Şimdi Ara

Crosscode türkçe yama isteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Snes deki chrono trigger oyununa bayağı benzeyen,harika görselleri olan bir oyundur.Metacritic puanı da oldukça yüksektir.Farkındayım kimse bu tür rpg lerin çevrilmesine kalkışmıyor ama yine bir umut el atan çıksa da oynasak.

• Bende yeni keşfettim gerçekten güzele benziyor ama türkçe yaması yok.
  • Bu tür j-rpg tarzı oyunları çevirme işinin altına kimse girmiyor maalesef.
  • Yok mu şu güzelim oyuna bir el atacak babayiğit ?

https://store.steampowered.com/app/368340/CrossCode/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechazawa -- 29 Aralık 2020; 16:42:58 >
  • ben şuan çevirisine başladım ana menüyü çevirince bu sitede konu açıcam 1-2 güne beklemede kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: samedak99

ben şuan çevirisine başladım ana menüyü çevirince bu sitede konu açıcam 1-2 güne beklemede kalın.

Hadi inşallah bekliyoruz merakla.

• Hocam bir gelişme var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F1 2020 Türkçe Yama İstek
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapan arkadaş zorlanıp bıraktı heralde.Bir haber verin de bari başkaları uğraşsın.

• geralt1775 kullanıcısına yanıt

Oyunda json formatında bir çok text dosyası var.

Parça parça, uğraşmaya değer mi bilinmez...

• BoomBookTR kullanıcısına yanıt

Oyunun çevirisini yapmaya amatör olarak başlayacaktım fakat metin dosyalarının tam olarak nerde olduğunu bulamadım. Yardımcı olursanız elimden geldiğince çevirmeye çalışırım.

• Merhabalar. Ben de çevirmek isterim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, en azından giriş bilgisinde yapmayı öğrenirsem yaparım. Üstteki arkadaşlara da ulaşmaya çalışacağım.

• daha önce anime ve şarkılardan çeviri deneyimim var ayrıca oyunu ingilizce oynarken de çevirebileceğim bir ingilizcesi olduğu kanatine vardım ancak daha önce oyun çevirmedim ve dil dosyalarına nasıl ulaşacağımı çözemedim deneyimli bir arkadaş işe başlarsa çeviride yardım edebilirim

• Niyetlenmek isteyen arkadaşlar çıkıyor fakat şu ana kadar yeterli destek de göremediler galiba. Yok mu yardımcı olacak birileri arkadaşlara ?

• Yok mu şu şahane oyuna el atacak bir babayiğit ?

• Arkadaşlar yamanın yapımına başladık biraz daha ilerledikten sonra forumda yeni konu açacağım.

• Erkishi E kullanıcısına yanıt

yama bittimi acaba , nasıl yapılacağını bilmiyorum ama yardım etmek isterim. RedGuard#3820 , discord dan ekleyin yardım etmeye çalışayım

• Erkishi E kullanıcısına yanıt

Hocam yama bitmiş midir discord veya buradan ulaşırsanız sevinirim. discord. droix72

• Yamaya tekrardan başladım hatta forumda konuda açtım oradan bulabilirsiniz tahmini 1 aydan daha kısa olucaktır diye düşünüyorum ama bellide olmuyor bu seferde bırakmıyacam bitene kadar devam edicem yamayı o sıralar bı şeyler olduğu için askıya almıştım kusura bakmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.