Şimdi Ara

Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.155
Cevap
111
Favori
207.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş
  • 93GB indiriyor üstüne başka indirme var mı?

Nintendo Switch 2 | 8BitDo Ultimate 2C Bluetooth | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | 27" Samsung Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4 | Apple iPhone 17
  • Kuon kullanıcısına yanıt

2-3 oyunda yaptım ben bunu ama bu sefer iadeyi çok erken onayladılar normalde bakiye kısmına düşse yetiyordu ondan oldu herhalde . Baştan indiriyor bende eski dosya steam indirme bölümünde 120 gb duruyor biraz indirip içine attım olmadı . Dosya doğrula dedim olmadı Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe  biraz daha kurcaladım olmuyor olmuyor . Redditte yazmış biri hatırlamıyorum diğerlerinde böyle mi yaptım indirip dosyaları açıp varsa güncellemeyi yapıp sonra oyuna girip iade etmek lazımmış . İyi de öyle yapınca 2 saati geçersek kabul de etmez kalırız sap gibi Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe  Forumdan bir arkadaşta cevap verdi doğrulaması bitmesi gerekiyormuş .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Cinematic - 4K Fsr Native. RR yok.

Yalnız ambient occlusion eksikliği kendini çok hissettiriyor çimenlerde, kayalarda. Sırf bu yüzden oynamayı ertelerim ben.

Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Mart 2026; 2:31:44 >

Aynen bende de öyle. Şimdi sildim tekrar indiriyorum. Sonucu yazarım.

Düzeltme: Tekrar indirdim ama yine de olmadı. Yarın bakarım artık ama bin pişman oldum xbox'ta aldığıma. Microsoft ağır sıçtı. Tam bir rezillik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkintr -- 20 Mart 2026; 2:13:33 >

Rt on/off arası 7fps oynuyor.

RR oyunun içine ediyor. Vallahi en güzeli: 4K FSR kalite, RT açık. Grafiklerde model kalitesi ve doku kalitesi sinematik, geri kalan ayarlar ultra. Bu şekilde 78 FPS alıyorum. FG açınca da 134 FPS oluyor. Fg açıkkende bi fark göremedim. Oyun efsane gözüküyor. Tek sıkıntı sanki ara sahnelerdeki animasyonlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutsalNova -- 20 Mart 2026; 2:28:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sırf ray reconstruction reklamı için oyuna RTAO koymadılar bir süre sonra ekleyecekler bence.

Açılış sekansı;

Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 20 Mart 2026; 2:36:28 >
    i5 13600K - Asus Z690-P D5 - Pure 9070XT - XPG DDR5 2x16 6000MHz - TUF Gaming VG27AQML1A - Sigma L36 Pro 360-W - NZXT C1000 - Montech King Pro 95-W - Razer BlackShark V2 - Razer BlackWidow V3 - Razer Basilisk V2 - Galaxy S24FE
  • Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe

bu ayarlar ile 28 fps veriyor her şey sinematikte frame gen açmadan olmuyor kısaca. rtx 5080

Frame gen ile de olmuyor ki. 60 fps'e erişmedikçe gecikme yapıyor. 28 üstünden de çok fazla yapar.

Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti

• KutsalNova kullanıcısına yanıt
    Fps dışında etmiyor bence. Kapalıyken bitkiler ve ışıklandırma kötü oluyor. Esas gerçek kaliteli rt Rr açıkken. Gizli ultra grafik ayarı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Mart 2026; 2:46:23 >

PC Xbox app sende mi açamadın yoksa :))

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

o zaman bu frame genin de çok mantığı yok anladığım kadarıyla hocam. 60 fps aldıktan sonra niye açalım ki diye mantık oluştu ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Mart 2026; 2:52:11 >
  • Beyler bir şey söyleyeceğim ama gülmek yok. Ben atı hareket ettiremiyorum. Klavye ve fare ile hareket ediyor ama kontrolcüyle ne yaptıysam olmadı. Bende bir mallık var galiba :) Atı nasıl hareket ettiriyoruz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.