Şimdi Ara

Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe (305. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.140
Cevap
111
Favori
206.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş
  • Merhaba iyi forumlar arkadaşlar. Bu matkabı bir türlü bulamadım. Boss olan yer abluka altında değil ve boss u tekrar kestim yine de hiç ödül falan vermedi. Nasıl bulabilirim matkabı başka bir yöntemi var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu sekilde bulup alabilirsiniz.

Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe
    Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçereddit
    From the CrimsonDesert community on Reddit: Crimson Desert'ta Yükseltilmiş Maden Matkabını Kolayca Nasıl Alırsın
    https://www.reddit.com/r/CrimsonDesert/comments/1syb15g/how_to_easily_get_an_upgraded_mining_drill_in/?tl=tr
  • İyi bayramlar arkadaşlar. Oyunda kampı taşımak istiyorum yeterince sikke yok diyor. Gereksinimler karşılanmadı diyor. kamp görevlerini kısa yoldan halledebileceğim bir yol var mı acaba? Yabancı sayfalarda gördüm bir iki bir eşya verip tekrar geri alıyor sonra görevler yapılmış görünüyor. Türkçe videosunu bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Umarım bu açığı yama ile kapatmamışlardır. Bilgi için teşekkür ederim.

Bu açık kapanmış galiba tüm param ve kereste lerim gitti 🤣

Acikcasi kampi tasima niyetim olmadigi icin hic denemedim, bi ara girip bakayim. Ama oyunun sonlarina dogru istedikleri cok birsey ifade etmiyor. Depolar dolup tasiyor

Orijinalden alıntı: shinji mikami

Bu açık kapanmış galiba tüm param ve kereste lerim gitti 🤣

Edit, simdi girdim denedim

https://www.instagram.com/reel/DW3Ub5hDbZW/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

bu yöntem hala calisiyor hocam, eksik kereste ve silah gorevim varmis tamamladim. Gümüs eksik kaldi onu da bi ara para kasinca tamamlarim

Hocam ben de şimdi keresteyi yaptım. Bu yöntemi yapınca hemen geri alamıyorsun. Biraz ortalıkta dolaşıp geldim keresteler geri gelmiş. Yalnız taşları geri vermedi. Acaba her birini ayrı ayrı mı yapacağız. paranın da hilesi var mı acaba? 2500 istiyor adam.

geri cekme yapmaniz lazim, paketlediginiz ürünün üzerine geldiginizde geri cekme bölümü aciliyor. Para kasma icin yap su altin meyvesi olan kirpi avlayip gold bar yapacaksiniz ya da palmar yagrafini gugu bitki toplayici ile toplayip satacaksiniz.

Bilgi için teşekkür ederim.

• Efsanevi atı yakalama için hangi mal kodladı acaba o minigameleri. Normal atlar bile uğraştırırken o beyaz atı yakalama imkansız bir saat boşa uğraştım ayıptır ya alt tarafı ata binecez ejderha sürdürüyorsunuz bunu neden kasıyorsunuz böyle.

İmkansız resmen atın kafası kıçı gövdesi rahat durmuyor 2 sn içinde tüm barı bitiriyor zaten.

Kalmış 10 15 saatlik işim hadi buna da bakayım neymiş dedim pişman ettiler resmen.

• Abis ekipmanı kasma için bütün açıkları kapatmışlar şuan güncel olarak nerede kasıyorsunuz? İtemlere abis özellikleri eklemek istiyorum ama elimde iyi statlar yok, Youtube'da ki bütün kasma yöntemlerini kapatmışlar..

Hocam onun çok kolay bir taktiği var. Kamerayı aşağı doğru ittirip ata tamamen yukarıdan bakacak açıdayken geri tuşuna basılı tutarsanız bar kolayca doluyor. At hareket ettikçe kamerayı da atın kafası ekranın üstüne bakacak şekilde aynı açıda hizalayıp geri tuşundan elinizi çekmezseniz zorlanmazsınız hiç. Ben daha oyunun 20.saatlerinde falan staminayı fazla geliştirmemişken bile bu taktikle rahat almıştım. Anlatırken biraz karışık oldu, umarım tam anlatabilmişimdir   Beyaz atın aynı RDR2’deki Arap atı gibi karlı yerde göl kenarında olması ve yine aynı şekilde oyundaki en hızlı at olması da güzel bir gönderme olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 29 Mayıs 2026; 0:43:26 >

Youtube biraz göz gezdirdim hocam hep 1 2 ay önceki videolar altta yorumlarda işe yaramıyor falan yazıyordu çoğu. Patch ile düzeltmiş olabilirler çoğu şeyi. Yarın dediğiniz gibi yapayım birde.

Hayır bölgede o kadar kötü ki hep çalı taş kaya at gözükmüyor bile ne yapıyor ediyor.

• @ultralisan At uysallastirma icin eldiven ve bot var. Ben onlarla 2 saniye icerisinde aldim, eldiven ve botu giydim atin üstüne atladim, arka arkaya yeteneklerini etkinlestirdim direkt uysallastilar.

@Ay Ben Gulerim Hocam yöntemler ile ugrasmana ne gerek var, direkt üretim noktasi var. Taskalp bölgesinde su efsanevi kum baliginin oldugu bolgenin sagina dogru yikik harabeler var, onu kesfettigin anda 10 isci ile 10 saatte bir tane abis üretebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnkYgT -- 29 Mayıs 2026; 9:13:37 >

• Ufak düzeltmelerin oldugu bir patch gelmis,

steamcommunity.com
    Steam :: Crimson Desert :: Patch Notes Version 1.09.00
    https://steamcommunity.com/games/3321460/announcements/detail/672870313012232793

Aslında çok önemli güncelleme fakat geç geldi. 270 saat oynamışım, bu saatten sonra neden tuşları değiştirmeye uğraşayım ki. Yine de uğraşıp, geliştirmeye çabalıyor arkadaşlar. Desteğimiz tam. 

Alıntı

metni:
    Kontrol cihazı/Oyun kumandası kontrol düğmelerini özelleştirme özelliği eklendi.

Oyun cikisa daha hazir olabilirmis, ya test ettiklerip grup cok dar ve konudan alakasiz insanlardi,ya da artik vakitleri kalmamisti. Bu kadar hizli aksiyon alabilen bir firmanin bunlari atlamasinin baska bir aciklamasi yok.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.