Şimdi Ara

Crossy Road WP Magazada Ama Bir Farkla !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CrossyRoad Build 2015’te tanıtılan araçların ilk meyvelerinden biri daha: iOS’tan port edilen Crossy Road WindowsPhone’da..

US link
     Crossy Road WP Magazada Ama Bir Farkla !

• fsh77 kullanıcısına yanıt
    İos portu olduğunu gösteren resmi bir kaynak var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçekten vs üzerinden dönüştürülerek yapıldıysa gerçekten iyi gidiyo gibi.şimdiden başladı işlemler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Visual Studio ile port ediyorlar doğru muyum?

Ayrıca port aracı çıktıysa Vusial Studio'yu kurayım ben o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Eğer gerçekten vs üzerinden dönüştürülerek yapıldıysa gerçekten iyi gidiyo gibi.şimdiden başladı işlemler.

Tam bunu söyleyecektim Microsoft başardı sanırım platforma ilgi çekmeyi

• VS ile degil elma ve robot icin ayrı araclar yayınlandı ama hala betadan once asamadalar eylul ekim gibi tam surum olucaklar.Su an on surume kayıt olma var.
    VS ile minecraft plug-in cıktı VS 2015 ile geliyor kendi modifiyenizi yapabilirsiniz.
  • Benim merak ettiğim kullanıcılar olarak VS indirsek basit uygulamaları çevirmeyi başarıp appx dosyası elde edebilirmiyiz?
    Sonrada sideload yapsak olurmu ki? Windows 10 ile birlikte geliştirici uygulama yükleme sınırı 20 uygulamaya çıkıcak diye okumuştum biyerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VS ile olmuyor sonhabarda kendiniz yapabilirsiniz bu yeni araçlar ortaya çıkınca, paralı olucaktır ama torrentden indirirsiniz.Mağazaya koymadan evet kendi telinize atabilirsiniz :) geliştirici modunda.
  • kafamda deli sorular :)

şimdi benim en çok eksikliğini hissettiğim program
    görüşme kaydetme programı androiddeki gibi
    sanırım buna wp de izin yok
    diyelim ki androiddeki o programı port ettik
    e nasıl çalışacak?
  • Magazaya koymazsan gelistirici modunda teline atıcaksın.Tabi atmadan once gerekli platform ceviricide hatasız olucak sekilde çalışmasını gormen lazım(gerekli degisiklikleri yaparak)
  • VS zaten ücretli, yazılım üzerine bir uygulama. Sanırım onu satın aldığımızda diğer araçları da almış olursunuz. Ayrı olarak satılmasını hoş karşılamam şahsen ben uygulama yazsaydım.

• Vs genelde MS ortamı icin digerleri amacı para kazanmak olan yazılımcılar icin e MS babasının hayrına cıkarmıyor :) sonucta para kazanması lazım asıl isi o zaten, yazılımcıda ordan ekmek yiyecek çok dert etmez bunu isteyen torrenten indirir yine göz yumar buna MS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 3 Mayıs 2015; 16:56:05 >
  • Hemen öyle platform ilgi çekti demek için erken. Bakalım facebook, twitter vb. şirketlerin uygulamaları ne zaman gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Hemen öyle platform ilgi çekti demek için erken. Bakalım facebook, twitter vb. şirketlerin uygulamaları ne zaman gelecek.

Keşke onlardaki gibi olsa ama kader

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

quote:

Hemen öyle platform ilgi çekti demek için erken. Bakalım facebook, twitter vb. şirketlerin uygulamaları ne zaman gelecek.

Kader deyip durmak olmaz ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

VS zaten ücretli, yazılım üzerine bir uygulama. Sanırım onu satın aldığımızda diğer araçları da almış olursunuz. Ayrı olarak satılmasını hoş karşılamam şahsen ben uygulama yazsaydım.

Visual Studio 13-14-15 ücretsiz. Şuan ben resmi ve ücretsiz olarak aylardır kullanıyorum. Bence duyurulması gereken şey VS'nin ücretsiz olması.

• Seninki express dir prof. olanı paralıdır.2015 dada cıkmadı bile beta henuz.Vs niye ucretsiz olsunki zaten ogrencilere bedava is yapan insana, şirkete onun parası leblebi parasıdır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

quote:

Kader deyip durmak olmaz ama.

Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır

• Visual Studionun Community ve Express sürümleri ücretsizdir. Yeni çıkacak araçların da paralı olacağını sanmıyorum ve Visual Studio ile birlikte dahili olarak gelebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

VS zaten ücretli, yazılım üzerine bir uygulama. Sanırım onu satın aldığımızda diğer araçları da almış olursunuz. Ayrı olarak satılmasını hoş karşılamam şahsen ben uygulama yazsaydım.

Visual Studio 13-14-15 ücretsiz. Şuan ben resmi ve ücretsiz olarak aylardır kullanıyorum. Bence duyurulması gereken şey VS'nin ücretsiz olması.

14 ne zaman çıktı? :)
    13 var ve 15 rc versiyonu çıktı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.