Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nva Bx

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Beyler merhaba. Wallet tutmaksızın parasını Türk ve yabancı kriptopara borsalarındaki hesabında tutan arkadaşlar var mı ve güvenlik kaygınız var mı bu konuda?

Ben tutuyorum. 500k para tutmucaksanız sorun olmaz

İnşallah bir sakatlık olmaz hocam. 500k yok tabi. Birkaç bin lira şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Hocam öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.

1-heaap onaylatmak derken bu kimlik fotokopisi ile benim adıma işlem yapılması söz konusu olur mu?sonuçta bankadan döviz al sat yaptığımızda karşımızda spk,bddk tarafından denetlenen kurumlar var(yurtiçi için konuşuyorum) kripto para konusunda karşımızda belirli normlara ve denetimlere sahip kurumsal firmalar mi var yoksa her parası olan ben komisyonumu koyar satarım diyor da müşteriler onlar üzerinden mi al-sat yapmış oluyorlar?

2-nano letger dediğimiz cihaz güvenilir olarak nereden,nasıl temin edilebilir? Bu cihazlar virüs,trojan gibi şeylerden etkilenir mi ve bir hesabı 2 adet Nano letger'e yedeklemek mümkün müdür?(kul yapısı sonuçta bozulabilir diye bir yedeği olsun diye düşünüyorum,kendi şahsi dosyalarım da hep böyle yedekli ve sifrelidir)

3-btc üzerinden konuşmamın asıl sebebi altcoinleri almak için de önce BTC alıp oradan çevrim işlemi yapılması gerekiyormuş diye okudum bir yerlerde.yani altcoin de alsam eninde sonunda kapı BTC'ye çıkıyor ya da BTC den geçiyor gibi görünüyor. Bu altcoinlerin alımında herhangi bir komisyon alınıyor mu ya da BTC alımında? Bunun bir ücret grafiği varsa bu alım yapılan sitelerde mi yayınlanıyor (btcturk,paribu,koinim gibi bildiklerim bunlar)

Kripto para TL'ye ya da dolara çevrilirken yine bir komisyon alınıyor mu ve döviz kurunu kendileri mi belirliyorlar yoksa piyasadan bir kuruluşu mu referans alıyorlar?

Misal yurtiçinde x şirketinden btc alım yaptım sonra altcoin almak için tuttum bunu yurtdışındaki y firmasına/borsasına yolladım kur arttı ve ben bunu kendi nano letgerime yollamak istedim ya da TL hesabıma çekmek istedim bu işlemler uzun süren,karışık ve maliyetli işlemler mıdır?

Bir de son olarak bahsettiğiniz coin henüz satışa sunulmadi galiba sunulduğu tarihte mi yatırım yapma şansımız olur?

Yanlış ya da saçma yazdığım bir şey olduysa kusuruma bakmayın lütfen.tekrar çok teşekkür ederim.saygilar...

1- günde yüzbinlerce kişi bahsettiğim sitelere kimliklerini atıyorlar o yüzden o konuda bir problem olmaz.bahsettiğim siteler kendi vergilerini ödüyorlar gittigidiyor hepsiburada gibi siteteler nasıl vergi ödüyorlarsa onlarda öyledirler. Ancak bahsettiğim siteler nereye bağlı olduklarını bilmiyorum açıkcası

2-binbirçeşit sitesinden alabilirsiniz eylülde stoklara gircekmiş.pcnizde güncel bir virüs programı olduktan sonra kolay kolay virüs buluşmaz hatta hiç bulaşmaz diyebilirim. Bu bahsettiğim cihaz flash disk tarzı donanımlar değildir daha gelişmişleridir.evet farklı iki cihaza aynı hesap yedeklenebilir ancak hiç hiç gerek yok böyle birşeye. Siz btclerinizi bu cihaza attığınızda size on adet kelime veriyor sizin cihazınız yansada suya girsede patlasada o kelimeler sizde olduktan sonra btclerinizi kurtabiliyorsunuz. O yüzden kendinizi kaybedin o kelimeleri kaybetmeyin

3-evet doğru altcoin almak için btc almak gerekiyor. Bahsettiğiniz komisyonlar çok çok az hep btc hep altcoin alımında komisyon alınıyor 100 tlde 0,5-1 tl alınıyor aşağı yukarı. Hep altcoinde hemde btc sitelerinde hesabınızı onaylattığınızda komisyonlar daha az oluyor.sitelerden komisyon oranlarına bakabiliyorsunuz.

Tlye yada dolara çevrildiğinde bir komisyon alınmıyor.güncel döviz kuru neyse o oluyor. Ortalama birşey.

Dediğiniz işlemler matematik problemleri gibi sanki maliyetli derken o kadar maliyeti yok yukarda yazdım zaten bunu.zorluğu felan yok kesinlikle kolay işlemlerdir. Dediğiniz işlemlerin hepsi ortalama 2,3 saat sürer gibi tahmini olarak.

