Şimdi Ara

crossfire bağlantı nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle bir metin hazırlasak ilerde muhtemel 3850-70 kartları alıcaklar için yararlı olur bunlara bende dahilim

cross bağlantı nasıl oluyor? ve en önemlisi işletim sistemi üzer,nde bir ayar yapılıyormu?

8800gt sl mı? yoksa 3870 crossfire mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_of_sLy -- 21 Kasım 2007; 2:23:33 >

• şuan testlerde 8800gt ilerde ozman slı yapsak daha iyi olur
    nvidia da hem sürücü üzerinden ayar gerekiyo hemde ekran karı üzerinde slı köprüsü aparatı kullanılacak. diyeceksin bu aparatı nerden alıcam.genelde anakart kutusundan bu aparat çıkar ama bazı ekran kartı üreticileri bunu verebiliyo.eğer ikisinde yoksa dışarıdan temin edecen maalesef HOCAM
  • peki crossfireda sürücü üzerinden ayar yapmamı gerekmiyormu?
  • sli teknolojisini tam anlamı ile kullanabileceğim çok az yer var çünkü oyunların veya programların sli teknolojisini desteklemesi gerekiyor ama cf de öyle bir durum yok. her yer kullanılabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

peki crossfireda sürücü üzerinden ayar yapmamı gerekmiyormu?

cf de sürücü üzerinden cf yapmanı sağlayan ayar mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerousman

sli teknolojisini tam anlamı ile kullanabileceğim çok az yer var çünkü oyunların veya programların sli teknolojisini desteklemesi gerekiyor ama cf de öyle bir durum yok. her yer kullanılabiliyor.

sana bu konuda kaytılşmıyorum
    heryer nesesi açıklarmısın

he bu arada crysis slı teknolojisini destekliyo (güncel bir oyun oludğu için söylüyorum)
  • Evet 8800 gt ile 3870 tek başlarına kapışırlar ise 8800 gt önde.
    Ama, cf ve sli işekarışırsa, esnek yapısı sayesinde cf, sli'dan dah yüksek başarım sunuyor. Daha 1 hafta olmadı testleri vardı burada.
    cf sadece ürünlerin cf desteklmesi yetiyor, sli'daki gibi illa gtx/ultra olmak zorunda değil.
    Ve kısmetse bir tane daha 2900 pro alıp, cf'de EXPANDER'ın AMD tabanlı ikizi olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia Surround Nasıl yapılır
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acaba 2900xt ile 3870 cf yapılabilir mi? yabancı forumlarad kesin vardır bakmak gerekir.. olursa süper olur
  • ONA UYGUM BOARD OLDUKTAN SONRA (PCI-EX 2.0 DESTEKLİ) NEDEN OLMASIN ÖZELLİKLE ÜST VERSİYONLARDA DAHA İYİ OLUR
  • Crossfire icin gerekenler iki adet pci-ex slotu bulunan anakart gerekır intel icin x38 den onceki kartlar x16 x4 olarak calısır x38 de ıkı slottda X16 olarak calısırlar ekran kartı kısmında ise kartların aynı seriden olması gerekir ati de 2000 serisi butun kartlar birbiriyle crossfire olarak çalışabilir 2400 serisi kartlar yazılımsal olarak crossfire kurulur diger modeller 2600 ve 2900 çift crossfire koprusu kullanılarak yapılır ve yazılımsal olarak ektive edilir. crossfire için anakar uzerinde ayar yapman gerekmez otomatik olarak algılar anakart cift ekran kartını. 3800 serisi ile 2900 serisinin crossfire olarak calısacagını sanmıyorum çünkü iki kart arasında cok barız farklar var DX10.1 PCİ-EX 2.0 65nm
  • ANAKART CROSSFIRE DESTEKLI ASUS M2A MVP
    croosfire yapmak istiyorum ekran kartımı ..... ekran kartım ASUS EAX1550 128 BIT 256MB - 1GB MODELİ bu modelin aynısınından bir tane daha takmak istiyorum.
    2.ekran kartını taktıktan sonra crossfire nasıl yapabılırım...acaba anakart otomatik mi algılıyor... YOKSA BİOSTAN BİR İSLEM Mİ YAPMAM GEREKLI...

ayrıca ekran kartının gucu ne oranda artar?

makınenın dıger ozellıklerı
    AMD X2 4400 İSLEMCİ
    2 ADET 1 GB KINGSTON DR2 800 MHZ RAM
    160 GB SATA2 HDD
    ANAKART ASUS M2A MVP
    EKRAN KARTI ASUS EAX 1550 256 MB - 1 GB 128 BIT
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.