Şimdi Ara

CRUZE LOVATO EASY FAST SIRALI SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MÜKEMMEL BİR SIRALI SİTEM.ARKADAŞIM GARANTİ DIŞI TAKTIRDI BRC ONUNLA YARIŞAMAZ YOLDA.ŞEHİR İÇİ 20 TL GAZLA 110 KM GİDİYOR.BEN BU BRC İLE 90 KM GİDEBİLİYORUM.
    ARKADAŞLAR BEN BRC TAKTIRDIĞIMA PİŞMAN OLDUM.ARIZA LAMBASI YAKMIYOR.DEĞİŞİK BİR SİSTEM VE YAZILIMI VAR.LPG TAKTIRMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İYİ BİR ARAŞTIRMA YAPSINLAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: police67

MÜKEMMEL BİR SIRALI SİTEM.ARKADAŞIM GARANTİ DIŞI TAKTIRDI BRC ONUNLA YARIŞAMAZ YOLDA.ŞEHİR İÇİ 20 TL GAZLA 110 KM GİDİYOR.BEN BU BRC İLE 90 KM GİDEBİLİYORUM.
    ARKADAŞLAR BEN BRC TAKTIRDIĞIMA PİŞMAN OLDUM.ARIZA LAMBASI YAKMIYOR.DEĞİŞİK BİR SİSTEM VE YAZILIMI VAR.LPG TAKTIRMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İYİ BİR ARAŞTIRMA YAPSINLAR.

BAHSETTİĞİN UYGULAMAYLA İLGİLİ DAHA FAZLA DETAT VEREBİLİRMİSİN.LPG DÜŞÜNÜYORUM DA.TEŞEKKÜRLER
  • arkadaşı taktırmış zaten... kendi yorumuda takan firma kendisi olmadığı için tam teknik bir yorum olmayaccaktır. firmadan birebir araştırmakta yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

arkadaşı taktırmış zaten... kendi yorumuda takan firma kendisi olmadığı için tam teknik bir yorum olmayaccaktır. firmadan birebir araştırmakta yarar var.

yorum yapıp bukadar övdüğüne göre cevapta verebilmesi lazım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.