Şimdi Ara

Crysis 2 Platinum Geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son yılların en iddalı oyunlarından biri olan Crysis serisi,kendini geliştirmeye devam ediyor.Multiplayer moduyla kullanıcılarına büyük şans tanıyan Crysis,şimdide Platinum moduyla oyuna tat katmaya hazırlanıyor.Ayrıntılar yazının devamında…

Şuan için yurt dışında ön satışa çıkan Crysis 2 Platinum,Eylül’ün sonlarına doğru satışının başlamasını bekliyoruz.

Oyunun Platinum modunda gelecek en önemli özellik ise grup kordinasyonu!Artık tek başınıza değil,yanınızda takım arkadaşlarınız ile savaşacaksınız(Tek kişilik savaş modunda).Bu sayede oyundan tek başına zevk almayan oyuncular için muhteşem bir özellik gelmiş olacak.Şimdi ekran görüntülerine bakalım ;

KAYNAK :http://www.ogarena.net/crysis-2-platinum-geliyor/

• güzelmiş ben daha yeni başladım ama çıksın bide böyle oynarız
  • sistem gereksinimleri?
  • vayyy acayip bişey olur. bence çoklu oyuncu modları böyle daha güzel olur.
  • Çıksın bakalım süper olacağa benziyor. İndirip oynayacağım tabiiki... Crysis serisinin hastası olarak heyecanla çıkmasını bekliyorum.
  • Crysis oyununu 2. oyundan oynamaya başladım bir şey kaybettiğimi sanmıyorum daha güzel hatta.

Bu oyun daha da güzel olacaktır :)
  • 3 çıksın 3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CO-OP gibi birşey sanırım.
    Biz o kadar para verdik böyle MP'si sorunlu beklenileni veremeyen bir oyuna. Bize yamayla gelmeyecek mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.