Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DGB coini 2000 lileri görmüş 1400-1300'lerde sıkça durmuş ve şuan 1100'lerde alıcısını bekliyor OLABİLİR.

Tam emin değilim ama bana bu hafta artacak gibi gözüküyor. Yine 1600'leri görebilir bence.

(Bu işlerde cahil sayılırım uymayın bana)

Ayrıca şu ICO'yu sıkca duydum nedir bi kaynak bulamadım sürekli .ico nedir sonucu çıkıyor.
  • Dün Ripple aldım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

Orijinalden alıntı: instance

Tezos, status, sonm hakkında ne düşünürsünüz özellikle tezosu çok merak ediyorum

sonm çöp tezos ve statusa %50 %50 girilebilir.

Hocam bir de civic ilgimi çekti peki bunun hakkında ne düşünüyorsunuz arkasında Vinny Lingham varmış bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: Anton Maupassant

DGB coini 2000 lileri görmüş 1400-1300'lerde sıkça durmuş ve şuan 1100'lerde alıcısını bekliyor OLABİLİR.

Tam emin değilim ama bana bu hafta artacak gibi gözüküyor. Yine 1600'leri görebilir bence.

Ayrıca şu ICO'yu sıkca duydum nedir bi kaynak bulamadım sürekli .ico nedir sonucu çıkıyor.

DGB'de şu an MACD,PSAR vs gibi bütün indikatörler bearish pozisyonda yani düşüşü gösteriyor kendini toparlamadan şu an yükselemez.
  • quote:

quote:

DGB coini 2000 lileri görmüş 1400-1300'lerde sıkça durmuş ve şuan 1100'lerde alıcısını bekliyor OLABİLİR.

DGB'de şu an MACD,PSAR vs gibi bütün indikatörler bearish pozisyonda yani düşüşü gösteriyor kendini toparlamadan şu an yükselemez.

Biraz daha aciklayabilirmisin bu coin i tam anlamadim yazdiklarini. Yoparlanma derken ne demek istediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

quote:

quote:

Biraz daha aciklayabilirmisin bu coin i tam anlamadim yazdiklarini. Yoparlanma derken ne demek istediniz

MACD, PSAR gibi dediğim indikatörlerin tekrardan yukarı doğru geçmesi lazım şu an düşüş gösteriyorlar ki düşüyorda kendini toparlaması dediğimde yeterli buy supportun gelmesi fiyatın yükselmesi ve indikatörlerin tekrardan yukarı(bullish) tarafına dönmesi gerek.

• Polo dışında hangi borsalar var al-sat için ? polo içinde hepsi yok coinlerin..

Havuzların boyutu ve ilgi coinlerin değerlemesinde büyük etken tabi hangi firmaların ilgilendiği ve destekte önemli. Bist100 gibi grafiği olsada etkenler farklı bunu göz önünde bulundurmak gerek.
    Son bir haftadır hemen hemen her alt coin belli günlerde artmış litecoin-eth başı çekiyor...

Hepsinden eşit alıp kenara atılabilir düşüncesindeyim ama kısıtlı bütçe ile zor, madencilik için ekran kartı lazım kara borsa... YTD

görüşleriniz nedir 6 aylık süreçte değerleme olacak coinler ?
  • hocam bu sell ordersta yüksek satış olması ile buy ordersta yüksek alış olması fiyatlandırmayı ne şekilde etkiler?
    örnek veriyorum, siacoin şu anda 700 birim diyelim.
    690 birimde toplam 100 btc lik alım var, 710 birimde ise 30 btc lik satış var. bu durumda fiyat yukarı yönlü mü gitmesini bekleriz, aşağı yönlü mü?
    bu şekilde bir piyasa derinliği gördüğümüzde biz de siacoin almalı mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 20 Haziran 2017; 0:36:36 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

MACD, PSAR gibi dediğim indikatörlerin tekrardan yukarı doğru geçmesi lazım şu an düşüş gösteriyorlar ki düşüyorda kendini toparlaması dediğimde yeterli buy supportun gelmesi fiyatın yükselmesi ve indikatörlerin tekrardan yukarı(bullish) tarafına dönmesi gerek.

bu sabah 11.10 dan 1 btc lik alım yaptım Digibyte den yarında biraz beklerim bakalım. Teşekkürler bilgilendirme için

• quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

hocam bu sell ordersta yüksek satış olması ile buy ordersta yüksek alış olması fiyatlandırmayı ne şekilde etkiler?
    örnek veriyorum, siacoin şu anda 700 birim diyelim.
    690 birimde toplam 100 btc lik alım var, 710 birimde ise 30 btc lik satış var. bu durumda fiyat yukarı yönlü mü gitmesini bekleriz, aşağı yönlü mü?
    bu şekilde bir piyasa derinliği gördüğümüzde biz de siacoin almalı mıyız?

boğalar ve ayılar işte birbirleriyle savaştığını düşün btcleride asker sayısı olarak düşün birblerine doğru gidiyorlar ittirmeye çalışıyorlar market derinliğinde az olan çok olanı ittiremiyor aksine kendini eritiyor ve geri çekilmek zorunda kalıyor yani öyle bir durumda artış beklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

Polo dışında hangi borsalar var al-sat için ? polo içinde hepsi yok coinlerin..

Havuzların boyutu ve ilgi coinlerin değerlemesinde büyük etken tabi hangi firmaların ilgilendiği ve destekte önemli. Bist100 gibi grafiği olsada etkenler farklı bunu göz önünde bulundurmak gerek.
    Son bir haftadır hemen hemen her alt coin belli günlerde artmış litecoin-eth başı çekiyor...

Hepsinden eşit alıp kenara atılabilir düşüncesindeyim ama kısıtlı bütçe ile zor, madencilik için ekran kartı lazım kara borsa... YTD

görüşleriniz nedir 6 aylık süreçte değerleme olacak coinler ?

bittrex, c-cex, yobit birsürü var hocam bitcoin exchage yazın çıkar zaten hepsi tavsiyem bittrex ama.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    yine aynı değerle üzerinden gidersek, ufak çaplı bi kar yapmak istesek 691-692 lerden alım yapıp, 707-708 lerden satmak mantıklı mıdır?
  • tşk. uzun vade 1 yıl alt coin olarak ne tavsiye edersiniz.
    Grafiklere baktığımda normal borsa gibi olsada kestirilemiyor al-sat ve birim havuzları en büyük etken sanırım. yukarı-aşağı yönlü hareket için dikkat edilmesi gereken nedir ?
    Hocam bearish nedir?

poloniex deki Market Depth i biraz anlatırmısın. yani o şemanın sol tarafı yeşil sağ tarafı kırmızı tam olarak nedir?
  • quote:

Bugün 1 saatte 1120 seviyelerinden 1220'lere çıktı. Bu artış devam ederse 2000'i geçmesi yakındır.
  • Anton Maupassant kullanıcısına yanıt
    yanlışın var 12.20 lere falan hiç çıkmadı bütün gün pc başındaydım. 11,10 11,20 arası dolaştı
  • quote:

yanlışın var 12.20 lere falan hiç çıkmadı bütün gün pc başındaydım. 11,10 11,20 arası dolaştı

20dk önce 0.00001223 gördü hocam şuan 1200-1190 civarında burada da birkaç gün durabilir.
  • Bu STR kaçlı seviyeleri görür acaba bekletelim mi mi daha yükselmesini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 20 Haziran 2017; 9:42:5 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.