Şimdi Ara

Creative Sound Blaster 5.1 Xp Driver [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
13.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Wawe - Out , Vinyl AC'97 Audio (WAWE)

PCI / PnP Ses
    Creative SB Live ! Series Audio Processor
    VIA VT1617(A) @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

İşletim Sistemi
    Windows XP SP3

Anakart
    MSI MS-7142

Vinly AC 97' Audio'yu ben yükledim , çalışıyor gözüküyor. Daha öncesinde Realtek AC 97' yüklemiştim sorunlu gözüküyordu. Sorun Çoklu Ortam Ses Denetleyicisi'nin yüklü olmamasından kaynaklanıyor sanırım , ama ne yükleyeceğimi bilmiyorum.

Uniblue DriverScanner 2009 programı ile tarattım , Sound Blaster yüklemek istedi , yükleme başarısız oldu. Önceden kullanılan ses çıkışı olarak Sound Blaster gözüküyordu ve bir sorun yoktu.

Yardımcı olabilecek var mı ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Anakart modelini ver ki yardımcı olalım...
    Ya da Driver genius gibi programlardan yararlanabilirsiniz bu zamana kadar bana yardımcı olmadı ama online olarak birde sen deneyebilirsin...
  • Tanınmayan donanıma sag tıkla özelliklerden ayrıntılar sekmesini aç
    Orada donanım kimliğini seçtiğinde
    PCI\VEN_1002&DEV_9553&SUBSYS_FF801179&REV_00
    gibi bir yazı çıkar bu yazıyı google a yapıştırıp bir ara.
  • MSI MS-7142
    Anakart modelim.
    Ses bölümünde de Vinyl AC'97 Audio WAWE yazıyor.

Çok yardımsever bir insansın dostum , sabahki konumda da bana yardımcı olmaya çalışmıştın. Teşekkür ediyorum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ontpl

Tanınmayan donanıma sag tıkla özelliklerden ayrıntılar sekmesini aç
    Orada donanım kimliğini seçtiğinde
    PCI\VEN_1002&DEV_9553&SUBSYS_FF801179&REV_00
    gibi bir yazı çıkar bu yazıyı google a yapıştırıp bir ara.

Tanınmayan donanımlarda Çoklu Ortam Ses Denetleyicisi vardı onun kimliğini Google'da aradım ama sonuç çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_27

http://www.1driver.net/files.asp?d=MSI%20MS-7142&Driver

buraya bi gözat istersen

İlk linki denedim ama olmadı , indirilmiyor. Diğerleri de ses driverı bile değil sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.stonesbucket.com/upload/uploads/27bNvFzMdfa.swf

Anlatımdaki program ile bir arayınız.

Not: Full sürümü indiriniz yoksa bulduğu linkleri göstermiyor.
  • http://www.1driver.net/driver_detay.asp?id=599

Zaten buraya bi göz at demiştim,sen araştırmadın senin yerine ben araştırdım.
    Açılan pencereyi birazcık araştırmış olsaydın,sağ yukarısında anasayfa denen yere bakıp bu sayfayıda bulabilirdin.
    Ama biraz merak ve araştırıcı ruhu olması gerek,yani birazcıkda olsa zahmet ister.
    saygılar
  • wrigoo

Google'da aratıp bulamadığın şeyi buraya yazar mısın?Bir de biz bakalım.
  • Via Audio Driver olarak ararsaniz hocam istediginize ulasirsiniz. sizin via 4in1 ile kurulmasi gereken driverlerdan olarak gorunuyor sanirim.

http://download1.msi.com/files/downloads/dvr_exe/VIA_VT1618_VP003.zip
    buda ses kartinizin driver dosyasi... kolay gelsin
  • @yolcu_27
    Verdiğin linkteki driverlardan hiç biri indirilmiyor. Site çalışmıyor sanırım artık.

@mesuthaksoy
    Çoklu ortam ses denetleyicisinin bilgilerini yazıyorum.

