Bildirim
creative t6060
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kardeşim o sistem tizlerde başarılıdır bass diorsan x540 t6060 a bulaşma -
ewt simdi arastırdımda biraz herkez genelde x540 demiş bende ona yoneldim suandan itibaren -
o sistem X540la kıyaslanınca biraz sönük kalabilir,X540 daha iyi bir seçimm olur ikisi arasında... -
dinlediğin müzik türü nedirki?eğer techno hiphop gibi enstrüman seslerinin fazla olmadığı tarzda müzikler dinliyosan x540 al. -
rock pop hip hop genelde dinlerim yani ama daa cok rock -
quote:
Orjinalden alıntı: NSA
rock pop hip hop genelde dinlerim yani ama daa cok rock
Rock dinliyorsan bulaşma derim..Tizler çok güzel,çevresel ses güzel fakat basslar tahta gibi..O bassları yumuşatmak için audigy2 filan kullanmalısın en az..
Şuan t6060 kullanıyorum -
Film için t6060 öneririm basslar çok sert olduğu için. Müzik için önermiyorum, metal müzikte bass'lar başımı ağrıtıyor en kısıkta bile. Zaten müzik dinliceksen 2.0 alırdım ben olsam. Subwoofer'a insan ilk başta hefes ediyor ama daha sonra "yeter" dedirtiyor. Daha çok film ve oyun için istiyorsan t6060 iyidir. -
genellikle hepsini kullanıcam ztn pc de kullandıgım suan bni idare ediyor fakat bunu lcd ye baglayıp ps3 le oyun film muzik gibi seyleride yapıcam elbet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 23 Ağustos 2008; 14:53:29 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X