Evet bahsettiğim tesoz coinini şimdi satın alamıyorsun tahmini 2 ay sonra borsalara gircek

Saygılar

Tekrar çok teşekkürler o zaman hocam,zahmet verdim sorularımla sağol varol

No problem

Nickiniz olan adamın, ağır bir şiirini lisedeyken sınıfda okumuşdum bilerek xd

• LSK şu an poloda 71k, bittrexte 94k.

wallet problemi yüzünden kimse arbitraj yapamıyor, polodan ucuza alın bence...
  • Beyler sizce Paribu'ya LTC (Litecoin), Etherium veya diğer bir iki altcoin getirirler mi ileride?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Ağustos 2017; 16:43:56 >
  • STRATIS için kendi walletini kullanan var mı? elimde uzun süre bozdurmayı düşünmediğim 100 kadar STRAT var, bilgisayardaki walletine atsam ne kadar üretim olur ve bilgisaysarda birşey olursa STRAT ları geri alma şandımız olur mu? bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

STRATIS için kendi walletini kullanan var mı? elimde uzun süre bozdurmayı düşünmediğim 100 kadar STRAT var, bilgisayardaki walletine atsam ne kadar üretim olur ve bilgisaysarda birşey olursa STRAT ları geri alma şandımız olur mu? bu konuda bilgisi olan var mı?

bilgisayara birşey olursa geri alma şansın olur. kurtarma kelimelerini kaybetme yeter.

100 stratta çok fazla üretim olmaz. beklentin olmasın
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    bu kadar yüklü miktarda alacaksanız ledger nano s almanız çok iyi olur. 2 tane almanıza pek gerek yok çünkü bozulsa bile sizi verdiği 24 kelimeyi yeni bir cihaza girince her şeyiniz tekrardan geri geliyor. ledgerı virüslü bilgisayara taksanız bile herhangi bir bilgi sızdırmıyor. 8 haneli pin kodu koyabiliyorsunuz. cihaza erişmek için 2 yol var ya kelimeleri bileceksiniz ya da pin kodunu. şimdi birisi rastgele sürekli denese benim kelimelerimi bulma ihtimali yok mu diyeceksiniz. evet var fakat ingilizcede 3000 kelime olduğunu varsayalım. sizin kelimeleri denk getirebilme olasılığı 3000^24 oluyor yani 3000 üzeri 24.

borsalardaki fiyatları tamamen biz alıp satanlar belirliyoruz. genel olarak coin yollamak çok ucuz. bir çok coin neredeyse bedavaya yollanıyor. bitcoin biraz pahalı.
    altcoin alırken komisyon en fazla %0.25 . yatırım yapmadan önce bence mutlaka her şeyi iyice araştırın çünkü yatıracağınız para ciddi bir miktar ve burada giden para bir daha geri gelmiyor.

• Stratisin durumunu tahmin edebilen var mı gelecek vaad ediyor mu?

• 4 gündür bitcoin stabil tekrar 4480$ yapması için 8 milyar $ gerek oda bir iki güne olucak iş değil gibi görünüyor geçmişe doğru bakayım dedim en son 2400$ çakılması öncesi böyle 3 4 gün stabil seyretmiş belki buradan 3400$ yapar..

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey
  • Binance - BNB oynayan var mı beyler Çin borsası?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 21 Ağustos 2017; 16:44:34 >
  • bitcoin cash 650$ oldu düştükçe düşüyor tekrar 240$ fln olursa alınır mı?
    hocam ülkemizde yasaklansa bile sadece coin alma yolları yasaklanır. kripto paraları kimse durduramaz. cihazın desteklediği tüm coinler bunlar. bunlara ek olarak tüm erc20 coinleri yanı ethereum tabanlı coinleri destekliyor.

Bitcoin
    Bitcoin Cash
    Ethereum
    Ethereum Classic
    Dogecoin
    Litecoin
    Zcash
    Dash
    Ripple
    Stratis
    Komodo
    PoSW

benim tavsiye edebileceklerim: bitcoin, ether, litecoin, stratis belki de ripple. ileride neo desteği de gelecek. onu da tavsiye ediyorum. siz yine de kendi araştırmanızı yapın ve ona göre karar verin.
    hocam sınır yok. zaten bu cihazlarda bitcoin falan tutulmuyor. tutulan tek şey bitcoin public ve private keyleri. bu yüzden istediğiniz sayıda coini tutabilirsiniz. tamamiyle kendi bankanızı oluşturuyorsunuz
  • 250 dolarlık yatırım yaptım dün minik bir mebla. stratis zrx ve lsk üçlüsüne an itibariyle 210 dolardayım

• ethereum yeni bir rekor kıcarak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gojira

250 dolarlık yatırım yaptım dün minik bir mebla. stratis zrx ve lsk üçlüsüne an itibariyle 210 dolardayım

Lisk coinine 70k dan 1000 tl yatırım yaptım eylül sonu min x4 bekliyorum

Hadi bakalım

• arbitraj işine mi girsek biraz acaba 4000$ den alıp 4150$ okutabilirdik 3 günde tl ile btc alabileceğimiz sağlam adress var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

arbitraj işine mi girsek biraz acaba 4000$ den alıp 4150$ okutabilirdik 3 günde tl ile btc alabileceğimiz sağlam adress var mı?

Bu noktada bir sorum olacak. Mesela arbitraj niyeti ile bir Türk borsasında (Paribu gibi) abartılı bir fiyattan (misal 1 btc = 50.000 lira) satış emri verdiniz. Haliyle satılmadı. Bir süre sonra o satış emri yok oluyor mu yoksa ebediyen kalıyor mu listede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Ağustos 2017; 21:54:46 >
  • Gojira kullanıcısına yanıt
    Zrx için birkac aya kadar 1 1,3 dolar gürür deniliyor. Yabanci kaynaklarda cok övgü var bende dipten girdim ilk gün 0,52 dolara gelip beni cok heyecanlandirmisti ama bu sabah kalktıgımda %25 deger kaybı gördüm gene denyo balinanın teki girip sömürmüş iliklerine kadar acil para ihtiyacınız yoksa bekletin isterseniz.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.