Aygıt kopya kimliği : PCI\VEN_1102&DEV_0006&SUBSYS_10011102&REV_00\3&13C0B0C5&0&50
    Donanım kimlikleri : PCI\VEN_1102&DEV_0006&SUBSYS_10011102&REV_00
    PCI\VEN_1102&DEV_0006&SUBSYS_10011102
    PCI\VEN_1102&DEV_0006&CC_040100
    PCI\VEN_1102&DEV_0006&CC_0401
    Uyumlu kimlikler:
    PCI\VEN_1102&DEV_0006&REV_00
    PCI\VEN_1102&DEV_0006
    PCI\VEN_1102&CC_040100
    PCI\VEN_1102&CC_0401
    PCI\VEN_1102
    PCI\CC_040100
    PCI\CC_0401

Driver Magician işe yaramadı , ayrıca Uniblue Driver Scanner 2009'da öyle.
    Realtek AC'97 A404 diye bir driver indirdim , driver çalışıyor gözüküyor adı , adı Vinyl AC'97 Audio (Vave) olarak gözüküyor. Çoklu Ortam Ses Denetleyicisi'nin yanında soru işareti var , sanırım bunu gidermek gerekiyor. Yardımcı olsun diye söylüyorum , formattan önce denetim masasından seslere bakıyordum , bir Vinyl AC'97 Audio vardı , bir de Sound Blaster 5.1. Sound Blaster 5.1' seçince ses geliyordu , diğerinde ses gelmiyordu. Her formatta saatlerce bu sorunla uğraşıyorum , saatlerce.

• Şöyle de bir şey belirteyim ; önceden bu sorunum olduğumdan , Uniblue DriverScanner 2009 programını kullanmıştım , Çoklu Ortam Ses Denetleyicisi'nin driverı olmadığını tespit etmişti , Sound Blaster yüklemişti ve sorun ortadan kalkmıştı. Sound Blaster'ı gene indirdim ama yükleme aşaması başarısız oldu , ''failed '' dedi. Sound Blaster adı altında bir sürü şey denedim ama hiç biri olmadı.
  • Orijinalden alıntı: wrigoo

@yolcu_27
    Verdiğin linkteki driverlardan hiç biri indirilmiyor. Site çalışmıyor sanırım artık.

doğru haklısın indirilmiyormuş,error hatası veriyor.birde burayı dene burdan download ediliyor

http://www.softwarepatch.com/utilities/ac97.html

istersen ilk önce buraya tıkla,açıklamaya göre uygun ses kartı driveri gösteriyor

http://thesp.paretologic.revenuewire.net/regcure/download?directdriver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu_27 -- 8 Şubat 2010; 14:45:11 >

• Simdi hocam senin ses kartin via mi creative mi onu cozemedim ben. onboard dan baska ses kartin mi var? yani pci da ekstra bir ses kartin var ve calismiyor sorun bu mu?
  • @yolcu27
    yolladığın programı indirdim , driver bulma programı , kayıt defteri düzenleme programıymış ve de ücretli. driver olarak vinyl ac'97 kullanıyorum , diğerleri uymuyor , çalışmıyor. senin dediğini de kurdum , ünlem işareti vardı ve ses aygıtı yok gözüküyordu.

@exeter
    hocam onu henüz bende çözemedim , ama istediğin bir tarama programı / komutuyla bakılıyorsa , ulaştırabilirim bu bilgiyi.
  • Sizin kasada ekstradan creative ses kartı mı takılı?
    işletim sistemi nedir?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bilgisayar hakkında ram - işlemci - ekran kartı - hard disk dışında bir bilgim yok , benim bilgim dışında alınmış bir bilgisayardı , bunu öğrenebileceğim ve önereceğiniz bir program var mı ?

İşletim sistemi Windows XP SP3.
  • Lütfen everest ultimate edition yükleyerek donanımlara bakar mısınız?Creative ses kartı takılı sanki bilgisayara
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.