Şimdi Ara

Crysis 1 orjinal oyun lazım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ve 3ü oynayıp bitirdik. Bize 1 lazım. Netten bir çok crysis 1 indirip denedik ama bir türlü çalışmadı. Biz de orjinal almaya karar verdik. Fakat orjinal dvd veya cdyi de bulamadık. Acaba sizlerde var mı? Bursa içi olursa daha iyi olur. Hayırlı bayramlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Torrent-oyun'dan indir. Ben orijinal alamadığım oyunları oradan indiriyorum :)
  • SoFunny S kullanıcısına yanıt
    Hocam indirdim ama bir türlü çalışmadı. Neler denemedim ki. yok arkadaş olmuyor. İlaç ağrı kesici iğne ameliyat ne varsa denedik ama olmadı. O yüzden orjinal almaya karar verdik.

• korsanı çalışmadıysa orjinali de çalışmaz bence
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Peki sebebi ne olabilir? 2 ve 3 ve diğer her tür oyunu sorunsuz oynadım. Ama bunu bir türlü başaramadım..?

• sisteminde birşey oyunla çakışıyor belli ki, basit bir dll bile olabilir
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Neyse bakalım artık. Şu orjinalini bi bulalım, eğer onda da sorun çıkarsa vazgeçicez artık napalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoFunny

Torrent-oyun'dan indir. Ben orijinal alamadığım oyunları oradan indiriyorum :)

Neden alamıyorsun? Bilgisayara binlerce lira harcayabiliyorsunuz ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

quote:

Orijinalden alıntı: SoFunny

Torrent-oyun'dan indir. Ben orijinal alamadığım oyunları oradan indiriyorum :)

Neden alamıyorsun? Bilgisayara binlerce lira harcayabiliyorsunuz ama.

İşin yok mu kardeşim? Git işine. Torrent kullanan birini görünce kuduruyorsunuz resmen!
  • Orjinal alınacak oyun var alınmayacak oyun var. Mesela bi Assassin's Creed oyununa hayatta para vermem. Ama bi GTA 5, Mad Max, MGS 5 bunlar gibi oyunlar alınır anca. Bu arada Crysis Steam de var ama 49 TL belki indirim beklenebilir.
  • illa cd olmasi sartmi g2a kinguin vb. sitelerdende alabilirsin aksi taktirde

• http://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/product&keyword=crysis&product_id=2735

Böyle var kutulu olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suichenadam S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bu aralar bayram ziyareti var. Bitsin, herkesin tavsiyesiyle ilgilenicem.

• Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    Onu ben başka bir sitede görmüştüm ama onda da aynı olur yani çalışmaz diye indirmedim. Ama deniycem onuda

• Nasil calişmadi ? Sorunu bana Söyle Yardimci olayim.
  • 3-4 değişik siteden indirdim kurdum. Her sitenin kendi ilacını, sonra farklı ilaçları sırayla kullandım. Uyumluluk modlarını denedim. Format attım vs vs....
    Olay şu ; icona tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor. Yani hata verse ona göre davranıcam ama yok, bi türlü çalışmadı...

• işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir eğer win 8 falansa.Bende 7 varken rahat oynuyordum fakat 8 olan bir arkadaşım oynamamıştı.
  • Yok kardeşim w7 kullanıyorum. 2 ve 3 de sorun yok. Ama şu 1 bi türlü çalışmadı.

• Oyun satın almak bu kadar zor değil. Reklammi bilmiyorum ama Steam platformunu kur istediğin oyuna ücreti ile ulaş .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elekcii kullanıcısına yanıt
    Eğer bulamazsaö öyle yapıcam artık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.