Şimdi Ara

Crossfire yada sli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar nvidia serisi kartlarimi sli yapsam yoksa ati serisi kartlarimi crossfire yapsam
    hangisi daha iyi olur ayrica ne kadar bir performans artimi olur ornek verebilirmisiniz

• katınız nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

katınız nedir ?

3
  • kart alacagim hocam tek bir kart mi iyi olur yoksa boyle crossfire sli felan mi iyi olur ? mesela ares 2 ye verilen parayla crossfire veya sli felan yapsam performansta ne kadar bir etki yapar ayni fiyat olacak ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkagamiNoShanks

kart alacagim hocam tek bir kart mi iyi olur yoksa boyle crossfire sli felan mi iyi olur ? mesela ares 2 ye verilen parayla crossfire veya sli felan yapsam performansta ne kadar bir etki yapar ayni fiyat olacak ama

hımm pardon ben yanlış okumuşum

tavsiyem sli yapmanızdır cfx i göre şaun kesinlikle daha stabil bir kullanım sunuyor , ikinci el 670-680 lerden veya sıfır 760/770 lerden sli düşünebilirsin
  • İyi bir tek kart al. İlerde aynısından ucuzlayınca alıp sli yada cf yap
  • gtx 780 alabilirsin tek kart.Tek kart herzaman daha az sıkıntı , daha akıcı bir oyun deneyimi sağlar.SLI her oyunu desteklemez , bunuda unutma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 560Ti Overclock yardımı.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kart alacagim hocam tek bir kart mi iyi olur yoksa boyle crossfire sli felan mi iyi olur ? mesela ares 2 ye verilen parayla crossfire veya sli felan yapsam performansta ne kadar bir etki yapar ayni fiyat olacak ama

ares 2 zaten cf yapılmış olarak geliyor. iki tane amd radeon hd7970 ghz edition gpusun tek kartla birşeltirilmiş hali. o yüzden ona da bir cf diyebiliriz. o yüzden gidip 7970 cf filan yapmak mantıklı olmaz. ares 2 sıvı soğutmalı olduğu için bir adım öndedir benim gözümde. birde ares 2 bulmak zor nerden buldunuz?
  • quote:

quote:

tavsiyem sli yapmanızdır cfx i göre şaun kesinlikle daha stabil bir kullanım sunuyor , ikinci el 670-680 lerden veya sıfır 760/770 lerden sli düşünebilirsin

CrossFire daha sağlam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı konularda yanlış bilgilendirme yapmayalım SLI sistemlerin herhangi bir akıclık sorunu kalmamıştır günümüzde , desteklemeyen oyunda yok diyebiliriz sadece bazı oyunlar ilk çıktığında SLI desteği biraz geç gelebiliyor o kadar
  • kimi yabanci sitelerde amd intel kadar farkli olur diyorlar anlayamadim simdi
  • guzel tuttum bunu
    TurkishCovboy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkagamiNoShanks -- 22 Ekim 2013; 20:47:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

quote:

quote:

CrossFire daha sağlam.

nette ve forumda bir çok karşılaştırma konuları var oralardan takip et bence

• fatihkayacioglu kullanıcısına yanıt
    ornek veriyorum hocam
  • evohan kullanıcısına yanıt
    amd ve intel kadar farkli oluyormus ne demek bunu anlamadim hocam netteki arastirmalarim sonucu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

quote:

quote:

CrossFire daha sağlam.

nette ve forumda bir çok karşılaştırma konuları var oralardan takip et bence

• quote:

amd ve intel kadar farkli oluyormus ne demek bunu anlamadim hocam netteki arastirmalarim sonucu

amd stutter sorunlarını çözemedi pek yani akıcılık olarak sli çok daha önde şuan
  • quote:

quote:

amd stutter sorunlarını çözemedi pek yani akıcılık olarak sli çok daha önde şuan

Karpuz kafalı catalyst maker yüzünden

• evohan kullanıcısına yanıt
    tskler
  • ondan mi yoksa nvidia daha yahudi oldugundanmi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.