Şimdi Ara

Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe (306. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Ay Ben Gulerim
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.140
Cevap
111
Favori
206.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş

Hemen bakayım hocam oyun bazı konularda deli ediyor ne atın legendary olduğunu anlıyoruz ne böyle bir item var diyor nerede denk gelirse artık.

Ben altın külçesi için kaç kez sefer düzenledim hiç altın bile çıkmadı anca parşömen çıkıyor anlamadım. 230 saat sonunda meka işçi çıkarmaya başladım artık bakalım yavaştan salacağım zaten.

Hernand tarafında kampa yakın bölgede düzlükte bi adamla at yarışı sonunda botu veriyor, eldiveni nereden kazandım onu hatırlamıyorum ama 😬 ben asıl balık yakalama olayına sinir oluyorum, hangi ruh hastası yaptıysa bir türlü balık yakalamayı beceremedim ki, her türlü üniq oltamda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

95 saat sonrasında vedalaştım artık.. son zamanlarda açık dünya yapımlarına açlığım vardı, bu boşluğu iyi doldurdu. en son 100 saatlere ulaştığım rdr2 ac valhalla falan vardı. tabi bu açık değil apaçık dünya olmuş Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe 

daha önce hiç bu kadar rehber/walkthrough videoları izlememiştim. bazı puzzlelar anlayabilmek benim nezdimde baya zordu. keşfetme ve karakter grindi zorlu olsa da garip bir şekilde içine çekip boğmadan bağlıyor.

Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe

ben incik boncuğa çok girmeden, ana hikaye ve yanlarla vakit harcadım. bi yandan eşyaları geliştirme abis takma, kamp upgrade falan..

crimson bir şaheser veya başyapıt değil ama eksiklerine rağmen oynatıyor ve oynatırken de keyif veriyor. bu kadar çok değişik mekaniğe sahip bir oyun ilk kez görüyorum bunları da güzel bir şekilde yedirmiş.

eksikleri hikayesi ve köylerdeki mmo benzeri getir götür görevlerinin çok olması. 8.5/10

• CnkYgT C kullanıcısına yanıt

Balık yakalamak en kolayı direk dalıp elinizle tutun. Suda hızlı yüzmek için botlar var onları alırsanız inanılmaz kolay oluyor. İstediğiniz şekilde dalıp tutun.

O adamı çok önceden yenmiştim verdiği bana eldivendi sanki oda ata tecrübe puanı veriyordu fazladan.

Ben hiç efsanevi bir balık görmedim avlamadım Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe  öyle bir görevde istemedi oyun hiç.

• bu dediğiniz gölde yüzen balıklar için geçerli onlar elle yakalanıyor ama denizde yüzenler daha derinden gidiyor onların bir çok türünü elle yakalayamıyorsunuz, kamptaki göle atmak için kılıç balığı yakalamak istiyorum ama yok olmadı.

@ultralisan o zaman demenissdeki hipodromda kazandım hepi topu 2-3 yarış yaptım çünkü. Ben bu botu ve eldiveni taktım, Xbox elite kolunun arkasında sağ alttaki kestirme tuşuyla bütün efsanevi atlar 2-3 saniyede evcilleştirdim. Sanırım 5 tane efsanevi balık var hepsi kolay, sadece bir tek kızıl çöldeki balık çok zor onu da eğer patchlemedilerse ok atar gibi hedef almayı denerseniz, kumda otomatik hedef alıyor direkt oraya atlayıp yakalayabilirsiniz.

Beyaz atı çok kolay aldım. Çiçeklerin orada kırmızı bir at var ona defalarca gittim yok olmuyor her yolu denedim olmadı.

• Tame konusunda güncelleme gelmemiştir diye düşünüyorum, zaten hayli zor sayılabilir seviyedeydi. Örneğin ben mouse/klavye ikilisi ile yapmıştım. Sürekli kamerayı ters çevirip önden atın kuyruğuna bakar vaziyette tutarsanız hızlıca yapılıyor.Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe 

Dün de ben girmiştim kumbarayı kullanayım bir süre giremeyeceğim diye. Normalde ben efsanevi balıkları yakalamış, sandıkta tutuyordum. En son oynadığımda da göle koymuştum. Dün girdiğimde ise çeşitli altın balık vermiş nedense.

Aynen bana da gelmis, zaten daha once hepsini göle de salmistim, bu gelenleri de tekrar göle atayim belki cogalirlar dedim ama onlari gole attirmadi :D

• 193 saat sonunda artık biraz sıktığı için sildim. Ana hikayede gökyüzü tamamen bitmişti. Biraz fraksiyon görevleri kaldı ama yeter. Bu oyun yüzünden pragmata kaldı, 007 kaldı başka oyuna girdirtmiyordu meret  

Nintendo Switch 2 | 8BitDo Ultimate 2C Bluetooth | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | 27" Samsung Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4 | Apple iPhone 17
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnbry

193 saat sonunda artık biraz sıktığı için sildim. Ana hikayede gökyüzü tamamen bitmişti. Biraz fraksiyon görevleri kaldı ama yeter. Bu oyun yüzünden pragmata kaldı, 007 kaldı başka oyuna girdirtmiyordu meret  

Valla oyun beni de sikali bayagi bir zaman oldu, sirf her güncellemede neler oluyor diye girip bir bakiyorum. Witcher dlc haberi ile tekrar Geralta döndüm daha fazla keyif veriyor, insallah linc edilmem Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe 

Dayaniklilik ve Can bayagi yüksek olmali, yanlis hatirlamiyor isem o element atmiyordu, bu yüzden saf defans veren kiyafet giyebilirsiniz.

• Yine aldım başımı gittim haritanın sonuna doğru. Dev bir yılan çıktı karşıma. Bir kaç sefer denedim. Vidayı ortaya çıkarıyorum ama mouseun orta tuşuyla yıkamıyorum orayı. Hangi build'e vermem gerekiyor biliyor musunuz ?

Şu hareketi yapamıyorum.

Bu yılanı bulduğunuz zaman bir ara görevi tetikleniyor olması lazım, 3 tane boss daha kesmenizi istiyor sonrasında yılanın kurtarma görevi açılıyor. Ama bu bossların yeri haritada ortaya çıkmıyor kendiniz buluyordunuz

Uzun süre basılı tutup hizalayıp bırakınca vurması lazım.

Hiç ara görev vermedi. Acaba o yüzden mi ıskalıyor. Akşama bir daha deneyeceğim.

Bu yilani buldugunuz adanin yakininda bir tapinak var, ana gorev sizi orayada goturuyor ve takip eden döngüde 1 tane boss kesiyorsunuz, o boss 3 taneden birisi diye hatirliyorum, belki onu öldürünce aktif olacaktir. Diger türlü yilana hicbir sey yapamazsiniz, boss falan degil o. Anca iste degerli bir materyel düsürüyor onu lootlarsiniz.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.