Şimdi Ara

Creative SBS A500, LOGITECH X-540 dan daha iyi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu 5H dediğim model birde 7.1 kulaklık! nasıl oluyorsa artık. yine de aklım almıyor daha iyi olabileceğini xtreme music den. gönül vermişim bi kere o karta. ilk takıp evde test ettiğimi hatırlıyorum sesin netliği görünce aklım gitmişti. kristalize felan ediyor. eax 5.0. tabi eax in oyun tarafından da desteklenmesi lazım doom heralde eax 5.0 dı. öff valla delircem ne zaman bi parça alacak olsam böyle kafa karışıyor kaç gece sabahlıyorum bi ürün seçecem diye. zara ya girmiş kız gibi her gördüğüme bakıyorum

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

bu 5H dediğim model birde 7.1 kulaklık! nasıl oluyorsa artık. yine de aklım almıyor daha iyi olabileceğini xtreme music den. gönül vermişim bi kere o karta. ilk takıp evde test ettiğimi hatırlıyorum sesin netliği görünce aklım gitmişti. kristalize felan ediyor. eax 5.0. tabi eax in oyun tarafından da desteklenmesi lazım doom heralde eax 5.0 dı. öff valla delircem ne zaman bi parça alacak olsam böyle kafa karışıyor kaç gece sabahlıyorum bi ürün seçecem diye. zara ya girmiş kız gibi her gördüğüme bakıyorum

Ben LCD monitör almak için 2 sene beklemiştim 6 ayda HP için araştırma yapıp sonunda HP yi seçmiştim Sende benim gibisin anlaşılan. İşte bi ses sistemini biraz aele aldım çok az araştırma ile onda da çok memnunum

Buara ben yatıyorum hocma kendine iyi bak görüşürz yine Güya erken yatıcaktım 12 den beri şimdi yatıcam şimdi yatıcam diyorum ama yatamadım bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 20 Ocak 2009; 6:13:46 >

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

içine sinmiyecekse alma ya bekle biraz daha. Ben aceleyle aldığım hiç bi üründen memnun kalmadın şu ana kadar içime sinmedi hiç

Severek ve siteyerek içime sine sine kullandığım 3 ürün var Hp 22"monitörüm creative P5800 ses sistemim ve creative ep630 kulaklığım Üçündende oldukça memnunum. Onun dışında aldııkalrımda hep bişey oldu yada ben bi dandiklik buldum beğenmedims soğudum. 3 tane philips kulaklık yatıyo evde

He bide k790 nımı çok severim

Şu anda müzik dinliyorumda ep630 lar güzel ya eq ayarı falan da yaptım bass ayarı yaptım bide açtım power fm i oh

Bu arada AKG satıomuş biri forumda 400 liracık

http://forum.donanimhaber.com/m_24350876/mpage_1/key_//tm.htm#24350876

quote:

Orjinalden alıntı: undeadempire

Bendeki de Audigy Value hocam.

X-Fi modu yükleyince ses kalitesi mi artıyor, tam olarak anlamadım? Ben ses kartı ile birlikte gelen sürücüleri kullanıyorum

evet hocam ses kalitesi artıyor ve audigy valuenin yazılımında iki yer var kapalı seçemiyorsun bass ayarı falan. O açık oluyor bass yumuşuyor , x-f, crystalizer efekti ekli yazılımda sesler daha net oluyor onu açınca bassların etkiside daha yoğun oluyor. DEnemeni tavsiye ederim.

Fakat xp de kurarsan ayrı ayrı kanal ayarı çıkmıyor eğer 5.1 ses sistemin falan varsa. Ama gerçi benim içins orun teşkil etmio bu gülüs even dikenine katlanır

hocam google da pek birşey bulamadım. vista 64 için bir link alabilir miyim ?

• Ses zevk işidir ama bende x-540 dinledim biraz arkadaşta (ayarlarını bilmiyorum gerçi) boğuk bir ses veriyordu benim microlab ondan daha berrak ses veriyor. Logitechlerin tiz özürlü olduğu söyleniyor. Ama bass ta da creativden daha iyi olduğu da söyleniyor.
  • oh bugün klavye geldi yeni klavyenin keyfine bos bi sürücüye de xp kurdum tertemiz. X-fi nin sesini unutmuşum tekrar hatırladım. kulaklığı da siparis verdim halen tedariksürecinde bakalım ne olcak. steelseries 5h aldım normal de bağlanabiliyormuş istersek. kendi ses kartı ve x-fi ile deneyip farkına bakıcam artık

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

oh bugün klavye geldi yeni klavyenin keyfine bos bi sürücüye de xp kurdum tertemiz. X-fi nin sesini unutmuşum tekrar hatırladım. kulaklığı da siparis verdim halen tedariksürecinde bakalım ne olcak. steelseries 5h aldım normal de bağlanabiliyormuş istersek. kendi ses kartı ve x-fi ile deneyip farkına bakıcam artık

Hadi hayırlısı bakalım

undeadempire Hocam ses sistemleri bölümüne bak bi orda bulmuştum bende Bununla ilgili bir topic vardı. Ama 64 bit mi onu bilemicem tek driver vardı ben 32bit xp de kullanıyorum şu anda.

Ne mutlu Türküm Diyene

• http://tr.creative.com/support/downloads/ creative driverlarını buradan indiriyorum gerekirse bi bakın isterseniz

http://forum.donanimhaber.com/m_29182186/tm.htm Bu topic X-fi serisi kartlar için windows 7 driveri

http://forum.donanimhaber.com/m_25677184/tm.htm Bu topic de audigy kartlar için x-fi yazılımlı driver

Ne mutlu Türküm Diyene

• Sağol hocam. Bu konuya bakmıştım bugün . Driver'ı yükledim. Birde crystallizer'ı çalıştırabilseydim tam olacaktı

Orjinalden alıntı: undeadempire

Sağol hocam. Bu konuya bakmıştım bugün . Driver'ı yükledim. Birde crystallizer'ı çalıştırabilseydim tam olacaktı

Bende çalışıyor ya Şimdi yeni driverı yükledim konu güncellenmiş haberim yok. X-fi diyordu eskiden sadece şimdi x-fi extreme audio dio Doğan görnümlü şahin yani

Ne mutlu Türküm Diyene

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.