Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam tam olarak nasıl yapabilirim, daha önce cüzdan felan oluşturmadım kendime.
    hangi siteden alıcam, link paylaşır mısınız?
  • LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    https://www.myetherwallet.com/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genso kullanıcısına yanıt
    ben polo dan btc yollayarak aldım. yalan mı oldu benim wagerr ler şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

evet
  • Strat volume signal vermiş bunun anlamı nedir

• STRAT a yeni bir wallet gelmiş 10 küsür gb boyutunda tam anlamadım, ondan dolayı artması bekleniyor.
  • Tezos, status, sonm hakkında ne düşünürsünüz özellikle tezosu çok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: instance

Tezos, status, sonm hakkında ne düşünürsünüz özellikle tezosu çok merak ediyorum

sonm çöp tezos ve statusa %50 %50 girilebilir.
  • genso kullanıcısına yanıt
    hocam bu işlerde henüz çok yeniyim, burdan oluşturduğum cüzdan ile ne yapıcam adım adım anlatabilir misiniz?
  • 1 Temmuz'da icosu olacak Tezos, Wagerr, Status adlı hisselere yatırım yapmayı düşünüyorum eşit şekilde ayırıcak şekilde. Düşünceleriniz nedir ?
  • LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yeniyimde nasıl anlatırım bilmiyorum. Yani adlarını filan bilmiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum en iyisi mi siz araştırın. Eskisi gibi kaynak kıtlığı yok ben araştırarak öğrendim.

• Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim stratis 1 haftadır 7-9$ bandında seyir ediyor. Tahminlerinize göre önümüzdeki 2 hafta 20 dolar olacak diyorsunuz. Wallet işiyle beraber olacak galiba ama 1 haftadır duraksaması beni şüpheye düşürüyor. Yani 20yi görmez gibi 15 anca olur gibi düşünüyorum. Tabi siz daha tecrübelisiniz ama benim 1 haftalık tecrübe(!)mle öngörüm bu şekilde.

• Bende STR ve NMC yi gözlemliyorum poloneix ten. Sizce nasıl bir seyir izlerler @Mikuru Asahina
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Bende STR ve NMC yi gözlemliyorum poloneix ten. Sizce nasıl bir seyir izlerler @Mikuru Asahina

1d chartta MACD tam pozitife geçicekmiş geçememiş direnç görmüş geri düşmüş 1h'dada 1d'dede hepsinde bearish işaretler var NMC'de düşebilir o yüzden.
    STR'de 1h'da pozitife geçebilmiş tam kesişmişler şimdi geçmiş üste doğru 1d'dede double cross yaşancak gibi görünüyor STR yükselebilir bu yüzden.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam. Böyle sosyal medaya sizi takip edebileceğimiz altcoin lerle ilgili paylaşımlar yaptığınız bir yer varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam. Böyle sosyal medaya sizi takip edebileceğimiz altcoin lerle ilgili paylaşımlar yaptığınız bir yer varmı?

Malesef yok belki düşünebilirim böyle birşeyi ama.
  • Şöyle uzun süreli değil de 1-2 güne kar edebileceğimiz oynak coinler hangileri acaba?
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Şöyle uzun süreli değil de 1-2 güne kar edebileceğimiz oynak coinler hangileri acaba?

hepsi oynuyor, hiçbiri yerinde durmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

Orijinalden alıntı: salagil

evet

Ben de o sekilde aldim, sitede 1250 wagere gozukuyor. Nasil yalan oluyor anlayamadim hocam

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.