Şimdi Ara

Creative X-FI 5.1 External - Notebook Ses Kartı - 75 TL !!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
     Creative X-FI 5.1 External - Notebook Ses Kartı - 75 TL !!!!!!!!!!!!!!

Selamlar,

2 gün önce birinden aldığım, ona hediye gelen, kullanmadığı için bende duran ses kartını satıyorum. Kutusu , faturası yok. Tertemiz ürün.

90 >> 75 TL

Serdar YILLAR
    0554 333 82 83
    İstanbul/Nişantaşı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal_sy -- 27 Temmuz 2011; 21:55:06 >

• Garanti durumu ne?
  • Maalesef hiç bir şeyi yok. Fatura vs. yok. Kutusu da yok. Sadece USB kablosu ve kendisi var.
  • 75 lira olmuştur.
  • pm attım.
  • BU BIR FEROSKOP TAKIBIDIR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feroskop -- 5 Ağustos 2011; 20:34:36 >
  • Forumda büyük harflerle ;ayrıca büyük fontla yazı yazmanın ceza sebebi olduğunu düşünüyorum.Bunu adam gibi yazsanız anlayışla karşılar herkes.(Ben dahil)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kezman335

Forumda büyük harflerle ;ayrıca büyük fontla yazı yazmanın ceza sebebi olduğunu düşünüyorum.Bunu adam gibi yazsanız anlayışla karşılar herkes.(Ben dahil)

bu adam
  • takip..Hayırlı satışlar
  • ihtiyacım var almayı düşünüyorum bu model ses kartını.. kutusu vs olsa garanti önemli değil diyeceğim ama çinden getirtilmiş gibi oluyor böyle takipteyim, mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.