Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.628
Cevap
151
Favori
109.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meenyek

    Hesabı onaylatırken istiyo internette herşey yazıyo bi bak istersen yatırabileceğin btc miktarı sınırlı benim ki şuan 3btc sınırında.

    yatırırken limit var mı?
  • Evet ilk başta üye olur olmaz limitimde 0 btc yazıyodu authenticator falan yaptım 1 oldu sonra adres isim soyisim falan işte 3e çıkardım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meenyek

    Evet ilk başta üye olur olmaz limitimde 0 btc yazıyodu authenticator falan yaptım 1 oldu sonra adres isim soyisim falan işte 3e çıkardım.

    limite nereden bakıyoruz basic ve phone doğrulama yaptım
  • Bu iş sabır işi arkadaşlar.İlk denememde litecoine girdim ve şuan onda devam etmiş olsam 3000 tl karda idim. Ancak sabırsızlık sebebiyle zarardayım bile diyebilirim.Sabrınız yoksa hiç girmeyin büyük yatırımcıların yemi oluyorsunuz.
  • Sizin dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum dostlar.
    Bu yeni çıkan değişik coin tiplerine yatırım yapmak için hangi siteyi kullanabilirim, şu anda paribuda ufak miktar btc'm var.
  • bugün 3 etti artık sadece izliyorum 3925$ e kadar düşüp tekrar 4050$ yapıyor 14900$ alıp 15199$ çıkabilir tekrar 14900$ girilebilir. ama uğraşa değecek bir kazanç yok zaten paranın yarısı komisyona gider.
  • bugün poloya ZRX eklendi ve ivmeli duruyor, kısa vadeli sıçrama olabilir, ytd
  • Polo ile işim olmaz :@ aşırı yavaşladı arayüzü haricinde artık güven vermiyor.

    Burst aktardık Polo dan Bitt'e ortada yok, poloya yazdık bizim tarafta onaylanmış blok bitmiş dediler ama diğer tarafta yok... Bittrex için ayrı onay yada öncesinden Burst cüzdani için birşreymi yapılması lazım diğer altcoinlerde sorun çıkmadı...
  • Arkadaslar bitcoin almak icin hangi siteyi onerirsiniz?İslem icin bittrex kullanacagim da bitcoin alacak site secmedim daha?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR üzerinden;

    Paribu (bana göre işlemleri hızlı ve fee uygun)
    Koninim
    Btcturk
  • Burstcoin aktarım ile ilgili bilgisi olan yok mu ? diğerlerinden farklı mı ? block onayı bitmiş görünüyor, poloya yazdık bizden çıkmış bizim taraf onayladı demişler.
    Bittrex cevap vermedi henüz nettede benzer makalaler var net sonuca ulaşamadım, dipte olmasını geçtim belki ilerde değere biner düşüncesiyle torunlara bırakırım lakin ortada coin yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magrofon

    bugün 3 etti artık sadece izliyorum 3925$ e kadar düşüp tekrar 4050$ yapıyor 14900$ alıp 15199$ çıkabilir tekrar 14900$ girilebilir. ama uğraşa değecek bir kazanç yok zaten paranın yarısı komisyona gider.

    Şubat-Mart 2017 gibi bu işe iyi para gömen son akıllıca hamlesini yaptı hocam. 1000 USD seviyesinde idi. Araya şu girdi bu girdi. Ağustos'a kadar sürekli artan BTC, Segwit2x ve Btc Cash ortaya çıkınca 3800-4000 arasına sallandı kaldı. Yıl sonu ve Ekim-Kasım gibi ne olur bilemeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur


    quote:

    Orijinalden alıntı: magrofon

    bugün 3 etti artık sadece izliyorum 3925$ e kadar düşüp tekrar 4050$ yapıyor 14900$ alıp 15199$ çıkabilir tekrar 14900$ girilebilir. ama uğraşa değecek bir kazanç yok zaten paranın yarısı komisyona gider.

    Şubat-Mart 2017 gibi bu işe iyi para gömen son akıllıca hamlesini yaptı hocam. 1000 USD seviyesinde idi. Araya şu girdi bu girdi. Ağustos'a kadar sürekli artan BTC, Segwit2x ve Btc Cash ortaya çıkınca 3800-4000 arasına sallandı kaldı. Yıl sonu ve Ekim-Kasım gibi ne olur bilemeyiz.

    bitcoin cash'in ateşi sanki sönüyor bu defa yine pompa yemez ise buradan 4200$ e yolcu bitcoin buradan 4050$ yaptı yine




  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Ateşi yakan olay zinciri ne bilen var mı yada takip edebileceğimiz bi yer?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun coinlerden bitcoin cash e para akisi oldu 2 gunde 18 milyar dolar topladi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

    Arkadaşlar benim birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim:



    1-Turkiyedeki siteler üzerinden yüklü miktarda al-sat yapmak istersek bir işlem ve tutar limiti var mı?

