Şimdi Ara

Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe (307. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.140
Cevap
111
Favori
206.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 1...153...304305306307
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunu nasıl yapabilirim Manyetik alev püskürtücüyü bir türlü bulamadım.
    Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

Delisya bölgesinde gri yeleli gonderebilecegin bir tesis var onu kurtarak yapabilirsin ama onun icin sanirim arastirmasini da yapmak gerekiyordu. ya da sanirim kizil col bolgesi olmasi lazim oradaki düsman moblarinda bu silah vardi saldirinlardan alabilirsin, ya da Hernandin asagisinda bir korsanlarin oldugu bir gemi var o bölgedeyi kurtarmadiysan o elemanlar alev püskütrücü ile saldiriyorlardi. Acikcasi oralari geceli bayagi oldu, bilgilerim muallak

Hiçbir yerde düşman bırakmadım hepsini öldürdüm

Ele geçirdiğiniz kaleler bir süre sonra yine ablukaya alınıyor hocam. Tabii bu default hali, ayarlardan kapattıysanız sizde olmayabilir.

Orijinalden alıntı: shinji mikami

Hiçbir yerde düşman bırakmadım hepsini öldürdüm

O zaman tek care arastirma yaparak, delisyadaki tesislerde ürütmek, bu 2 arastirma tesisinden birinde bu aletin arastirmasilmasi lazim, sonrasinda gri yeleli gondererek üretebilirsiniz.

Bunları yapayım o zaman. teşekkür ederim.

crimson desert
    [Bildirimler] Geliştirici Notu: 2026 Yılı Haziran – Eylül Güncellemeleri | Crimson Desert
    https://crimsondesert.pearlabyss.com/tr-TR/News/Notice/Detail?_boardNo=95

Bu haber ile 120 saatin üzerine, hikayede daha bitmemişken oyunu bekletme kararı aldım...

Özellikle hikayenin ilerleyişinde yapılacak güncellemeler beni çok heycanlandırdı...

DLC nin çıkışına yakın baştan başlayıp ilerleticem oyunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 2 Haziran 2026; 12:41:26 >

Oyunu bekletmeyin soğursunuz hemde feci soğursunuz.

Bitirip ng+ yapmak daha iyi olur.

Oyunun keyfi asil ejderha acilinca basliyor, eger acmadiysaniz en azindan oyunu oraya kadar ilerletin. Sonrasinda gezmek,tozmak keyif almayi keyfinize gore ayarlarsiniz.

Oyunun aslında çok sağlam bir hikayesi var...

Sadece anlatmayı becerememişler...

Bu sorun halledilecekse bence beklemeye değer...

Şu haliyle bile bu kadar sevmişsem bu oyunu, hikayede eklenince ne olur bilmiyorum...

Oyunun hikayesi güzel ancak, ne bunu anlatacak kadar gorev var ne de bunu detaylari ile sunabilecek kadar alt görev var. Daha dogrusu oyundaki alt gorevler olgu sistemide cok degisik, her alt gorev bir sekilde boss tokatlamaya cikiyor, bunlari yapman veya yapmaman ya da farkli davranman oyuna gram etkisi sunmuyor. Düz bir akis var ve sen bunu takip ediyorsun, oyunda asil tadsizligi burasi yasatiyor. Kesif duygusu gezme tozma bunlar da yine cok guzel ama, bu yolculukta buldugun zirh veya silah sana farkli birsey sunmuyor. Cok ciddi söylüyorum, oyunun ilk basta verdigi kilik kiyafeti yükselterek devam et, gemleri tak. Hicbir fark hissetmezsin

yeni dlc kesinlikle harita genişletmemeli şu an bile gereksiz büyük harita var oyunda. Varnia kenti ne işe yarar mesela Prince of Persia göndermesi yapmak için mi yapmışlar.

10 saatlik bir çöl ile alakalı hikaye paketi gelebilir çokta hoş olur hiç işlenmemiş Çöl kısmı üstelik oyunun adı çöl..

Orijinalden alıntı: ultralisan

yeni dlc kesinlikle harita genişletmemeli şu an bile gereksiz büyük harita var oyunda. Varnia kenti ne işe yarar mesela Prince of Persia göndermesi yapmak için mi yapmışlar.

10 saatlik bir çöl ile alakalı hikaye paketi gelebilir çokta hoş olur hiç işlenmemiş Çöl kısmı üstelik oyunun adı çöl..

Açıkçası bu oyun en az 2 büyük 3-4 tane de küçük dlc kaldırabilir, yeterki içeriğini bu sefer doğru yapabilsinler, her ne kadar şu aşamada haritanın yeterli büyüklükte olduğunu ben de düşünsemde topluluk beklentisi yeni bir harita beklentisi üzerine, mesela çölün altıda bir yer altı şehri yerleştirebilirler hem bu şekilde ilk etapta harita genişlemeden oyuna farklı bir bakış açısı gelir, ayrıca oyundaki deniz bölgesinde bi yere Atlantis gibi bir şehir getirebilir ve dalma fonksiyonu da eklenebilir gibi.

