Cpu kullanımına yeni baktım 50-60 arası dolaşıyor 3770k ht nin katkısı var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Ekim 2013; 1:51:52 >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.