Şimdi Ara

Crossfire Hesap Çaldım Mahkemeye Verdigini Paylaşmış ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba crossfire adlı oyunda benim düşman oldugum bi eleman var. Ama azılı düşmanız yani birbirimizi odalarda falan hiç tutmayız kickleriz direk. Bu adam hesabını satıyordu bende fake bi hesapla gittim bunun hesabını alıcıymış gibi konuştum hesabını çaldım. Daha sonra hesabını çaldıgım için bu crossfire türkiye adlı grupta beni mahkemeye verdigini falan demiş (tabi ben alışverişi yaparken bu adama numara falan verdim kendi ve abimin numarasını) bunlarıda lafta mahkemeye vermiş. Benim demek istedigim ben bu hesabı yasak yollarla trojan vb şeyler elde etmeidm kendi rızasıyla verdi benim başım ağrırırmı bu işten tavsiyelerinizi bekliyorum

• Ortada ticari bir anlaşma var. Hesabı verip, parayı alacağı şeklinde. Buna ihanet ettiğin için, dolandırıcılık davası açar sana.
    Hiç bir şekilde de kurtaramazsın kendini
  • Soyle haltlar yiyip sonra totonuz tutusmuyo mu cok guluyorum la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abini niye karıştırdın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzuri

Soyle haltlar yiyip sonra totonuz tutusmuyo mu cok guluyorum la

Totom tutuşmuyor o adamla bi düşmanlıgımız var anlatılamayacak kadar uzun ceza alsamda bunun arkasında dururum hertürlü pişman değilim o derece nefret ediyorum sadece ben bi ceza alırmıyım yada bişey olurmu sonuçta günde hesabı çalınan yüzlerce insan var devletin işi gücü yok bunlarlamı ilgilenecek diye soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toblerino

Merhaba crossfire adlı oyunda benim düşman oldugum bi eleman var. Ama azılı düşmanız yani birbirimizi odalarda falan hiç tutmayız kickleriz direk. Bu adam hesabını satıyordu bende fake bi hesapla gittim bunun hesabını alıcıymış gibi konuştum hesabını çaldım. Daha sonra hesabını çaldıgım için bu crossfire türkiye adlı grupta beni mahkemeye verdigini falan demiş (tabi ben alışverişi yaparken bu adama numara falan verdim kendi ve abimin numarasını) bunlarıda lafta mahkemeye vermiş. Benim demek istedigim ben bu hesabı yasak yollarla trojan vb şeyler elde etmeidm kendi rızasıyla verdi benim başım ağrırırmı bu işten tavsiyelerinizi bekliyorum

Başlıkta Çaldım diyorsun şimdi işe mahkeme karışınca süt çocuğu gibi kendi verdi diyorsun.

Hırsız
  • la madem kendi numaranı vermiyon abininkini neden yazıyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Merhaba crossfire adlı oyunda benim düşman oldugum bi eleman var. Ama azılı düşmanız yani birbirimizi odalarda falan hiç tutmayız kickleriz direk. Bu adam hesabını satıyordu bende fake bi hesapla gittim bunun hesabını alıcıymış gibi konuştum hesabını çaldım. Daha sonra hesabını çaldıgım için bu crossfire türkiye adlı grupta beni mahkemeye verdigini falan demiş (tabi ben alışverişi yaparken bu adama numara falan verdim kendi ve abimin numarasını) bunlarıda lafta mahkemeye vermiş. Benim demek istedigim ben bu hesabı yasak yollarla trojan vb şeyler elde etmeidm kendi rızasıyla verdi benim başım ağrırırmı bu işten tavsiyelerinizi bekliyorum

Başlıkta Çaldım diyorsun şimdi işe mahkeme karışınca süt çocuğu gibi kendi verdi diyorsun.

Hırsız

Evet sonuçta bana msn adresini ve ıd pwyi kendisi verdi ondan zorla almadım yaptıgı hainlikler içinde hesabını '' ÇALDIM '' kardeşşş :)

• Hiçbir şey olmaz zamanında keyloggerla 100 civarı hesap soymuş biri olarak söylüyorum eğlencesine yapıyordum kaç kere tehdit aldım bir mok olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 19 Kasım 2014; 22:45:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duruyomu la o oyun, polonyalilara,fransizlara soverken ingilizce ogrendim o oyun sayesinde
  • En buyuk dostluklar kavgayla baslar. Pardon o aşklar degilmiydi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım kardeş kusura bakma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk seferinse ve 12 yaşından küçüksen hiç birşey olmaz , ceza almazsın. 12-18 yaş aralığında ise tahmini 1-2 yıl aralığında mahkeme sürer. 5 yıl ertelemeli ceza alırsın 5 yıl içerisinde aynı suçu tekrarsan önceki işlediğin suçun hapis süresi ile birleşir ve kesin olarak hapse gidersin.
  • sen hırsızlık yapmamıssın dolandırıcılık yapmıssın kanıtlayamaz en fazla ehsabını geri iade ederler olaay kapanır atıp tutanlara bakma bi cacık olmaz
  • Konunun ss si alındı mahkeme acılınca kanıt olarak sunulacak

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Hiçbir şey olmaz zamanında keyloggerla 100 civarı hesap soymuş biri olarak söylüyorum eğlencesine yapıyordum kaç kere tehdit aldım bir mok olmaz...

Böyle bu çocuğa güven vererek iyilik mi yapıyorsunuz.

Yarın öbür gün hırsızlık yapacak bu çocuk bir şey olmaz diye.
  • Online oyunlarda hesap satışı yasak değilmi, nereye dava ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Konunun ss si alındı mahkeme acılınca kanıt olarak sunulacak

burdan hakim beye selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyada Bir Türk Köylüsü -- 19 Kasım 2014; 22:55:52 >
  • max 14

• quote:

Dostum Crossfire bilmem ama World of Tanks da oyunda hesabınız başkalarıyla paylaşmayın çalınırsa uğraşmayız tarzından bir yazı vardı.Belki Crossfire'a kayıt olurken kullanıcı sözleşmesinde yazıyordur bununla ilgili şeyler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.