    2- borsalar üzerinde değil de donanım anahtarıyla koruma altına almak istersek yine istediğimiz zaman al-sat yapabilir miyiz?

    3-herhangi bir USB bellek sanırım donanım anahtarı olarak kullanılabilir mi yoksa özel bir cihaz mi gerekir?

    4- diyelim ben aldığımda 1 BTC=4000dolar,biraz bekledim ve oldu 5000dolar satmak istediğimde bu işlem hemen gerçekleşiyor mu ve hesabıma dolar ya da TL olarak geçiyor mu?

    5-misal Türkiye'deki sitelerde bakıyorum günlük 50btc işlem hacmi var diyor. Ben bu işe 100btc ile girsem bu siteler bunu karşılayabilecek maddi güçte mi yoksa bizim işlem hacmimiz 50btc deyip benim sat talebime cevap verememe durumu olur mu?yani kısacası girdiğim sitelerin benim al-sat talebine karşılık verebilecek maddi durumu var mıdır?



    Kafamdaki bu soruları netlestirebilirsem ilk etapta 100bin dolar civarı bir yatırım yapmayi düşünüyorum bu da şu anki kurla yaklaşık 23-24btc yapıyor.bu meblağlarda sıkıntı yaşamadan bu işe nereden baslayabilirim?ek olarak Mining yapmayı düşünmüyorum,pek karlı olmaz şu anki zorlukla vb gibi yorumlar okuduğum için



    1-hesabınızı onaylattığınızda bir limit olmuyor. Onaylatma işlemi için kimliğinizi gönderiyorsunuz arkalı önlü.



    2- donanım şeklinde korumaya aldığınızda,donanımınızdaki btcleri sitedeki hesabınıza attığınızda bu ortalama 1,2 saat sürüyor



    3-özel bir cihaz gerekli fiyatı 500 tl ismi nano letger olarak geçiyor.



    4-hesabınıza hemen geçer tl olarak geçer.



    5-öyle birşey söz konusu değil. Eğer günlük milyon tl lik işlem yapmıyorsanız problem olmaz gibi sanırsam. Sizin yapcağınız 20,30 btclik işlem adamların çerez parası



    Saygılar

    Edit: bir öneride bulunayım eğer bu kadar ciddi bir parayı bu işe yatırım yapıcaksanız kesinlikle altcoinlere yönelin. Birazcık bilgiyle birazcık forumları takip etmeyle dediğiniz rakamla ayda oturduğunuz yerden 10k,15k para kazanmak içden bile değil.
    Ek öneri daha 2,3 aya tesoz diye bir coin borsalara katılcak icosu(halka arz edilmesi) geçen aylarda yapıldı 250m para toplandı aşırı potansiyeli olan bir coin kesinlikle bakmanızı öneriyorum 2020,2021 de 400,500 dolar olcak gözüyle bakılan bir coin. Şuanki fiyatı 0,60-1 dolar arası birşey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Boss -- 20 Ağustos 2017; 1:14:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Freakk

    bugün poloya ZRX eklendi ve ivmeli duruyor, kısa vadeli sıçrama olabilir, ytd

    0.35 $ den 200 tane aldik bakalim 1 2 haftaya 2 3 $ gorurse yuzumuzu güldürür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

    Hocam öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.

    1-heaap onaylatmak derken bu kimlik fotokopisi ile benim adıma işlem yapılması söz konusu olur mu?sonuçta bankadan döviz al sat yaptığımızda karşımızda spk,bddk tarafından denetlenen kurumlar var(yurtiçi için konuşuyorum) kripto para konusunda karşımızda belirli normlara ve denetimlere sahip kurumsal firmalar mi var yoksa her parası olan ben komisyonumu koyar satarım diyor da müşteriler onlar üzerinden mi al-sat yapmış oluyorlar?



