Şimdi Ara

Cronos: The New Dawn | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sercan3734 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
18
Favori
11.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön sipariş verdim ama pro güncellemesini beklerim kesinlikle.

• Xbox sürümü yayınladım mi arkadaşlar ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt

Yayınladın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler series S de 200 TL kapmistim deneyeyim hemen

• haktan24 kullanıcısına yanıt

İyi oyun yapmışsın hocam eline sağlık

• 197₺ ye Deluxe alanlardanım ben de :) Oyun müthiş 3 saatir su gibi akıyor.

• Atmosfer muthis, dead space + re + silent hill = Cronos

Cronos: The New Dawn | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

• nier kullanıcısına yanıt

• Proda oynamama rağmen oyunda ilerledikçe performans sorunları olmaya başladı. Şu oyunun çıkışına pro desteği, pssr özelliği nasıl yetiştiremediler inanılır gibi değil. Microsoft dandik konsolu için stüdyolara baskı kuruyor illa çıkaracaksınız diye sony kardeşim sende baskını kursana yeni oyunlara pssr ve pro için özel çalışın diye.

• Lineer oyunları çok seven birisi olarak oyun çok sardı,2 saat kadar oynadım,etrafı gezince ödüllendirmesi güzel oyunun,genelde şarj ederek sıkıyorum düşmanlara yoksa mermi süngeri oluyorlar,kaynak sıkıntısı henüz çekmedim kalabalık gruplarlada kapıştım,yakma olayını kullanıcağımız yeri iyi seçersek zorlanmadan akıcak gibi duruyor oyun,çok kısa mesafeli returnal tarzı bi dodge atma mekaniği yakışabilirmiş eski sürüm RE4 oynuyorum gibi hissettim kendimi çaresizce sağa sola koşuyoruz onun haricinde benim için şuanlık yeterli 197 liraya aldım ama 2 binde versem üzülmezdim şahsen beğendim oyunu :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Series Xte oynuyorum bende de aynı sorun var oyunda ilerledikçe ciddi performans sorunları yaşıyorum yırtılma sorunu havada uçuşuyor optimizasyon yerlerde acilen güncelleme gelmeli

• Oyunu bir buçuk saat kadar oynadım. Ne sevdim ne sevmedim. Çok garip bir oyun insanı kararsız bırakıyor. Zorluk olayı başa bela. Keşke bir zorluk seviyesi koysalardı. Grafikler ve optimizasyon güzel. Ancak güzel grafiklere rağmen oyunda çevreyle ve eşyalarla etkileşim sıfır. Çoğu şey sanki bir resim gibi konmuş yerlerine. Bariz şekilde kırıp içindeki envanteri alabileceğiniz sandıklar dışında ne bir şeyi kırıp dökebiliyorsunuz ne de dokunabiliyorsunuz. Ayrıca Silent Hill 2 assetleri ile yapılmış muhtemelen oyun. Herşey kaplamasına kadar silent Hill 2 remake fışkırıyor. Vuruş hissi fragmanlarda güzel duruyordu ama oynayınca o konuda da kötü olduğunu hissettim. Yaratıklar zaten silahta mermi bitene kadar ölmüyorlar neredeyse. Vurdukça bir keyif de vermiyor. Bir uzuv kopmasıymış falan göremedim ilk bir buçuk saatte. Dead space ile benzetiliyordu oyun malum ama sırf bu vuruş hissi ve düşmanın parçalanma konusunda bile dead space remake'in götür getirini yapar ancak cronos. Hikaye fena başlamadı. Notları okuyarak gidiyorum, iyi kötü kafamda bir hikaye oturdu. Karakterin ve yaratıkların animasyonları çok kütük. Yapay zeka saldırgan tasarlanmış zeki gözüksün diye ama aslında çok zayıf bir yapay zekaya sahip yaratıklar. Bir yerde deneme yapmak için yaratığa bir kez ateş edip kaçtım. Peşimden gelmeye başladı. dedim yapay zekası iyi galiba ama bir odaya duvardaki yarıktan girdim ve yaratık dibimde olmasına rağmen ve delikten geçebilecek boyutta olmasına rağmen delikten geçemedi. Ardından bug'a girdi ve danseder gibi garip animasyonla bir sağ bir sola dönüp durmaya başladı. Biraz zorladığınızda haritada kodlandığı alanın dışına çıktıklarında saçmalıyor yani. Bug'a girmişken öldüreyim dedim ve deliğin diğer tarafından defalarca ateş etmeme rağmen hasar almadı. Save sistemi oyunun başka bir kanayan yarası. Kayıt sistemi güzel olmasına güzel ama mesafeleri çok uzak. Öldüğünüzde ve baya geriden başladığınızda oyuna devam etme motivasyonunuz kaçıyor. Puzzle'lar da yine oyun boyu kusturacak gibi. Henüz oyunun giriş kısımlarındayım ama şimdiden yok o kapı kapalı anahtar ara yok kapıya elektrik sağlamak için sigortaları bul getir falan şimdiden başladı. Bu kısım belki herkesi rahatsız etmez tabi belki benim kişisel görüşümdür. Muhtemelen yeni silent Hill 2'yi bitirdiğimden dolayı bulmacalara karşı bıkkınlık seviyesinde olmamdan kaynaklanıyordur. Envanter sistemi, silah ve kostüm geliştirmeleri gayet güzel. Işıklandırma rtx kapalı oynamama rağmen çok hoş. Ses kalitesi de iyiydi.

