Cronos: The New Dawn | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (15. sayfa)

-
-
Oyunda tabanca ya da tüfekle seri sıkma işe yaramıyor…
Ateş tuşuna uzunca basıp merminin yaratıklara verdigi hasarı artırıyorsunuz…
Oyun coğunlukla kaçmaya zorluyor sizi cünkü mermi gerçekten sıkıntı.
Kaynak sıkıntı
Yakma kapsülü sayısı sıkıntı.
Hadi enerji puanı kasalım diyoruz kapsül kapasitesini artıralım diyoruz diğer yönden zayıf kalıyoruz…
Sağlam bir upgrade istiyor bu yönden oyun..
Ama grafik olarak beni gayet tatmin etti oynamaya devam ettim.
Ps5 Pro güncellemesi ne zaman gelecek belli değil sanırım.
Oyun beni de oynadıkça iyice içine sardı.
Konuyu tam olarak anlamayan arkadaşlar spoilersiz ign nin sitesinden inceleme yazısını okusunlar.
Volkan bey sizin yapay zekada yaşadığınız sorunları henüz yaşamadım. Gerçi siz benden bir tık ileride gidiyorsunuz sanırım fotolardan gördüğüm kadarıyla.Umarım aynı sorunu yaşamam 🤦♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam öncelikle tabancayı upgrade edin en kolay onun mermisi craftlanıyor.
İleride oyunda o silaha yerlerde düşmanların canlı olup olmadığını anladığınız bir eklenti geliyor daha ayağa kalkamadan şarjla 2 tane hs yediğinde ölüyorlar.
Mümkün olduğunca oyunda koşmadan hareket ederseniz pek sıkıntı olmuyor çünkü kalabalıkta kendilerini yedikleri için güçleniyorlar öldürmek çok zorlaşıyor öyle.
Zırh içinde kesinlikle öncelikle slot sayısını ve kaynakları upgrade edin cana vermeyin pek bi anlamı yok.
-
Yorumlardan sonra almamaya karar verdim, 15 dakika geriden başlamak zaman kaybı, böyle durumlarda nefret ederim. Update gelirse duruma göre alırım.
Oyunları çıkışından belli bir süre sonra almakta fayda var her zaman. Güncellemelerle oyun hatasız, sorunsuz hale geldiğinde başlayıp oynuyor olursunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende bu tekrar olayını sevmiyorum oyun temposu çok düşürüyor. Mesala gece mini boss tarzında bir şey vardı odaya giriyoruz öldürmeden çıkamıyoruz. 4-5 kere uğraştım öldürdüm odadan çıkıp ilerledim birkaç dakika sonra kapattım. sabah bir baktım boss öncesi başlattı oyun 🤦🏻♂️
oyunu almayanlar bence beklesinler biraz 1-2 güncelleme ihtiyacı var artı olarakta pro güncellemesi yolda 👌🏻
Bu oyundan çok umutluydum özellikle Silent Hill 2 remake den sonra beklentim çok yukarıdaydı ama puan ortalaması ve yorumlar biraz hayal kırıklığı oldu, oyun aceleye gelmiş sanki, böyle oyunlarda mermi sorunu hiç olmaması gereken bir şey, oyunu gereksiz zorlaştırmaktan başka bir halta yaramaz, zorluk ayarıda yokmuş galiba oyunda, gamepass e falan gelirse bakarız artık.
-
Bol bol save alin ve mermileri cok dikkatli nisan alarak harcayin ya da etrafta tupler varsa onlari patlatin mutlaka, zorlugu bence tam yerinde olmus bu tarz gerilimli oyunlarda mermiler bolca verilmez zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 4 Eylül 2025; 17:36:19 >
Ben de zaten sizin yorumunuzu okumuştum hocam. 10-15 dakika geri atıp oynamak bana mantıklı gelmedi, update beklerim ki bence gelir o zaman oynarım.
-
dün yazmıştım oyunda cilalama yok mat bir grafik var diye videoda açıkça belli uçurum fark var grafik olarak. pro güncellemesi böyle cilalı gelirse acayip bir şey olur 🤞🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunu konsolda oynuyor ya da PC de gamepad ile oynuyorsanız ayarlardan mutlaka aim asisti yüksek seviyede açın. Hiç öyle ben kendim aim alayım destek falan beni bozar demeyin. Sonra kafaya atayım derken santimle sağa sola gidip ziyan olunca mermiler borsada iflas etmiş gibi üzülüyorsunuz.
Bir de mecbur değilseniz koşmayın, yürüyerek ilerleyin. Koşunca yaratıklarla bir anda dip dibe bulabiliyorsunuz kendinizi. İkinci power shota mesafe kalmıyor ve şaplağı yiyorsunuz yaratıktsn. Yürüyerek ilerleyip yeni mekanlara yavaşça girince yaratıkların kalktığını daha uzaktan fark edip, onlar size yaklaşana kadar 3-4 atış vakti kalıyor. Geldiğinde de yırmığı çakıveriyorsunuz ağızlarının ortalarına ölüyorlar. Mümkün olduğunca yaratıkların geldiğini erken fark etmeye çalışıp uzaktalarken atışınıza başlayın.
Ama evet, ne taktik ne iman gücü. Hepsi bir yere kadar sizi kurtarıyor. Oyun bariz zor arkadaşlar. Random save sistemi olsa sorun olmaz da insan save noktasından dakikalar sonra ölme korkusuyla ağız tadıyla ölemiyor bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu oyunda bir dodge mekaniği olmaması büyük eksiklik olmuş.
Birlesmemis dehset diye bir boss var ebem agladi gecene kadar
Oyundaki tek zorluk kaynak sikintisi, hadi diyelim kaynak var envanterde yer yok
baya ilerlemişsin kaç saat sürdü oraya gelmen
11 saati devirdim ben
Yorumlardan anladığım kadarıyla Callisto Protocol ve Daymare karışımı ortalama bir oyun olmuş.
bende 6-7 saat kadar oynadım zorluyor ama oynatıyor kendini 😁
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Yorumlardan anladığım kadarıyla Callisto Protocol ve Daymare karışımı ortalama bir oyun olmuş.Atmosfer ve korku anlamında bunlardan iyidir cronos bence. Yaratık çeşitliliği düşük gibi biraz, ve büyük çoğunluğu humanoid yani o kısım kötü olmuş bence. Callisto Protocol'de de öyleydi. Korku oyunlarında biraz abidik gubidik insan formu dışında olan şeyler daha korkutucu oluyor bana göre. Silent Hill mesela iyi bu konuda, Evil Within'in ilk oyunu da iyiydi.
Callisto Protocol güzel oyundu ama onun sorunu hiç korkutucu olmamasıydı. Bu oyun korku hissini veriyor onda sorun yok ama combat tarafı ortalama denilecek seviyede, hikayesi de güzel gibi ama fazla mistik, türkçe olmasına rağmen ne oluyor neden oluyor, biz kimiz vs pek anlayamadım hala.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X