35 lvl crossbowum var hala yan skill açmadım sp önemli değil şuanlık 55k sp var ne açmalıyım ?
dagger ac ister onla ister onla
quote:
Orjinalden alıntı: lanparty16
dagger ac ister onla ister onla
Adı Uzerinde Roque (Crosbow + Dagger ) Skilleri 2 Tane Silah Kullanmayı Saglar
Roquenin Yanına Ne Acayım Güzel Bir Soru
1- Sana Warlock Ac Diyenler Cıkacak Warlock Acan Arkadaslarım Var PvP dısında Birşeye Kullanmıyorlar Daha Dogrusu Kullanamıyorlar
2- Sana Ben Cleric Ac Diyorum Clericin Buffları Var Onların Sayesinde 40 LwL de Acılan Adını Unuttum Sana Sp Basan Skill Var Onu Acarsın Sana 5 Dk İçinde Sürekli HP basıyor
CLERİC acacaksın Kardes Kim Ne Derse Desin Cleric Şart Her Chara
Cleric guzel bir seçim çogu kes seni olumden dondurebilr ayrıca parylerde sana kazanc sağlar kasmadan da partyilerde yer bulablrsın
Ama ben solo oynarım hep dıyorsan Bard gusel bir seçim olur..
Eğer rogue degger açıcaksan benim görüşüm kesinlikle bard...Zaten deggersın skillerin seri ve güçlü birde kendine hız kazandırdınmı olur sana süper bi char...
bencede cleric aç xbow genelde yaratıkların ortasına geçip hızlı kasan bir char olduğu için hızlı koşmaya ihtiyacı olmuyor fakat cleric'in skilleri seni en zor anlarında kurtarır yatmadan kasmana devam etmeni sağlar
yan olarak önce bard aç ve yeteri kadar lvl kastıktan sonra veya lvl ini max yaptıktan sonra bard'ı çekip warlock veya cleric açmanı tavsiye ederim. yukardaki arkadaşın dediği gibi cleric de recovery division var sana hp basıor,holy word,bless ve rakibi kafese alan skilleri mevcut ki bu rakibini ekarte eden skill pvp de çok işine yarar 78 lvl de onun 2.kitabı açılıyor ve 3 rakibini birden 10 sn donduruyorsun.meslek savaşlarında ve kale savaşlarında arkadaşlarına str int bakımından destek olmanda cabası. cleric'in tek sana ve guilde,arkadaşlarına getirisi çok olacak ama önce bard aç lvl kas sonra bardı çek yan warlock veya cleric yap derim.
quote:
Orjinalden alıntı: huntersleader
bencede cleric aç xbow genelde yaratıkların ortasına geçip hızlı kasan bir char olduğu için hızlı koşmaya ihtiyacı olmuyor fakat cleric'in skilleri seni en zor anlarında kurtarır yatmadan kasmana devam etmeni sağlar
pve de cleric de pek kullanmıyorsun hocam. Giant çıkınca bless basıp kesersin ama olmasada olur gianta bulaşmazsın.extreem açıp elle kasacağın için zaten xbow un menzili çok iyi,bard açıp hızınıda artırırsan müthiş hızda lvl kasarsın ve bence en az 72 ye kadar bard açıp elle seri şekilde kasabilirsin 72 den sonra bardı çekip cleric yapıp 8'li general party lerinde yorulmadan rahatça kasarsın bence. Ben öyle yaptım :) şuan 76 lvl charım xbow ve cleric 76 da max da general party lerinede giriorum ama extreem açık 4lü parti ile çok seri generallerde kendim kasıyorum.
crosbow-warior derim
quote:
Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK
crosbow-warior derim
warrioru açıp turşusunu mu kurucaksın :S
bard toplu kesimlerde noise çok işe yarıyor tam bir pve characteri olur ve moving march ile daha hızlı yol alırsın küçük bi ihtimal extreme nedeniyle cleric de olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: isa6n
quote:
Orjinalden alıntı: huntersleader
pve de cleric de pek kullanmıyorsun hocam. Giant çıkınca bless basıp kesersin ama olmasada olur gianta bulaşmazsın.extreem açıp elle kasacağın için zaten xbow un menzili çok iyi,bard açıp hızınıda artırırsan müthiş hızda lvl kasarsın ve bence en az 72 ye kadar bard açıp elle seri şekilde kasabilirsin 72 den sonra bardı çekip cleric yapıp 8'li general party lerinde yorulmadan rahatça kasarsın bence. Ben öyle yaptım :) şuan 76 lvl charım xbow ve cleric 76 da max da general party lerinede giriorum ama extreem açık 4lü parti ile çok seri generallerde kendim kasıyorum.
Arkadaşım pvp de cleric kullanılmas mı yapma asıl o kullanılır kasarken de o kullanılır extreme olacağı için canın yarıda olacak eğer sen cleric killerini de açarsan kendine hem bless basarın hemde recovery(yanlış yamışsam affedin) diye bir skill var sana pot basıyor bu skiller bir çarı ölümden dödürür bunlar yeter zaten ötekilerini açmasa bile olur ama biraz gap lı giderim diosa ötekilerini de açsın 8li partylerde lazım olur
Cleric Deyom Başka Şey Demeyom
zaten pvp leri kısa suruyor ilk vuran sen olursan kesin alırsın chinese charlarda eskiden olsun şimdi olsun hepimiz lightning i her buildde kullanıyoruz...niçin??? grass walk(hızlı koşma) skilli için o zaman onun yerine cold acardı herkes phy def veriyor diye... eu charlar ne olursa olsun hızlı olmalılar pvp ler chinese gibi dakikalarca surmuyor...ben bard oneririm cleric acarsanda hiç de yanlış karar vermiş olmazsın bence...ozellikle bot kullanmıyorsan ve kervana meraklıysan bard.
Hepinize teşekkürler bard açıcağım
bende clerici geri çekmeye çalışıyorum şuanda aksarken eu charların noiseye bence cok ihtiyacı var bu pot basma süreleri yüzünden .. hele bu karakter bir int karakterse daha önemli oluyor noise
bard aç bencede
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme