Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

Hocam aldık senin gibi değerlendi diyelim. Satmak istedik. Nakit para elimize nasıl geçecek. Hani paranın ekranda çok olması bir anlam ifade etmiyor da

BTC nizi koinim gibi sitelerde satıp banka hesabına çekim talebi isteyebilirsiniz en geç 2 güne geliyor

Lite coin almayı düşünüyordum. Onu illa btc ile mi alacağız. Lite satarkan BTC karşılığı mı satacağız?

Sorular sorular :D

Sen 1 e 34 kazandım diyorsun ne kadar sürede yaptın bu kazancı? Al sat işine giriyor musun alıp bekliyor musun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

Hocam aldık senin gibi değerlendi diyelim. Satmak istedik. Nakit para elimize nasıl geçecek. Hani paranın ekranda çok olması bir anlam ifade etmiyor da

BTC nizi koinim gibi sitelerde satıp banka hesabına çekim talebi isteyebilirsiniz en geç 2 güne geliyor

Lite coin almayı düşünüyordum. Onu illa btc ile mi alacağız. Lite satarkan BTC karşılığı mı satacağız?

Sorular sorular :D

Sen 1 e 34 kazandım diyorsun ne kadar sürede yaptın bu kazancı? Al sat işine giriyor musun alıp bekliyor musun?

BTC yi başka bir coini alırkende, satarkende kullanıcaksınız hocam amacınız zaten başta 1btc sokup sonda 2btc alabilmek gibi birşey.

Al sat ile başladım sonra portfolyo yarattım kendime 5 coine yatırım yaptım bekledim 3 hafta falan sürdü 34 kat, STR kurtarıcım oldu

• hocam bu str dediğiniz stellar mı oluyor?
    coinmarket te steallar lumen var onun bu aynı şey mi?
  • Ben de koinim den bitcoin aldım, bitcoini poloniex e gönderdim ama henüz ulaşmadı, ne kadar süre beklemem lazım? Şu fee, bahşiş, madencilere para olayı ne zaman çıkıyor, koinimden poloniexe btc gönderirken birşey çıkmadı, poloniexden gönderirken mi çıkıyor, o bahşişi ne zaman hangi durumlarda ve nerden verebilirim?

Bir de bu cüzdan olayını ben anlamadım, şimdi koinimden btc aldım, para koinimde idi, parayı poloniexe gönderdim, 2 aşamalı dogrulamayi açtığımda bu yeterli olmaz mı? Ve de bu cüzdana biz btc ripple vs mi transfer ediyoruz, yani ben poloniexde btc diğer altcoinlere değiştirdim, orda dursa sıkıntı olur mu, çünkü cüzdana gönder sonra yine poloniexe gönder vs hem işlem ücreti vs hem zaman kaybı vs olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 den 2014 e kadar falan forex oynadım , o zamanlar yine yorumlara kandık BTC almadık yok balon yok patlayacak yok bu tutmaz dendi hep. Ama kafayı kullanıp 5-10 dolarken bitcoin alsak şimdi milyonerdik. O yüzden şu an bu altcoinlerden biraz alıp 5-6 sene beklemeyi düşünüyorum ya tutarsa :) tutmazsa da giden 2-3 bin lira paramız olur
  • 480mrt 4 kullanıcısına yanıt
    metabisülfit kullanıcısına yanıt
    Ben yanlış anlamışım. Benim ve kimliğimin fotosunu istemişler. Kredi kartın fotosunu değil.
  • arkadaşlar selamlar, şu an itibariyle btc değeri 2474 dolar, ben koinim'den 1 btc almak istediğimde karşıma çıkan rakam 9700 türk lirası. 2474 doların yaklaşık 8875 türk lirası olduğunu düşünürsek bu yaklaşık 1000 liralık fark çok fazla değil mi sizce de? Benim atladığım bir nokta varsa yardımlarınızı beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexsite

Telegram grubumuz 20 kişiyi geçti. Konu hakkında bilgili, bilgisiz herkesi beklerim.

https://t.me/joinchat/AAAAAAvlc9AxdCLu9t-ZVw

Hocam grup aktif değil sanırım. Böyle bir telegram grubu hızlı hareket edebilmek için güzel olurdu gerçekten.
  • izmirli1713 kullanıcısına yanıt
    Forumdaki ekonomist arkadaşlardan ziyade dünyanın en büyük 3. ekonomisi olan Japonya'ya güvenmeyi tercih ediyorum Burada beğenilmeyen altcoinlerden birini orada etkin bir şekilde kullanıyorlarsa bu sistemin geleceği vardır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 26 Mayıs 2017; 10:5:1 >
  • Monero ve Decred'i arastirin.

Bu islerden anlamasaniz da yatirmak istediginiz para birimini arastirin. Kurduklari takim ve ortaklari paylasiyorlar. Bol bol arastirin.

Ben moneroya yoneldim sahsen. İyi gidiyorlar suan, deger kaybetsede kisa sureli olur. Araliga kadar %500 bekliyorum.

Benim gibi bos bos yazanlari direk(!) dikkate almayin. Size iki tane altcoin adi verdim sadece. Grafiklerine bakin. Neden dusmus neden yukselmis anlamaya calisin.

Ltc oneriyorlar. Seri al sat yapacaklar suan girsin ltc'e 28.6 oldu dun gece sonra 32 oldu simdi 30larda geziyor. Ltc de dikkat ceken sey btc ile dogru orantili gidiyor. Mudahele oldugu kesin yoksa daha da yukselir. Ne zaman kirilacagini bilemeyiz.

