Şimdi Ara

Cruze motor problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım cruze 1.6 lpgli fotoğrafta gösterdiğim siyah parçanın tam arka kısmından bir kaçak var, motor ısınınca birden yağ atmaya başladı motor kaputundan dumanlar yükselince durdum, bir süre daha akmaya devam etti, biraz rolantide bekleyince kesildi.Arıza ışığı vs yanmadı, hararet normaldi.Aracı hemen sanayiye götüremedim, o şekilde kullanmak zorunda kaldım.5-10 km zorunlu olarak yol yaptım bu sefer yağ kaçağı olmadı fakat bu kezde klimayı açınca benzin kokusu doldu aracın içine ve yol bilgisayarında yakıt tüketimi bir anda 25 litreleri buldu.Depo delinmiş gibi sanki yakıt göstergesi dibe vurdu zaten çeyrek depo vardı yakıt bitmeden eve zor geldim.Sizce sıkıntı neden kaynaklanıyor olabilir ?

Cruze motor problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EF629EBB -- 2 Nisan 2019; 3:11:4 >

• Resimdeki problemle alakalı mı bilmem ama bu cruzelardq yağ soğutucu patlaması kroniktir umarım düşük bir meblağla kurtarın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Problemi giderip Cruze'dan kurtulmanızı öneririm.
  • Yağ filtresi olabilir mi? Benzer bir durum yaşamıştım cruze da ama benimki terlemenin biraz fazlasiydi motor ısınınca duman yapıyordu terleyen kısım. Yaklaşık olarak o bölgelerdendi kaçak ya da biraz daha aşağısı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o foto yağ filtresi, iyi sıkılmamış, oringi takılmamış olabilir.
    İdarecilerin sağlayamadığı adalet, o beldeye Tanrı'nın adaletini davet eder. O gelince de kitaplara konu olursunuz. La Edri
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Yağ filtresine baktırın. Aracı hiç zorlamadan bir ustaya götürün bence. Yedek su deposuna yağ karışmış mı? Periyodik bakımı en son ne zaman yapıldı? Hangi ilde oturuyorsunuz?
    Suya yağ karışma gibi bir durum olmadı, bakımı yapılalı bir senesi dolmamıştı ama zaten çok az kullanılan bir araç durup dururken arıza çıkarması üzdü.

Araç daha önce bir kez hararet yapmıştı, yedek su deposu hararetten dolayı çatlamıştı.Yetkili serviste kaldı araç, o parça değişti.Conta yakmamış denildi.

Fakat o servisten aldıktan sonra aracı motor geç ısınmaya hatta hiç ısınmamaya başladı.Bazen seyir halinde yüksek süratlerde hararetin düştüğünüde gözlemledim.

Eğer dediğiniz gibi yağ filtresi ise sorun, ozaman bu aracın içine dolan benzin kokusu nedir onu anlayamadım, sanki yakıt hattında da bir sıkıntı var gibi.Depodaki benzin buhar oldu uçtu iki dakikada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault clio vites sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Honda Civic Marş Problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Depo havalandırma valfi var onla alakası olabilir mi bilmiyorum.

Aracın termostat sistemi bozuk anladığım kadarıyla Hocam. Yakıtınız artmıştır doğal olarak. Yalnız fazla değil de çoook fazla bir tüketim olmuş. Ustaya gitmekte fayda var.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.