Şimdi Ara

crossfire yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mangacafe -- 1 Nisan 2025; 15:33:2 >

• [DHVideo=]http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=357

crossfire yardım

crossfire yardım

crossfire yardım

• dostum 1 tane bağlaman yeterlidir. crossfire birincil gpu %90 ve üzeri yükteyken 2. gpu aktif olur o yüzden performans farkedememişsindir. ekran kartının üzerindeki 2. cross bağlantı noktaları 3. 4. ekran kartları için.
  • Tek bağlayacaksın...
  • SAOĞOLUN
    AMA BEN PATETESE BAĞLADIM İMDİ PERFORMANS FARKI İKİNCİYİ TAKMADIĞIMDANDIR DİYE İKİNCİYİDE TAKTIM ŞİMDİ HATA VERİYOR CROSSFİRE ETKİN OLMUYOR PCİ KÖRÜSÜ TAKILI DEĞİL YA DA PCİ E HATTINDA Bİ SORUN VAR DİYOR BUNU NASIL ÇÖZÜCEZ BAŞINA GELEN VARSA BANA BİRAZ YARDIMCI OLSUN ŞİNDİLİK GTX275 İ KULLANIYORUM
    YARDIM EDEN OLURSA BİRAZ DAHA CROSSFİRE ZEVKİ TATMAK İSTER

ŞİMDİDEN HERŞEY İÇİN HARİGATO :D
  • zaten birinciyi taksan yeter niye kafaya taktın bu kadar bir de ikinciyi tek tak ozaman.
  • Kartların marka ve modelleri nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OvercLocK için YARDIM.
    17 yıl önce açıldı
    amd 1055t overclock yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • his hd4850 1gb

asıl sorun şu artık crossfire etkin olmuyor tek taksamda birinci slot ikinci slot tek tek dednedim iki taneyi birlikte taktıp denedikten sonra bir daha etkin olmadı pci-e slotları arasındaki iletişimin bozulup bozulmadığını (yani anakartta bi sorun varmı) nasıl anlarız
    bunun için arza ölçücek bi aparat ve ya benzer bişey varmıdır?
  • şimdi 790gx ile kartları deniycem sorun olup olmadığına bakıcam kartlarda

inşallah sistemde sorun olmuştur işin yok anakartı söküp servise gönder bekle gelsin dene kasıcak beni bukadar işin ortasında

yardımlarınızı bekliyorum
  • Crossfire köprü kablolarını değiştirerek deneyin. Aktif C/F için her iki köprüyü de bağlamanız gerekli. Düzelme olmazsa biosunuzu sıfırladıktan sonra deneyin.
  • Yahu kardeşim kusuruma bakma ama daha CF köprüsünün nasıl takılacağını bilmiyorsun ve CF yapıyorsun. Bu forumdakilerin gazına gelirsen böyle olur. Bu forumdakilere kalsa Mario için HD5970 CF isterler. Tek kart neyinize yetmez anlamıyorumki.
  • reis benim eelimde zaten iki tane vardı olay ordan geliyor özellikle crossfire için kart almış değilim
    ona bakarsan 4 tane zotac gtx 275 var 5 tane e8400 var 2 gb hyperx 1066 8 tane rem 5 tane x-spice kira 630watt power vs dahasıda var

sorun o değil ki sen gittin konuya nereden daldın
    burada olay deneyimleri paylaşmak kafa da oluşan soru işretlerini silmek bi nevi teavi merak hastalığına karşı kardeşim
    kimse bana crossfire yap demdi ben kendim görmek için giriştim arza çıkardık
    ilk bende tek kablo kullanıyordum ama performans artışını pek anlıyamadım sonra vidolardan birine bakarken lan dedim bunda iki tane körü takılı acaba bundanmı dır derken elimizde patladı
    konu bundan ibaret
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.