    2-nano letger dediğimiz cihaz güvenilir olarak nereden,nasıl temin edilebilir? Bu cihazlar virüs,trojan gibi şeylerden etkilenir mi ve bir hesabı 2 adet Nano letger'e yedeklemek mümkün müdür?(kul yapısı sonuçta bozulabilir diye bir yedeği olsun diye düşünüyorum,kendi şahsi dosyalarım da hep böyle yedekli ve sifrelidir)



    3-btc üzerinden konuşmamın asıl sebebi altcoinleri almak için de önce BTC alıp oradan çevrim işlemi yapılması gerekiyormuş diye okudum bir yerlerde.yani altcoin de alsam eninde sonunda kapı BTC'ye çıkıyor ya da BTC den geçiyor gibi görünüyor. Bu altcoinlerin alımında herhangi bir komisyon alınıyor mu ya da BTC alımında? Bunun bir ücret grafiği varsa bu alım yapılan sitelerde mi yayınlanıyor (btcturk,paribu,koinim gibi bildiklerim bunlar)

    Kripto para TL'ye ya da dolara çevrilirken yine bir komisyon alınıyor mu ve döviz kurunu kendileri mi belirliyorlar yoksa piyasadan bir kuruluşu mu referans alıyorlar?



    Misal yurtiçinde x şirketinden btc alım yaptım sonra altcoin almak için tuttum bunu yurtdışındaki y firmasına/borsasına yolladım kur arttı ve ben bunu kendi nano letgerime yollamak istedim ya da TL hesabıma çekmek istedim bu işlemler uzun süren,karışık ve maliyetli işlemler mıdır?

    Bir de son olarak bahsettiğiniz coin henüz satışa sunulmadi galiba sunulduğu tarihte mi yatırım yapma şansımız olur?

    Yanlış ya da saçma yazdığım bir şey olduysa kusuruma bakmayın lütfen.tekrar çok teşekkür ederim.saygilar...

    1- günde yüzbinlerce kişi bahsettiğim sitelere kimliklerini atıyorlar o yüzden o konuda bir problem olmaz.bahsettiğim siteler kendi vergilerini ödüyorlar gittigidiyor hepsiburada gibi siteteler nasıl vergi ödüyorlarsa onlarda öyledirler. Ancak bahsettiğim siteler nereye bağlı olduklarını bilmiyorum açıkcası



    2-binbirçeşit sitesinden alabilirsiniz eylülde stoklara gircekmiş.pcnizde güncel bir virüs programı olduktan sonra kolay kolay virüs buluşmaz hatta hiç bulaşmaz diyebilirim. Bu bahsettiğim cihaz flash disk tarzı donanımlar değildir daha gelişmişleridir.evet farklı iki cihaza aynı hesap yedeklenebilir ancak hiç hiç gerek yok böyle birşeye. Siz btclerinizi bu cihaza attığınızda size on adet kelime veriyor sizin cihazınız yansada suya girsede patlasada o kelimeler sizde olduktan sonra btclerinizi kurtabiliyorsunuz. O yüzden kendinizi kaybedin o kelimeleri kaybetmeyin



    3-evet doğru altcoin almak için btc almak gerekiyor. Bahsettiğiniz komisyonlar çok çok az hep btc hep altcoin alımında komisyon alınıyor 100 tlde 0,5-1 tl alınıyor aşağı yukarı. Hep altcoinde hemde btc sitelerinde hesabınızı onaylattığınızda komisyonlar daha az oluyor.sitelerden komisyon oranlarına bakabiliyorsunuz.



    Tlye yada dolara çevrildiğinde bir komisyon alınmıyor.güncel döviz kuru neyse o oluyor. Ortalama birşey.





    Dediğiniz işlemler matematik problemleri gibi sanki maliyetli derken o kadar maliyeti yok yukarda yazdım zaten bunu.zorluğu felan yok kesinlikle kolay işlemlerdir. Dediğiniz işlemlerin hepsi ortalama 2,3 saat sürer gibi tahmini olarak.



    Evet bahsettiğim tesoz coinini şimdi satın alamıyorsun tahmini 2 ay sonra borsalara gircek



    Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rhego


    quote:

    Orijinalden alıntı: Freakk

    bugün poloya ZRX eklendi ve ivmeli duruyor, kısa vadeli sıçrama olabilir, ytd

    0.35 $ den 200 tane aldik bakalim 1 2 haftaya 2 3 $ gorurse yuzumuzu güldürür

    Kaç tl bastın alt mı üst mü??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler merhaba. Wallet tutmaksızın parasını Türk ve yabancı kriptopara borsalarındaki hesabında tutan arkadaşlar var mı ve güvenlik kaygınız var mı bu konuda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.