Şimdi Ara

Cris-Dany Çıkmalıyız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BenYokum

quote:

Orijinalden alıntı: qotsa

@benyokum fatih terim sana tüm gelecek planlarını anlatmış anlatımına bakılırsa. yani ikinci paragrafta anlattıkların o kadar ilginç ki, sen ujfalusi varken dany nin oynayabileceğini mi düşünüyorsun,tabi ikiside formdayken?

fatih terim'in bana planlarini anlatmasina gerek yok futbol izleyen futboldan anlayan herkes defansimizda ne olup bittigini goruyordur. semih ve ujfalusi gecen sezon iyi bir ikili olusturdular ama ujfalusi geldi 34 yasina ve onumudeki sezon futbolu birakacak. o yuzden dany hem defansda forma rekabetini arttirmak icin hem de ujfalusi iyi performans gosteremezse onun yerine gecmesi icin alindi. dany iyi oynadigi surece ujfalusi'yi kesebilirdi tabi ki neden kesemesin? ha kesemese bile en kotusunden yedek olurdu ki bunda da bir problem yok. yonetim ujfalusi'nin boyle 4-5 ay sakatlanmasini beklemedigi icin dany transferi defans bolgesi icin yeterliydi. simdi ujfalusi sakatlandigi iciin mecbur apar topar cris transferi yapildi. anladin mi kardes??

e zaten ujfalusi sakatlandı diye alındı bende onu diyorum, sen zaten benim söylediklerimi söylüyorsun farkında değilsin,birinci tercih ujfa idi diyorum,şimdi o sakatlanınca onun yerine transfer yaptılar diyorum,sende bunu söylüyorsun ama araya dany yi de sıkıştırıyorsun,iyi bir dany iyi bir ujfalusiden formayı alamazdı bende bunu söylüyorum :)

• semıhi 11de düşünmeyen gs lileri anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şampiyonlar ligiyse sonuçta bir kupadır yine katılırız ama semih gibi birisini yok ederiz o zamanda.

semih'in yaptığı müdehalelerin haddi hesabı yok lig'de, hem fatih terim güvenmeseydi semihle şampiyon olmazdı.

semih kaya gibi bir adamı yok etmek aptallıktan başka birşey değildir. bir şampiyonlar ligi için semih'i kesmek tamamen saçmalık.

I LOVE THIS GAME
  • Surda dannye laf yapanlar dogru maci mi izliyoruz? Yoksa sirf anadolu klubunden alindi diye mi bu on yargilar. Geciniz bunlari. Semih dediginiz adamin fizigine bakin, yaptigi kademe hatalarina bakin. Semih kumasi iyi amma velakin adamin daha gecen sene yeni superlig yuzu gordugunu unutmayin.

ESOGU-Comparative Literature
    STEAM ID: darkluck
    hâlâ cahiliz.
  • Semih olmadan olmaz.

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

Surda dannye laf yapanlar dogru maci mi izliyoruz? Yoksa sirf anadolu klubunden alindi diye mi bu on yargilar. Geciniz bunlari. Semih dediginiz adamin fizigine bakin, yaptigi kademe hatalarina bakin. Semih kumasi iyi amma velakin adamin daha gecen sene yeni superlig yuzu gordugunu unutmayin.

eleştirilerinde bence haklı değilsin ama haklıda olabilirsin buna lafım yok ancak,semih daha geçen sene süper lig gördü demek,dünyada şu an 20 21 yaşındaki tüm yıldızlara saygısızlık,hepsi aşşağı yıkarı aynı durumda.

• Ben tecrübe olarak Crisi kesinlikle oynatırım. Fakat yanında oynayacak oyuncu konusunda bende kararsızım. Semih ve Danny ikiside hızlı ve teknik oyuncular. Semih'in defansif yönü daha iyi gibi fakat fiziği zayıf. Danny'nin ise semihe göre defansif yönü daha güvensiz gibi ama adam güçlü ve fizikli.
    Danny'i 1-2 maç daha izlemek gerek. Biraz daha oturaklı ve güven verici oynarsa ben manu maçlarında dannyi tercih ederdim. Cluj ve bragaya karşısında da semihi tercih ederdim.

Orijinalden alıntı: qotsa

dany yetersiz diye düşünüp aldığımız adamı dany ile birlikte oynatıyorsun.ki ikiside semihten geride

Dany yetersiz diye değil de rotasyon sorunundan dolayı aldığımızı düşünüyorum.

Australian Dream
  • Semih ile Danyy olmasında Cris ile ikisinden biri oynasın.
    Tamam dany ikili mücadelerin hepsini kazandı ama adam yerinde değil kazandığı toplar hep mevkisi dışı yerde , orda bir kazanamasa adam çalım atsa defansın ortası bomboş kalıyor.Avrupada acımazlar.Mesela geçen sene de semih öyleydi ama ujfalusi alanını koruyan bir stoperdi.Genelde bölgesinden ayrılmıyordu.

Stoperlerden biri alanını koruyacak diğeri ikili mücadelelere girecek.Bizde dany de semihte alanını korumuyorlar direk topa basıyorlar.Cris nasıl bilmiyorum ama umarım öyle puyol gibi falan basan bir stoper değildir.Alanını pozizyon bilgisiyle çok iyi kapatsın yeter, ujfa bile bunu yapamıyordu bazen adam kaçırıyordu.

Çok değil son çıktığı maçta ilk golde nasıl büyük bir kademe hatası yapıp takıma gol yedirdiğine açın bakın.

Orijinalden alıntı: bystander1907

Cris'in sağlık kontrolünde parkinson çıkmış.

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Dany şu ana kadar ikili mücadelelerin hiçbirini kaybetmedi ligde.Semih rvp gibi oyuncuları tutamaz.

RVP'yi kim tutabiliyo ki Allah aşkına Semih'i böyle diyerek kıyaslıyorsunuz. Adam her ortamda her an her takıma hat-rick yapabilecek kapasitede. Yani illa Semih onu tutabilecek diye bi kaide yok. Adam fazla iyi sadece
  • Boş bir konu o zamana kadar Danny ile Semih'in performansları değişirse ne olacak? Bu iş günlüktür Danny o maça kadar çok iyi gider o maçta hatalar yapabilir. Bir oyuncu hata yapabilir diye oynatılmazsa emin ol oynatıldığı an hata yapacaktır.

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.