Özetle birkaç saat daha şans vereceğim. Devam edip bitirme motivasyonu umarım gelir. Şimdilik ortadayım devam ya da pes etme konusunda. Aldığı puanlar normalmiş gibi duruyor. Çok yüksek puan kesinlikle haketmiyor ama düşük puan verilecek bir yapım da değil.

Not: kedileri mutlaka sevin. Karşılığını alacaksınız :)

• 8 saat oldu toplam sürem inanılmaz sardı oyun valla…koridor mantığında ilerleyen oyunlara hasret kalmışız

• Yaratıklar 3693750292 mermiyle ölmüyor bu kadar zorluk abartı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Oynamadım ama izlediğim videolara göre ölen yaratıklarla birleşerek güçleniyorlarmış. Belki size bu olmuştur. Ölü yaratıkları yakın felan diyorlardı.

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

çok yapay bir zorluk var hocam

hantal karakter + yok denecek kadar az kaynak + mermileri sünger gibi emen düşmanlar 🙄

öldürmekle uğraşmayın hocam kaçarak oynayın oyun bunu istiyor maalesef.

bu arada hareket bulanıklığı ve renk sapmasını kapattım grafikler biraz daha iyi hale geldi.

• 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    evet birbirini yiyip güçleniyorlar. o zaman sol omuzlarında dikenli büyük bir şeyler çıkıyor. çok zor ölüyorlar. pürmüz ateşleyicisini alınca yerdeki cesetleri yakıyorsun güclenemiyor.

• Salgın dan en iyi korunma yöntemi yakalanmamak 😂

• Oyunu almak için pro enhanced bekleyenlerdenim bende ama burada güzel yorumları okudukça sipariş vermemek için zorlanıyorum  

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreYldiz

Oyunu almak için pro enhanced bekleyenlerdenim bende ama burada güzel yorumları okudukça sipariş vermemek için zorlanıyorum  

Bende pro var oyunu performans modunda gayette güzel sırıtmayan grafiklerle 75 inç tv de oynuyorum, elimde oyun olsa belki beklerim ama şu anda oyunda bekletilmez bir sorun yok bence, bekleyenlere de saygım var , sonuçta konsolun gücü var ve keşke baştan pro içinde özel bir şey yapılsa.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.