kasa bulamadigim icin dayanamiyip kopuk ustune kurdum sistemi bugun bilesenler soyle: amd athlon64 X2 5200+ asus crosshair board 2x1gb corsair dominator ramler sapphire x1950xtx thermaltake 750W psu thermaltake bigwater
hdd falan filan gidio iste simdi sistemi kurdum herseyim tamam power a basiyorum 1 fanlar calisio falan 1 sn sonra duruyo alet :S mainboarddaki poserda surekli cpu init yazio cpu takili olsada olmasada herseyi cikarttim tekrar taktim bilmemne tık yok kafadan 3-5bin $ lik ama 1sn calisan bi sistemim var suan :D crosshair kullanmis olan felan varsa nie bole bi sorun yapar fikri olan?
sorunu hallettim ve sanirim hayatimda bilgisayar adina yaptiin en buyuk aptallii yaptim :) anakarta baglanan 6 pin power connector u anakarta baglamisim cok guzel ama psu ya baglamadigim icin yaklasik 3-4 saattir cebellesiorum :D taktim calisti :D thermatake psu larin bu modelinde kablalar tak cikar modeli bisey bide kopuge kurunca sistemi cok acaip oldu iice kesmekes :) neyse bi adam ediyim sistemi resimlerini felan cekip koyarim gulun biraz :D