Şimdi Ara

crossfire hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende 1950pro var ve corssfire yapabilmek icin aynı karttan olmasımı gerek illa yoksa baska modellerlede oluyormu?
    örn:x1950pro ve hd2900xt veya x1950pro ve x1950xt gibi

• bildigim kadarıyla hem sli de hemde crossfire de aynı model kartlar olması lasım
  • Aynı marka aynı model kart olması şart ...
  • bildiğim kadarıyla crossfirede aynı kart olması şartı yok ama iki kartta çalışma saati düşük olan ekraa kartına göre çalışacaktır örneğin x1950 600/1400 hızlarında ikinci kart olarakta 1950gt taktığında 500/1200 hızlarında iki kartta artık 500/1200 hızlarında çalışacaktır
  • İkiniz de yanlış biliyorsunuz CrossFire için CrossFire destekli herhangi iki ATI ekran kartı olabilir.
  • Bi konuda arkadaşın teki 1950 pro ile 1950xt crossfire yaptığını söylemişti, doğruluğu ne kadar bilemeyeceğim. Konuyu hatırlasam hortlatırdım ama, deniymleri olanlar paylaşırsa açıklığa kavuşur.
  • cf de sart deil diye okumustum bu forumda
    2 kart da dusuk olanin gucunde calisiyormus ama
    bence arastir dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OvercLocK için YARDIM.
    17 yıl önce açıldı
    Sistem toplama hakkında yardım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cf yapmak için aynı kartlar şart değil sadece anakartın cf destekli ve kullandığın kartların cf destekli olması lazım, hatta uygun bir anakartta 3 kartla bile cf yaparsın

yani x 1650 pro ile x 1950 bile cf yapabilirsin ama sli yapmak için aynı kart ve aynı model şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 3 Eylül 2007; 22:59:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.