|
Crosscode türkçe yama isteği

-
-
Bende yeni keşfettim gerçekten güzele benziyor ama türkçe yaması yok. -
Bu tür j-rpg tarzı oyunları çevirme işinin altına kimse girmiyor maalesef. -
Yok mu şu güzelim oyuna bir el atacak babayiğit ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechazawa -- 29 Aralık 2020; 16:42:58 > -
ben şuan çevirisine başladım ana menüyü çevirince bu sitede konu açıcam 1-2 güne beklemede kalın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: samedak99ben şuan çevirisine başladım ana menüyü çevirince bu sitede konu açıcam 1-2 güne beklemede kalın.
Hadi inşallah bekliyoruz merakla.
-
Hocam bir gelişme var mı?
-
Yapan arkadaş zorlanıp bıraktı heralde.Bir haber verin de bari başkaları uğraşsın.
-
Oyunda json formatında bir çok text dosyası var.
Parça parça, uğraşmaya değer mi bilinmez...
-
Oyunun çevirisini yapmaya amatör olarak başlayacaktım fakat metin dosyalarının tam olarak nerde olduğunu bulamadım. Yardımcı olursanız elimden geldiğince çevirmeye çalışırım.
-
Merhabalar. Ben de çevirmek isterim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, en azından giriş bilgisinde yapmayı öğrenirsem yaparım. Üstteki arkadaşlara da ulaşmaya çalışacağım.
-
daha önce anime ve şarkılardan çeviri deneyimim var ayrıca oyunu ingilizce oynarken de çevirebileceğim bir ingilizcesi olduğu kanatine vardım ancak daha önce oyun çevirmedim ve dil dosyalarına nasıl ulaşacağımı çözemedim deneyimli bir arkadaş işe başlarsa çeviride yardım edebilirim
-
Niyetlenmek isteyen arkadaşlar çıkıyor fakat şu ana kadar yeterli destek de göremediler galiba. Yok mu yardımcı olacak birileri arkadaşlara ?
-
Yok mu şu şahane oyuna el atacak bir babayiğit ?
-
Arkadaşlar yamanın yapımına başladık biraz daha ilerledikten sonra forumda yeni konu açacağım.
-
yama bittimi acaba , nasıl yapılacağını bilmiyorum ama yardım etmek isterim. RedGuard#3820 , discord dan ekleyin yardım etmeye çalışayım
-
Hocam yama bitmiş midir discord veya buradan ulaşırsanız sevinirim. discord. droix72
-
Yamaya tekrardan başladım hatta forumda konuda açtım oradan bulabilirsiniz tahmini 1 aydan daha kısa olucaktır diye düşünüyorum ama bellide olmuyor bu seferde bırakmıyacam bitene kadar devam edicem yamayı o sıralar bı şeyler olduğu için askıya almıştım kusura bakmayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X