Parayi atip unutacak olanlar baska altcoinler tarafindan desteklenen yeni cikan altcoinleri arastirin. Ornek, Aragon'u arastirabilirsiniz.

Btc girecek varsa uygundan girsin. Hindistanda 31mayista btc yasal olsun mu olmasin mi sorusu sorulacakmis (anlamadim tam). Guzel sinyaller gelirse 1milyar nufuslu ulkeden bahsediyoruz...

Unutmayin bu bir kumar turevidir, uzulmeyeceginiz miktarlarla oynayin. btc bin kusurlerden yuz kusurlere geldiginde intihar haberlerini okuyorduk altcoin forumlarinda...

• Mobil uygulama var mi acaba altcoinsler istedimiz seviyeye geldiginde bildirim veren?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wictors

Monero ve Decred'i arastirin.

Bu islerden anlamasaniz da yatirmak istediginiz para birimini arastirin. Kurduklari takim ve ortaklari paylasiyorlar. Bol bol arastirin.

Ben moneroya yoneldim sahsen. İyi gidiyorlar suan, deger kaybetsede kisa sureli olur. Araliga kadar %500 bekliyorum.

Benim gibi bos bos yazanlari direk(!) dikkate almayin. Size iki tane altcoin adi verdim sadece. Grafiklerine bakin. Neden dusmus neden yukselmis anlamaya calisin.

Ltc oneriyorlar. Seri al sat yapacaklar suan girsin ltc'e 28.6 oldu dun gece sonra 32 oldu simdi 30larda geziyor. Ltc de dikkat ceken sey btc ile dogru orantili gidiyor. Mudahele oldugu kesin yoksa daha da yukselir. Ne zaman kirilacagini bilemeyiz.

Parayi atip unutacak olanlar baska altcoinler tarafindan desteklenen yeni cikan altcoinleri arastirin. Ornek, Aragon'u arastirabilirsiniz.

Btc girecek varsa uygundan girsin. Hindistanda 31mayista btc yasal olsun mu olmasin mi sorusu sorulacakmis (anlamadim tam). Guzel sinyaller gelirse 1milyar nufuslu ulkeden bahsediyoruz...

Unutmayin bu bir kumar turevidir, uzulmeyeceginiz miktarlarla oynayin. btc bin kusurlerden yuz kusurlere geldiginde intihar haberlerini okuyorduk altcoin forumlarinda...

Güzel tavsiye, dostum. 2013'te 1000$ dan 200$ kadar gerilemişti. O zaman epey intihar vakası olmuştu çünkü bu insanlar hiç araştırmadan sadece parayı görüp sazan gibi atlayanlardı. Bu konuda başlık ile aynısını yapmaya çalışıyordu ama şikayet ettim ve başlık değiştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 26 Mayıs 2017; 10:51:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

Mobil uygulama var mi acaba altcoinsler istedimiz seviyeye geldiginde bildirim veren?

Coincap sade ve anlasilir. İosta da var. Grafik bilgisi yok sadece. Coklu program ve sitelerden takip etmek lazim

• mayıs ayında birçok altcoinde patlama görüyorum.
    2 senedir 0,05-0,1 dolar seviyesinde seyreden coinler şu anda 0,5-1 dolar aralığında hatta 15-20 doları da bulanlar var.
    bu sene bu patlamanın sebebi nedir var mı bilen?
    bitcoin herkes tarafından biliniyor, sürekli spekülasyonlarla iniyor çıkıyor tamam da bu altcoinlere ne oldu bilen biri açıklayabilirse sevinirim.
    ayrıca bundan sonraki gidişat ne şekilde olur, tekrar eski hallerine dönerler mi yoksa yükseliş devam eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

hocam bu str dediğiniz stellar mı oluyor?
    coinmarket te steallar lumen var onun bu aynı şey mi?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

Mobil uygulama var mi acaba altcoinsler istedimiz seviyeye geldiginde bildirim veren?

PoloTracker kullanıyorum ve anasayfamda Digital Currency Widget kullanıyorum 7 coin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Bende öyle yaptım ama deposit e basınca hiç tepki vermedi sayfa ,diğer coinlere basınca key gösteriyordu ama btc de key gosterme yeri hiç açılmadı yarın tekrar deneyeceğim bakalım olacak mı ,teşekkürler yardım için

txid çıkması gerekmiyor ki sen hangi adrese gönderdiysen blockchainden bakabilirsin.
    blockchain.info
    Blockchain Explorer | BTC | ETH | BCH
    https://blockchain.info/address/1BUAQLn4wBjUx15tAVc7bbiLMmtpc4L7K

sondaki adresi sil kendi adresini yaz yeterlidir.

• Mesela 1000 dolar koyuyorum ve bu para iki ay sonra 20.000 dolar oldu diyelim. Ben bu parayı bir seferde şak diye çekebiliyor muyum?

Peki çekebiliyorsam ne kadar vergi bırakmam gerekiyor?
  • Konu dışı olucak ama youtube konun nerede?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Mesela 1000 dolar koyuyorum ve bu para iki ay sonra 20.000 dolar oldu diyelim. Ben bu parayı bir seferde şak diye çekebiliyor muyum?

Peki çekebiliyorsam ne kadar vergi bırakmam gerekiyor?

Vergi yok maliyede peşinize düşceğini sanmıyorum 20000 tl için belki 200000 üstü olsa gelir bi %20 falan isterler.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.