Şimdi Ara

creative t6060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar creative t6060 almak istiyorumda fakat nerelerden alabilirm neresi hesaplı bilen varsa yrdm lzm bana :D veya hangi ses sistemlerini onerirsiniz ekonomik ve ii ses alabilecegim (5+1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 19 Ağustos 2008; 15:49:04 >

• kardeşim o sistem tizlerde başarılıdır bass diorsan x540 t6060 a bulaşma
  • ewt simdi arastırdımda biraz herkez genelde x540 demiş bende ona yoneldim suandan itibaren
  • o sistem X540la kıyaslanınca biraz sönük kalabilir,X540 daha iyi bir seçimm olur ikisi arasında...
  • dinlediğin müzik türü nedirki?eğer techno hiphop gibi enstrüman seslerinin fazla olmadığı tarzda müzikler dinliyosan x540 al.
  • rock pop hip hop genelde dinlerim yani ama daa cok rock
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

rock pop hip hop genelde dinlerim yani ama daa cok rock

Rock dinliyorsan bulaşma derim..Tizler çok güzel,çevresel ses güzel fakat basslar tahta gibi..O bassları yumuşatmak için audigy2 filan kullanmalısın en az..

Şuan t6060 kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CREATIVE Inspire T3130
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Film için t6060 öneririm basslar çok sert olduğu için. Müzik için önermiyorum, metal müzikte bass'lar başımı ağrıtıyor en kısıkta bile. Zaten müzik dinliceksen 2.0 alırdım ben olsam. Subwoofer'a insan ilk başta hefes ediyor ama daha sonra "yeter" dedirtiyor. Daha çok film ve oyun için istiyorsan t6060 iyidir.
  • genellikle hepsini kullanıcam ztn pc de kullandıgım suan bni idare ediyor fakat bunu lcd ye baglayıp ps3 le oyun film muzik gibi seyleride yapıcam elbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 23 Ağustos 2008; 14:53:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.