Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün btcleri 9800 den sattım. şimdi ucuzdan tekrar almak istiyorum ama koinim ucuza satmamak için fiyat düşürmeyecek nereden ucuza alabilirim? yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

bütün btcleri 9800 den sattım. şimdi ucuzdan tekrar almak istiyorum ama koinim ucuza satmamak için fiyat düşürmeyecek nereden ucuza alabilirim? yardım edin.

9500 den tekrar aldım koinimde. takipteyim kara geçtim şuan ama dahada düşerse zarar yazar.
  • gerçek dolar kurundan btc yi nasıl alabiliriz? bunu daha çözemedim.
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Btce de 2327 $

Dışarıya doğru yaklaşırsa zarar edersiniz.. Ama koinim piyasası farklı çalışıyor biraz daha...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Btce de 2327 $

Dışarıya doğru yaklaşırsa zarar edersiniz.. Ama koinim piyasası farklı çalışıyor biraz daha...

koinimdeki son 24 saatteki en dip seviyeden almayı başardım. 2 dakika 9500 den sattı 002 btc kara geçtim tekrar çıkışa geçti aslında dün akşam 10200 den bozabilirdim sabah bi kalktım 9800 tl olmuş hemen globale baktım dibi görmüş ama koinimin avantaşı burada fiyat globale göre çok az düşmüş.
  • Dün akşam 8.1 civarında seyreden stratis, öğlen itibariyle 7.81 seviyesine gelmiş. Sizce daha beklenir mi yoksa bu seviyeden alınmalı mı ?

Edit : Grafiğe baktım, sabah 6.84'e kadar düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jour -- 15 Haziran 2017; 13:33:3 >
  • Kolay fikir alışverişi için bir telegram ağı kurmak nasıl olur sizce konuyu okudum ancak görmedim? Eğer uygun görürseniz bir telegram ağı üzerinden kolayca fikir alışverişi yapabiliriz anlık olarak burayı takip zor oluyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jour

Dün akşam 8.1 civarında seyreden stratis, öğlen itibariyle 7.81 seviyesine gelmiş. Sizce daha beklenir mi yoksa bu seviyeden alınmalı mı ?

Edit : Grafiğe baktım, sabah 6.84'e kadar düşmüş.

btc değerine bakarsanız fazla büyük bir düşüş yok ama bu değer kaybı daha çok Bitcoinin 500$ değer kaybetmesinden oldu toparlar market 2-3 güne alım fırsatı olabilir.
  • Türkiye borsalarında aşırı pahalı bitcoin. Mesela şu an 2261 dolar oda 8000tl ediyor yaklaşık Türkiye piyasasında en ucuz btcturk ondada 9615tl, Bititde 8641tl. Bu bitcoinin en ucuz olduğu site hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genso

Türkiye borsalarında aşırı pahalı bitcoin. Mesela şu an 2261 dolar oda 8000tl ediyor yaklaşık Türkiye piyasasında en ucuz btcturk ondada 9615tl, Bititde 8641tl. Bu bitcoinin en ucuz olduğu site hangisi?

Evet onun yüzünden alamıyorum ben de şunun bir yolunu bulsak alıcam direk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Türkiye borsalarında aşırı pahalı bitcoin. Mesela şu an 2261 dolar oda 8000tl ediyor yaklaşık Türkiye piyasasında en ucuz btcturk ondada 9615tl, Bititde 8641tl. Bu bitcoinin en ucuz olduğu site hangisi?

Katılıyorum.Bence tam alım fırsatı ama düşüş Türk borsalarına yansımıyor.Bunun bir yolu yok mu?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alış fiyatı 8400tl imiş. O zaman bitit oldukça iyi satıyor. Kredi kartı ile TRden alınıyor. Kredi kartı olan oradan alabilir. bende yok .
  • quote:

Alış fiyatı 8400tl imiş. O zaman bitit oldukça iyi satıyor. Kredi kartı ile TRden alınıyor. Kredi kartı olan oradan alabilir. bende yok .

Bitit sitesinin komisyon ücretleri veya bitit ten alışveriş yaptığımızda bankaların kesintileri ne seviyede.
  • genso kullanıcısına yanıt
    hocam site nasıl güvenilir mi ? komisyon oranları vs nasıldır bilgi verebilir misin biliyorsan..
  • Güvenilir. Komisyon hakkında bilgim yok. Ancak nakit avans olarak algılıyormuş bankalar o yüzden 17tl kesiyormuş.
    Edit:Komisyon %3müş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genso -- 15 Haziran 2017; 17:57:52 >
  • Bu Poloneix niye 2006 interneti gibi çalışıyor?
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    hocam uzun vade için (3-5 yıl) şu an ripple mı strat mı önerirsin ? 100$ gibi bir yatırım yapacağım yoksa başka bir altcoin mi alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grid2

hocam uzun vade için (3-5 yıl) şu an ripple mı strat mı önerirsin ? 100$ gibi bir yatırım yapacağım yoksa başka bir altcoin mi alayım?

strat
  • quote:

Bu Poloneix niye 2006 interneti gibi çalışıyor?

55k online + botlar olduğundandır
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.