Şimdi Ara

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium PCI-E ses kartı aldım Z5500 optik kablo ile bağladım.
    Ses almam da bir problem yok. Sizlerden isteğim bu kartı kullanan varsa,
    optimum elde ettiği kart ayarlarını bana yazarsa yada ilgili bir link gösterirse çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...

• Onu kendin bulacaksin deneyerek tecrube isteyen bisiy ayni ikiliyi bende kullaniyorum muzik te farkli ayar oyunda farkli ayar filmde farkli ayar kullanman gerekiyor
  • Ne ayarı arkadaşım zaten ses kartın bir işe yaramıyor optik kablo ile bağlamışsın çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX
    Ne ayarı arkadaşım zaten ses kartın bir işe yaramıyor optik kablo ile bağlamışsın çünkü..

Yok oyle bisiy anakartin optik cikisina baglayinca winamptan ve windowsdan sesi kokluyunce z5500 un decoderinden sesi artirinca patlat davul gibi geliyor sesler titanium un optik cikisina baglayinca sorun yok
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 2 haftadır x-fi titanium kullanıyorum internette bir videoda gördüm console launcher dock olarak masaüstünde duruyor ve ekranın istediğiniz köşesinde gizleniyor tıpkı objectdock programındaki gibi bunu nasıl yapabiliyoruz
    Bu arada bu akşam win7 driverını yükledim ses teneke gibi hiç beğenmedim kendi içinden çıkan driver ile kullanıyordum sanırım vista driverı ama ses win 7 driverın daha iyi bass daha derin ama entertaiment mode da encoder seçeneğinden dts veya dolby digital live seçeneklerini kullanamıyorum win7 driverlerında bu sorun ortadan kalkmıştı.Creative'in sitesinden dts conncet pack ile dolby digital live pack'i indirip kurdum yine bir şey değişmedi hep ''creative audio services not started.please reinstall the application'' hatasını veriyor buna çözüm bulabilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 19 Mart 2010; 0:30:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

Arkadaşlar bende yaklaşık 2 haftadır x-fi titanium kullanıyorum internette bir videoda gördüm console launcher dock olarak masaüstünde duruyor ve ekranın istediğiniz köşesinde gizleniyor tıpkı objectdock programındaki gibi bunu nasıl yapabiliyoruz

Zannerdesem bunu halletmenin bir yolu var... Program files altından Consol launcher'ı bul ve sağ tıkla
    açılan menüde farklı çalıştır, yap.. Çalışma türü olarak "Admin" seç.. Bu şekilde işe yaraması lazım..
  • Arkadaşlar aynı kart bende de var da konu acmişdim valla bir kac sorum olmuşdu benimle ilgilenirseniz cok sevinirim
  • Arkadaşımda da aynı şekilde masaüstünde dock olarak çıkıyormuş ama onun kartı titanium fatal1ty sanırım normal titaniumda bu özellik yok halbu ki çok kullanışlı en nefret etiğim şey masaüstündeki kısayol simgeleri.İlk sorunumu ise çözdüm vista driver da encoderdan dts veya dolby digital live olarak seçemiyordum win7 diverının sesi de kötü gelmişti.Sabah win7 driverını yükledim akşama kadar eq ayarı yapmaktan kafam şişti ama değdi şu an ses tam istediğim gibi encoder dan da istediğim modu seçebiliyorum .Kartı satın almadan önce win7 ve vista hakkında yapılan olumsuz yorumlara rağmen kart kendini baya bir hissettiriyor ses yüksekliğinde basslarda ve özellikle midlerde baya bir iyileşme oldu ayrıca onboardda kendi kendini 2.1'e çevirip her şarkı dinlemeden önce 5.1 olarak çalışıyor mu çalışmıyo mu test etmekten kurtuldum arka kolonllardan ses kısık geliyordu önlere göre console launcherdaki X-Fİ CMSS-3D bölümünden stereo envolopemnt ın altındaki ayardan bu sorunu ortadan kaldırdım surround'a yaklaştıkça arka kolonların sesi artıyor isteğe göre ayarlayabiliyorsunuz.X-Fi catalyzer özelliğide çok güzel kartın sesi gerçekten netleştiriyor.Oyunlarda ise cod4 te silahın sesi bile bir başka geliyor.Kartın en sevdiğim ayarı speaker setup console kısmındaki bass managementtaki bass test olayı Z-5500 zaten koparıyor orda ama x-530 da hiç fena değil bu paraya bu küçücük subtan (z-5500'e göre) bu sesi çıkarttırmayı başarmışlar adamlar helal olsun. Ben win7 performansını beğendim kartın.Bu arada işletim sistemi win7 ultimate 32 bit, 64 bit için durum nedir bilemem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.