Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
4
Favori
36.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Maximus silahı ile çok rahat adam kesiliyor. Partimde denedim gördüm. Herkese tavsiye ederim.

Nasıl düşüreceğim bilmiyorum

kesinlikle en iyi 2handlk silah bence. hocam item verile bilseydi bende ikitane mevcud verirdim:( şans artık düşer
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Paladin-2436/hero/38637661

arkadaşlar bu da benim char. biraz fire damage ve blased hammer yükledim.kesmek mesele değil ama elementlere dayanmak biraz sıkıntı oluyor. ne tarz bir build ve gear düzenlemek gerek sizce?
  • Hangi seviyede düşürdünüz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokox34

quote:

quote:

Maximus silahı ile çok rahat adam kesiliyor. Partimde denedim gördüm. Herkese tavsiye ederim.

kesinlikle en iyi 2handlk silah bence. hocam item verile bilseydi bende ikitane mevcud verirdim:( şans artık düşer

Hakikaten şuan item verilemiyor değil mi? Hiç denemedim. Wizard'la düşürdüm ama Crusader'a aktarıp açsam da intli çıktı. Yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maximus dusurup olupta kirdirmis olmak var barbar ile oynarken

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hakikaten şuan item verilemiyor değil mi? Hiç denemedim. Wizard'la düşürdüm ama Crusader'a aktarıp açsam da intli çıktı. Yapacak bir şey yok.

seviye olarak fark etmiyo şans iş. hocam soket varsa int.str ye çevir bence.en azından silahı dene gücünü görüceksin.

bu arada dün coldown skil özelligini %50 ye çıkardm bir kaç degişiklikle ve (akkart awekening+ her blocda 1 sn daha hızlı skil sürelerini hızlandırıo bi nevi coldwn skil gibi) shields yada (hellskul + coldown s.) sayesinde çok seri şekilde tüm skileri kullana bildim böyle bir build de yapıla bilir en güzel tarafıda skileri armor (laws of j.) armor ve all res. ve diger can ve defansif skiler çok çabuk aktifleşerek t5 de rahatlıkla gezindim ama bosslarla mücadele baya uzun sürdü bu coldwn skil özelligini barbarda denicem. özeliikle atla koşma skili hemen dolması sayesinde çok hızlı t1 kasıla bilir yada görev yapıla bilir deneyin bence.

bu arada mobilden yazdm için yazm hataları olabilir saygılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

seviye olarak fark etmiyo şans iş. hocam soket varsa int.str ye çevir bence.en azından silahı dene gücünü görüceksin.

bu arada dün coldown skil özelligini %50 ye çıkardm bir kaç degişiklikle ve (akkart awekening+ her blocda 1 sn daha hızlı skil sürelerini hızlandırıo bi nevi coldwn skil gibi) shields yada (hellskul + coldown s.) sayesinde çok seri şekilde tüm skileri kullana bildim böyle bir build de yapıla bilir en güzel tarafıda skileri armor (laws of j.) armor ve all res. ve diger can ve defansif skiler çok çabuk aktifleşerek t5 de rahatlıkla gezindim ama bosslarla mücadele baya uzun sürdü bu coldwn skil özelligini barbarda denicem. özeliikle atla koşma skili hemen dolması sayesinde çok hızlı t1 kasıla bilir yada görev yapıla bilir deneyin bence.

bu arada mobilden yazdm için yazm hataları olabilir saygılar

O zaman onu pek bilmiyordum kullanmayı ve kırdırdım, ah kafam ah!,

• Nuke General kullanıcısına yanıt
    1.5 haftadır arıyorum hala düşmedi çıldıracam her türlüsünü buldum ama.. Stone of Jordan ve fire skill yüzdeli bracers ve neck var öylece yatıyorlar üstüne birde blunt pasifi tabi acayip seri olucak ama bi çıksa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Let There Be Rock

1.5 haftadır arıyorum hala düşmedi çıldıracam her türlüsünü buldum ama.. Stone of Jordan ve fire skill yüzdeli bracers ve neck var öylece yatıyorlar üstüne birde blunt pasifi tabi acayip seri olucak ama bi çıksa...

hocam itemler kalsn silahı düşürmeye bak güzel bi fire build olur 15 20m vurursun bende tam tersi itemleri fire more çevirmeye çalışıyorm. dün blood shard de 2 handlk silah da bir tıkladm ikinci tıklamamda maximus düştü şans işte...
  • arkadaşlar şu itemlerin özelliklerine ve güzeliklerine bakın ahh o mortal drama yokmu o bir an önce düşsede kullansam ya
  • Hayırlısı olsun hocam umarım en kısa zamanda biter.bu gecede zwei kıracaz anlaşılan
  • Gerçekten şu crusader için iyi bir build yok mu? Ne kadar aradıysam da bulamadım. Kendiminki şuan yeterli gibi ama diğer sınıflar için öyle buildler var ki. Bizden düşük dps ile bile daha iyi iş yapıyorlar.

Bu arada kimse oynamıyor galiba Crusader'ı. Pek beğenen yok sanırım,biz hariç.

• Ben oynuyorum. Crusader DPS build iş görmez o kadarını söyleyeyim. Yapacaksan tank yapacaksın. Ya da hybrid biraz ondan biraz bundan takıl gitsin :)))
  • Arkadaşlar bana build önerebilir misiniz? Oyuna tam hakim olamadım henüz ama sanırım silahın elemental damage ile alakalı buildler yapılıyor. Elimdeki silah sizce crusader için iyi midir?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Komoli-2927/hero/38963311
  • hocam youtube bir kaç build bula bilirsin ben genelde izliorm bakıyorm deniyorum ama. karakter tam oturmamış bazen hiç bişey olmuyo karakterime bazende saçma durumlarda hemen ölüyorm eksigi var ama ne zaman düzeltirler bilmiorm:))
  • Bizede düşmediki bi maximus :) yardıralim söle genis genis
  • buildler düşürdüğün iteme göre şekilleniyor artık bol bol farm yapmak lazım şuan için en iyisi fire build maximus düşürebilirsen tabi t4 de bile yardıra yardıra ilerliyebiliyorsun
  • Biri şu övüp övüp bitiremediğiniz maximusun tam ne yaptıgını anlatır mı acaba, pet mi cok vuruyor? :D ne fire buildmiş arkadaş herkes diyor ben skillere bakıyom öyle ahım şahım bişide yok, holy den nasıl iyi oluyor onu anlamadım :S
  • darkmet86 kullanıcısına yanıt
    Demon değil de o demon ile aranda kurduğun zincir çok vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmet86

Biri şu övüp övüp bitiremediğiniz maximusun tam ne yaptıgını anlatır mı acaba, pet mi cok vuruyor? :D ne fire buildmiş arkadaş herkes diyor ben skillere bakıyom öyle ahım şahım bişide yok, holy den nasıl iyi oluyor onu anlamadım :S

hocam silahın kendi özeligi çok etkili biliosn maximus da kısa sürede bir silahtan summon yaratık çıkıyor şeytani bi tipi var buyla senin aranda zincir halkası oluşuyor bu zincir halkasına deyen herşey en düşük 6m. dps vuruyo ama işin asıl gzel kısmı çok seri vurması kilometre gibi bi bakmşsn bos yerde vede halka oldukça uzadı için sen gitsen bile elitler arkadan yetişicem çabasıyla yolda pert oluyor ben öyle yapıyom t4 t5 yavaş yavaş ilerliyom rahat rahat kesiyom fire build le besledin zaman 10 20 m vurursun ve çok seri.ben şu an10m a yakın vuruyom çokda rahat kesiorm

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.