Şimdi Ara

Cris-Dany Çıkmalıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mantıklı bir düşünün.Cris yaşından dolayı biraz ağır kalabilir ama en azından tecrübeli bir oyuncu,kademe hatası yapmaz.Danny chrisin ağırlığını kendi hızıyla kapatır.Semih ise her ne kadar ligde çok iyi maçlar çıkarsa da avrupada büyük kademe hataları yapar ve rvp gibi adamları kaçırır diye düşünüyorum.Bu yüzden en mantıklı seçim bence dany-cris olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toure Galatasarayda o zaman
  • Dany şu ana kadar ikili mücadelelerin hiçbirini kaybetmedi ligde.Semih rvp gibi oyuncuları tutamaz.
    Emenike & Wiel Kadro Dışı
    10 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Semih- Cris çıkar büyük ihtimal semih tecrübesini arttırır onun sayesinde. Danny de yedek olacak gökhan ile.

•  Cris-Dany Çıkmalıyız

• semih daha pişmeli kademe hatası çok yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: qotsa

dany yetersiz diye düşünüp aldığımız adamı dany ile birlikte oynatıyorsun.ki ikiside semihten geride

cris dany yetersiz diye degil gokhan zan yetersiz diye alindi. semih ya da dany ikilisinden biri sakatlansa cam adam gokhan zan mi oynayacakti?

Orijinalden alıntı: BenYokum

quote:

dany yetersiz diye düşünüp aldığımız adamı dany ile birlikte oynatıyorsun.ki ikiside semihten geride

cris dany yetersiz diye degil gokhan zan yetersiz diye alindi. semih ya da dany ikilisinden biri sakatlansa cam adam gokhan zan mi oynayacakti?

yani cris yedek öyle mi? umarım dediğin gibidir,içim rahatladı.

Orijinalden alıntı: BenYokum

quote:

ayrıca ujfalusi de yedekmiş demek ki,cris o sakatlanınca alındı çünkü.
  • Ya @qotsa sen troll musun nesin ben valla anlamadim. dany bu sezon yeni geldi diye illa yedek olacak diye bir sey var mi? Semih yerli oldugu icin o garanti oynayacakti Ujfalusi-Dany ikilisinden de hangisi daha iyi performans gosterirse o oynayacakti. Zaten Ujfalusi onumuzdeki sezon futbolu birakacagi icin onumuzdeki sezon Ujfalusi falan kalmayacakti.

2. attigin mesaj ile ilgili de bunu bile anlayamiyorsan daha ne diyeyim bilemiyorum. Dany yedek olsun Ujfalusi-Semih ikilisi as olsun. Ujfalusi sakatlaninca Ujfalusi'nin yerine kim gecti? Dany. Boyle olunca Semih-Dany ikilisi as haline geldi geriye yedek olarak sadece Gokhan Zan kaldi. Takim Gokhan Zan yani cam adama guvenmedigi icin Cris transferini yapti. Cris-Dany ikilisinden hangisi daha iyi oynarsa ilk 11 de o cikacak. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek ha ne dersin?
  • @benyokum fatih terim sana tüm gelecek planlarını anlatmış anlatımına bakılırsa. yani ikinci paragrafta anlattıkların o kadar ilginç ki, sen ujfalusi varken dany nin oynayabileceğini mi düşünüyorsun,tabi ikiside formdayken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@benyokum fatih terim sana tüm gelecek planlarını anlatmış anlatımına bakılırsa. yani ikinci paragrafta anlattıkların o kadar ilginç ki, sen ujfalusi varken dany nin oynayabileceğini mi düşünüyorsun,tabi ikiside formdayken?

fatih terim'in bana planlarini anlatmasina gerek yok futbol izleyen futboldan anlayan herkes defansimizda ne olup bittigini goruyordur. semih ve ujfalusi gecen sezon iyi bir ikili olusturdular ama ujfalusi geldi 34 yasina ve onumudeki sezon futbolu birakacak. o yuzden dany hem defansda forma rekabetini arttirmak icin hem de ujfalusi iyi performans gosteremezse onun yerine gecmesi icin alindi. dany iyi oynadigi surece ujfalusi'yi kesebilirdi tabi ki neden kesemesin? ha kesemese bile en kotusunden yedek olurdu ki bunda da bir problem yok. yonetim ujfalusi'nin boyle 4-5 ay sakatlanmasini beklemedigi icin dany transferi defans bolgesi icin yeterliydi. simdi ujfalusi sakatlandigi iciin mecbur apar topar cris transferi yapildi. anladin mi kardes??

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.