Şimdi Ara

Crysis 2 siyah ekran / işlemci mi e.kartı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E5300 +4GB RAM + HD5570 Ekrankartı Windows7 de oyuniçi demo geçince siyah ekran geliyor ve öylece kalıyor / XP SP3 te de denendi sorun aynı . ocak2011 / 10,2 Driver yüklendi .Son driver denenmedi ..Acaba ekran kartımı yetmiyor yoksa işlemciden midir ?

edit=imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universum -- 8 Mart 2011; 10:40:49 >

• Her ikiside olabilir fakat genelde donanım yetmediğinde oyunun hata verip kapanması gerekir diye düşünüyorum.
  • Yok ,kapanma yok ,sistem yada oyun hiçbir şekilde en küçük hatada vermiyor .Saçma geldi ama demoyu P4- 3650 ile oynayan olmuş araştırırken gördüm acaba doğrumudur .Benim olayda nerde hata var çözemedim gitti .PC demoyu geçip siyah ekranda donduğunda görev yöneticisi (ctrl+alt+del) işlemci %57, Ram 1.7 meşgul görünüyor .Driver ,Cr**k yada 64/32 bit olayı falan galiba az daha uğraşıyım .Format atmaktan Hdd bozulacak .
  • Kendi yanlışımı düzeltiyorum .Benim sistemde (E5300) Oyun içi demo geçip oyun başladığında İşlemci %100 oluyor ve 10 dk beklemeye rağmen %99 bile düşmedi .İşlemci yetmiyormuş belli .Q8200 alacağım .( Pentium IV +3650 ile açtım diyen sanırım yalan söylüyor)
  • Ekran kartının oyunu açmama gibi bir olasılığı yok açmak için gayet yeterli, işlemci yetmemesiyle oyunun açılmamasının siyah ekranda kalmasının uzaktan yakından hiçbir ilgisi yok, işlemci yetmese de her halükarda oyunlar açılır, zararı ekran kartına darboğaz yapıp fpsleri düşürür fps stabilitesini bozar vs ama açmama durumu dediğim gibi söz konusu olamaz. Benim işlemcim seninkinde çok daha kötü AMD X2 3600+ 1.9 Ghz ekran kartı da GTS250 oyunu sorunsuz çalıştırıyor ha fps yerlerde sürünüyor ama çalışıyor yani, millet açmayan oyunu açtı diye niye yalan söylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moo-hyuk

Ekran kartının oyunu açmama gibi bir olasılığı yok açmak için gayet yeterli, işlemci yetmemesiyle oyunun açılmamasının siyah ekranda kalmasının uzaktan yakından hiçbir ilgisi yok, işlemci yetmese de her halükarda oyunlar açılır, zararı ekran kartına darboğaz yapıp fpsleri düşürür fps stabilitesini bozar vs ama açmama durumu dediğim gibi söz konusu olamaz. Benim işlemcim seninkinde çok daha kötü AMD X2 3600+ 1.9 Ghz ekran kartı da GTS250 oyunu sorunsuz çalıştırıyor ha fps yerlerde sürünüyor ama çalışıyor yani, millet açmayan oyunu açtı diye niye yalan söylesin.

Sanırım haklısınız ben 2 gün içinde

E5300+HD5570+4GBDDR3+FSP350W Olan sistemimi ;

Q8300+HD5750+4GBDDR3+SAGAII500 olarak değiştirdim

ancak oyun aynı yerde ve aynı şekilde işlemci yine %100 olarak siyah ekranda kaldı .Evet galiba yüklediğim oyunda sıkıntı var .Hata başka yerde galiba.Durup dururken takas falanda olsa bir dünya masraf ettim .

• sorun çözüldümü dün aynısı ben d oluverdi şu şekilde ilk oyunu kurdum açtı ondan sonra bi ayar değiştirdim sonrasında hep siyah ekranda kalıyor ekran kartı gtx 260 yardımcı olucak varmı tşk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Driverları silip güncelle ve Directx kesinlikle güncel olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Driverları silip güncelle ve Directx kesinlikle güncel olsun.

yaptım yine açmadı
  • quote:

Yok yok driver directx meselesi değil çok uğraşıldı hiçbirşey çözmedi bunu ,elimizdeki oyun sorunlu.

quote:

Orijinalden alıntı: PaP

sorun çözüldümü dün aynısı ben d oluverdi şu şekilde ilk oyunu kurdum açtı ondan sonra bi ayar değiştirdim sonrasında hep siyah ekranda kalıyor ekran kartı gtx 260 yardımcı olucak varmı tşk.

Yok çözülemedi .Orjinal oyunu bekliyorum ben .Uğraşmaktan vazgeçtim .Hatta arada KAŞINTI TUTTU =) , Q8300 üde E8500 e çevirdim ben arada bir daha . Bilgisayar işi nasıl bir hastalıktır , ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universum -- 25 Mart 2011; 13:50:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: universum

quote:

Yok yok driver directx meselesi değil çok uğraşıldı hiçbirşey çözmedi bunu ,elimizdeki oyun sorunlu.

quote:

sorun çözüldümü dün aynısı ben d oluverdi şu şekilde ilk oyunu kurdum açtı ondan sonra bi ayar değiştirdim sonrasında hep siyah ekranda kalıyor ekran kartı gtx 260 yardımcı olucak varmı tşk.

Yok çözülemedi .Orjinal oyunu bekliyorum ben .Uğraşmaktan vazgeçtim .Hatta arada KAŞINTI TUTTU =) , Q8300 üde E8500 e çevirdim ben arada bir daha . Bilgisayar işi nasıl bir hastalıktır , ilginç.

