Şimdi Ara

Critical

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akllıma birşey takıldı gp için critical rune alıcam runelerde critical chance,critical damage var bunların hangisi early için ? ve farkları nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyMade -- 29 Mayıs 2012; 19:55:51 >

GnyMade
  • critical chance= kritik vurma şansın artar.
    Critical damage= kritik vurduğunda daha fazla damage vurmanı sağlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crit chance kritik atma şansın digeri kritik attıgında vurdugun damage.aslında crit damage daha iyi ama gp icin crit chance özellikle early icin cok daha iyi.earlyde o q adamı deli eder.nasıl olsa ileride crit itemları cıkınca deli gibi vuruyor o yuzden gp ye crit damage önermiyorum chance daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 29 Mayıs 2012; 19:59:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crit damage late game'de de çok kötü.Yani armor penetration alsan onun yerine çok çok çok yüksek critler vurmadığın sürece armor penetration daha çok işe yarıyor , ki arp early gamede açık ara daha çok işe yarıyor.Critical chance al derim crit düşünüyorsan.
    Warrior Master 20 skili??
    18 yıl önce açıldı
    Full str Bow/fire+?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten ilerde crit itemleri alıyorum önemli olan early change alıcam

GnyMade
  • Critical damage late de useless kaliyor. Dedigin gibi change almalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Both are loud in their defiance, claiming that they would "rather rule in hell than serve in heaven". One might have admired these rebel angels if one believed their defiance was in the name of liberty-however, both lied. Their rebellions were only provoked by envy and the usurpers' wishes to take the perceived tyrants' place. Never were two more natural tyrants than Morgoth and Satan.
  • Kritik rune dizme boşuna ben de öyle bir hata yapmıştım.Onun yerine doğru dürüst ad rune diz daha çok işine yarar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.