• CnkYgT C kullanıcısına yanıt

Su altı yaşamı bence de hoş olur ama haritanın çoğu kısmı boş Hernand'ın en güneyinde akıl hastası köyü var oyun bir yerde değinip geçiyor, gene Üniversitenin altında köy var merak etmezsen gitmezsin bile, Varnia var gene öyle Pauline kuzeyinde bir sürü köy var, koca Demenis şehri var hiç kullanılmamış.

Harita genişletmek yerine mekanikleri elden geçirsinler yıldızları gözlemleme görevleri o kadar sinir bozucu ki yapasım yok.

Çölün altında yatan bizim ejderhanın kadim bir düşmanı varlık ana düşman olarak gelebilir, ona tapan onu yeniden ortaya çıkaran bir kabile olabilir, biraz Mumya'dan arak olur ama böyle şeylere müsait o bölge. Yağmur ormanları falan 220 saat sonunda gittim ben oraya çoğu boş bölge.

Dediklerinizde cok haklisiniz hepsine katiliyorum, ama bunlar hep ana oyunun sorunu, dlc ile cozume kavusturulabilecek seyler bence degil.Ama Hizlica Assassin's Creed Odyssey – İlk Kılıç'ın Mirası gibi böyle ucuz fiyata sadece hikaye odakli birseyler yapabilirler, daha sonrasinda yine Assassin's Creed Odyssey – Atlantis gibi bir harita eklentisi gelebilir. Bu arada oyunda kefis yapma duygusunu anlamdirmalari lazim, oyunda bir dolu toplanabilir sey var ama bunlarin hepsi ayni. Varniaya sadece cani calmak icin gittim ve gitmisken de kaucuk tohumu aldim o kadar bir daha yakinina bile ugramadim, cunku gitmenin hicbir anlami yok, millet deli gibi pet topluyor, da kardesim bu petlerin hepsi ayni bir gram ozel yetenegi yok ki.

Witcher a dlc haberi ile yeniden girdim, unuttuklarimi hatirladim her soru isaretine gitmenin farkini 2015 yilinda cozmus adamlar, gidiyorum bir silah cikiyor, bir zirh cikiyor hakikaten ihtiyacim varmis diyorum, oyuna bir katkisi oluyor, bir gorev baslatiyor, o gorevde yaptigin eylem diger gorevde ortaya cikiyor falan. Böyle bakinca crimson desert anlamsiz kaliyor

• CnkYgT C kullanıcısına yanıt

İşte hocam onu diyorum aslında oyunun şu haliyle derdi dlc değil mekanikleri düzeltmek geliştirmek dediğiniz anlamsız işleri yoluna koymak ejderha yavrusu da aynı işlevde serçede sıkıntı bu. Kartal alınca saldırmalı düşmanın yüzüne tünemeli, köpek yol göstermeli ulumalı, ejderha ateş püskürmeli vs vs.

Oyunun genel kalitesi yükseltilmeli derdi şu an dlc değil, zırh silah ekipman toplamanın bir anlamı olmalı.

Orijinalden alıntı: ultralisan

İşte hocam onu diyorum aslında oyunun şu haliyle derdi dlc değil mekanikleri düzeltmek geliştirmek dediğiniz anlamsız işleri yoluna koymak ejderha yavrusu da aynı işlevde serçede sıkıntı bu. Kartal alınca saldırmalı düşmanın yüzüne tünemeli, köpek yol göstermeli ulumalı, ejderha ateş püskürmeli vs vs.

Oyunun genel kalitesi yükseltilmeli derdi şu an dlc değil, zırh silah ekipman toplamanın bir anlamı olmalı.

Acikcasi ortada oyunun ruhuyla tezat bir cok irili ufakli sorun var ama bunlarin ne kadarinin farkindalar ne kadarini yapacaklar bu iste bence eylül ayina kadar olan döngü ile alakali. Oyunu bitiren oyuncularimiz yeniden deneyimleyebilecek demeleri bununla alakali gibi duruyor. Benim tahminim eylül adina kadar olan döngü oyunu 2.0.0 sürümüne kadar götürecek, bu noktada dlc gelecek.

Oyun haritasi sizin de üst mesajlarinizda da belirtiginiz gibi yarim birakilmis, nereye giderseniz gidin hep bi eksiklik goze carpiyor kizil col tarafinda bos köyler var, Hernandin kuzey batisina dogru bi isaret kulesi var mesele daglarin en uc noktasinda belli ki orasi bir amacla konulmus ama pas gecilmis, ilerleyen günlerde dlc hakkinda daha fazla bilgi gelecektir, ve niyetleri daha anlasilir olacaktir.

• Yeniada kullanıcısına yanıt

ana hikayede köklü bir değişiklik olacağını sanmıyorum, DLC ve ek içeriklere enerjilerinin aktarıp oralarda toparlayacaklar gibi.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.