Evet sorun elimdeki medyadanmış .Oyun alındı yüklendi 10 numara çalıştı .Ne takılma ne kasma En yüksek ayarlarda (3D hariç) vede optimizasyon çok süper olmuş tebrikler crytek .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet sorun elimdeki medyadanmış .Oyun alındı yüklendi 10 numara çalıştı .Ne takılma ne kasma En yüksek ayarlarda (3D hariç) vede optimizasyon çok süper olmuş tebrikler crytek .

Demo aralarından sonra ekran kararması oyuna girememe takılıp kalma evet Aynı sorun bendede var yapmadığım şey kalmadı ekrankartını güncelledim drectx 11 olmasına rağmen drectx 9c yi de tekrar yükledim çözünürlük ayarlarını tek tek denedim başka bir profil oluşturdum öyle denedim olmadı olmadı unversum bu oyunu değiştirdim ve şu an çalışıyor diyorsun lakin oyunları aldığım herzamanki CD dükkanında ki diğer kullanıcılar bu oyunu sorunsuz oynadıklarını ve bitirdiklerini söylüyorlar hemde windows 7 64 bit sistemle bu işte bi terslik var çözemiyorum ama en son oyunu bitiren birinin geri getirdiği cd yi yükledim aynı sorun devam etti.

Sistemim :Anakart: Asus p5gc-mx 1333 İşlemci: E7400 2.90 Ekrankartı: Ati 4850 İşletim Sistemi:Windows 7 64 bit PS:650 Wat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldfisherman -- 29 Mart 2011; 10:29:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oldfisherman

Demo aralarından sonra ekran kararması oyuna girememe takılıp kalma evet Aynı sorun bendede var yapmadığım şey kalmadı ekrankartını güncelledim drectx 11 olmasına rağmen drectx 9c yi de tekrar yükledim çözünürlük ayarlarını tek tek denedim başka bir profil oluşturdum öyle denedim olmadı olmadı unversum bu oyunu değiştirdim ve şu an çalışıyor diyorsun lakin oyunları aldığım herzamanki CD dükkanında ki diğer kullanıcılar bu oyunu sorunsuz oynadıklarını ve bitirdiklerini söylüyorlar hemde windows 7 64 bit sistemle bu işte bi terslik var çözemiyorum ama en son oyunu bitiren birinin geri getirdiği cd yi yükledim aynı sorun devam etti.

Sistemim :Anakart: Asus p5gc-mx 1333 İşlemci: E7400 2.90 Ekrankartı: Ati 4850 İşletim Sistemi:Windows 7 64 bit PS:650 Wat

D&R 79,90 TL imkan bulursan al .Sorun falan kalmadı ..O elindeki DVD ile , ne kendini üz nede makinana eziyet et .Ben 3-4 defa format attım W7 - XP 64-32 envayi çeşit driver denedim ve anakart hariç bütün donanımı yeniledim .Sorun PC de değil elindeki backup oyunda .O dukkandaki diğer kullanıcılar daha fazla kişiye satmak için herşeyi söylerler bakma onlara sen .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oldfisherman

D&R 79,90 TL imkan bulursan al .Sorun falan kalmadı ..O elindeki DVD ile , ne kendini üz nede makinana eziyet et .Ben 3-4 defa format attım W7 - XP 64-32 envayi çeşit driver denedim ve anakart hariç bütün donanımı yeniledim .Sorun PC de değil elindeki backup oyunda .O dukkandaki diğer kullanıcılar daha fazla kişiye satmak için herşeyi söylerler bakma onlara sen .

Anlıyorum Haklılık payın yüksek son kez bişi denicem türkçe yaması varmış bunun yüklediğinde sorunları gideriyormuş onu denicem yine sorun devam ederse CD yi çöpe atıp başka bir CD bulcağım :) teşekkürler...

• Oyun full türkçe zaten .Hem menü ve tüm altyazılar hemde oyun içi seslendirmeler .Rica ederim , ben çok uğraştım kimse uğraşmasın istiyorum .
  • quote:

Oyun full türkçe zaten .Hem menü ve tüm altyazılar hemde oyun içi seslendirmeler .Rica ederim , ben çok uğraştım kimse uğraşmasın istiyorum .

Evet oyunun türkçe olduğunu zaten biliyorum Konu ile alakalı internette böyle bir maduriyeti olan kişiler türkçe yamasını yükleyip mevcut olan türkçeyi bu yama ile değiştirerek bu sorunu aştıklarını ifade ediyorlar denemekten bişi kaybetmem denicem eyer olursa yama linkini buraya eklerim ona göre cevap yazarım tekrar CD parası ödememiş olurum hem bu konuda madur olan kişilere ilaç olmuş olurum :) eyer işe yaramassa zaten değişeceğim CD yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldfisherman -- 29 Mart 2011; 12:01:15 >
  • ekran kartı overclock fail olabilir.
  • Arkadaşlar bu dosyanın crysis bin 32 dosyasına ulaşmasını sağlayın(kısaca C.rack yapın) ve okayy Arkadaşım boşuna orjinal cd ye paranı kaptırmışsınnhttp://www.fileserve.com/file/qwCy9aJ/Crysis2.exe
  • belki sorun driverlerdedir driverleri güncelle. olmassa yeniden indir yine olmassa format çek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 19 Eylül 2011; 18:53:51 >
  • aynı sıkıntı bendede oldu çözüm basit ne işlemci ne ekran kartı oyun yüklü yere gir setup not defteri ile aç dillerden sadece ingilizceyi bırak en altta turkish yazan yeri de english olarak değiştir sonra oyuna gir:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.