Şimdi Ara

5850 crossfire yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim hıs icoolerv hd 5850 ekran kartım var.crysis 2 den dolayı bir tane daha almak istiyorum ama aynı ekran kartı modelini alaman onu yerine başka bi hd 5850 alıp his icoolerv hd 5850 ile crossfire yapsam bir sorunu olurmu ve amd phenom 2 x4 940 black edition,4gb kıngston hyper-x,ga-ma790x-ud3p,high power 600 watt psuluk sisteme ikinci ekran kartı aldığımda psu yeter mi? (ayriyetten işlemciye fan alcam sizce hangi marka ve modelini almalıyım fan için bütcem 30tl)şimdiden teşekkürler

• İstediğin 5850ile cf yapabilirsin ama cf grafik yetersizliğine çok mantıklı bir çözüm değildir ki zaten crysis 2 daha çıkmadı bile senin şimdi bi 5850 daha alman doğmamış çocuğa mektup yazmak olur. illa bişey yapıcam diyosan elindeki kartı güzel bi fiyata sat. üzerine elindeki parayı ekle bi bütçe çıkar bizde sana elindeki bütçeye göre kart tavsiyesi verelim...
  • ben bu sistemi çok yeni aldım daha bismillah 5ay oldu bu bilgisayar gelmeden önce hiçbir oynu oynayamıyordum 5sene kadar ancak kuzenimin evinde oynuyordum hatta ozamana kadar donanım bilgim bile yoktu bu siteye üye olduğumdan beri 6 ay kadar oldu ve ben bu sistemim deki ekran kartından sonuna kadar kullanmak istiyorum. oyüzden elim de hazır şuan 250 tl bütce var yakında 350 tl olur ucuz bi 5850 almak istiyorum(mümkümse 250tl-300tl arası)bu arada bi sorum olcak 5850de modlama yapıla biliyomu bildiğim kadarıylan yoktu ama peki güç kaynağı yeter mi 5850 croosfire-x e son soru ordada yazdım işlemci fanı hakkında pek bilgim yok hangi işlemci fanını tavsiye edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcnin yeni uzmanı -- 8 Şubat 2011; 19:11:55 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.