Şimdi Ara

CRUZE ALMAK İSTİYORUM????? Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMUN ALEYKÜM ARKAŞDAŞLAR BEN HARUN ADANALIYIM 2004-05 model 100 bin kmde honda civiclere 27-28 milyar vermek yerine CHEVROLET CRUZE Almak istiyorum 29 BİN LİRA İSTİYOR 40 binde kilometresi nokta çiziği yok daha arabanın ls plus modeli baktım da +lpgli lpgli olması benim için bir sorun arz eder mi ve bu son avrupadan çekilme olanağınıda göz önüne alırsak sizce alınırmı siz olsanız alırmısınız yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

• As hemserim bende adanaliyim uzun sure bineceksrn cruze alinir. Yalniz 5 yil sonra sonu daihatsu gibi olabilir. Yalniz bence her malin alicisi vardir. Alabildigin kadar ucuza almalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    son fiyat 29 başka inmiyor tüp yeni taktım masraf yaptım vs diyor borçlarını ödeyemediği için satıyormuş kayıtları temiz baktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsız015

son fiyat 29 başka inmiyor tüp yeni taktım masraf yaptım vs diyor borçlarını ödeyemediği için satıyormuş kayıtları temiz baktım

Araba adanada mi? Almisken makyajli kasa al 124luk olsun. Baska yazanlar olur kim ne derse desin cruze guzel araba.

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    araç mersinde gittik baktık temiz yani döşemeleri kokpit sıfır gibi LS plus dedi donanımı
  • Bilindiği üzere; Euro5 kısıtlamalarından dolayı, Bu araçlar(dikkat! "Bu araç" demiyorum) kullanım koşullarına/kullanıcıya/kit'e/montaja/ayara vs. göre
    60-80-90.000km lerde subap sorunu çıkartır (Masrafı 1.000TL gibi).

Ben eğer 2. el bir araba alacak olsam; Lpg uygulaması yapılmamış olanı tercih eder, daha sonra 10 taksitle istediğim yerde istediğim ustaya montaj yaptırırdım.
    En azından çıkması muhtemel sorun için km'leri uzatmış olurdum.

Çekilme işine gelecek olursak; Daihatsu kaç adet satış yaptı bilemiyorum ama bu ülke de 10.000lerce Chevrolet marka araç satıldı.
    Üstelik bu satılan araçların çoğu parçası/motoru Opel araçlar ile aynı. Tedarikçisi ve bakımcısı Opel bayi ve servisleri. Ne olabilir ki?

Plus yazılıp, plus olmayan araç ilanları dolu. Araç link'i varsa bir bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 1 Ocak 2014; 13:53:12 >
  • 124 PS spor paket önerilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    çok araştırdım da sadece benzinli tüp takılmamış cruzeler sanki daha pahalı temizini bulmuk zor zaten lpgsiz fiyatı aracın 27 ye denk geliyor subap sorununa gelirsek tüp yeni takılmış zaten 10 bin km olmamış takılalı 30-40 km zaten ben 3 yılda ancak yaparım sonra subap sorunu çıkarsa bişey farkedeceğini sanmam ailem için almayı düşünüyorum aracı teşekkür ederim yardımınız için
  • ALma bence , tüplü ise Chevrolet motorları tüpe uygun değil, sübap ayarı istiyor belli km.den sonra. Cruze alacaksan, 34 bine sıfır vermişler, biraz bekle sıfırını al. Almışken tüplüsünü de alma.

Tüplü alacaksan başka bir araç bak derim. Bu dediklerimi dinlemez alırsan, adamın eşşek niyetine 40bin bindiği aracı sıfırının 5bin TL aşağısına almış olursun ki benim için para değil. Ben 5bin lira aşağı ikinci el almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

ALma bence , tüplü ise Chevrolet motorları tüpe uygun değil, sübap ayarı istiyor belli km.den sonra. Cruze alacaksan, 34 bine sıfır vermişler, biraz bekle sıfırını al. Almışken tüplüsünü de alma.

Tüplü alacaksan başka bir araç bak derim. Bu dediklerimi dinlemez alırsan, adamın eşşek niyetine 40bin bindiği aracı sıfırının 5bin TL aşağısına almış olursun ki benim için para değil. Ben 5bin lira aşağı ikinci el almam.

Euro5/Euro6 dan dolayı çoğu motor uygun değil artık. Uyumlu sanılan Honda da aslında %100 uyumlu değildir. 30-40.000km lerde bir yapılan subap ayarı
    lpg montajından sonra 20.000km ye, hatta 10.000km ye düşürülüyor. Bu sebepten dolayı, piyasadaki diğer markalara göre (100.000+ gibi)daha uzun
    sürede çıkan sorunlardan dolayı sanki "sorun yokmuş gibi" algılanıyor.

Aynı motor Opel grubunda da yıllardır kullanılıyor. Onlara oluyor ise, bu araca da olur...

Gerçi lpg fiyatlarının artışı ve aradaki makasların giderek küçülmesi ile az km yapanın amorti süresi daha da uzadı.
    Ne derece ekonomi sağlar? 8-10000km kullanıcısına ne kadar faydası olur? Bakım, subap sorunu, git-gel, arada kullanılan benzin vs. iyi hesap etmek gerek.

Ötv %40 dan %45'e çıktı. Perakende satış fiyatı 30.000tl olan araç da 1.500TL fark yaratır(kdv yi saymıyorum)
    Dövizin durumu belli. Bu kalemlere istinaden her firma fiyatları güncelleyecektir. Orta da dolanan resmi olmayan listeler üzerinden konuşursak
    minimum 3-4.000TL fark yaratır. (Haaa! firmalar bu durumu tüketiciye daha az yansıtmak adına bir takım çözümler geliştirir. Onu bilemem!)

Yani; Dövizin yükselişi ve Ötv'nin artması ile Aralık ayında gördüğümüz fiyatlardan daha fazlasını görecek gibiyiz.

• Bu yil basinda kalmak lazim

• Hem 2004 Civic'im var hemde Cruze'um var.

Cruze'un tek artısı yol sesini daha az alıyor ve ESP'si var.

Geriye kalan bütün unsurlarda Civic Cruze'dan önde.

Bende Cruze'u satmak üzereyim zaten.
  • Simdi ikinci ellerde zamlanmistir.

• Tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • design edition yada wtcc edition almaya çalış.
  • ilhan032 kullanıcısına yanıt
    onlarda çok pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.