Şimdi Ara

Creative SBS A500, LOGITECH X-540 dan daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Creative SBS A500, LOGITECH X-540 dan daha iyi.. 15-20 deneme yaptım ve creativin ses kalitesi olarak ve bass doyuruculuğu olarak X-540 dan daha iyi olduğu sonucuna vardım.Sizce??

creative sbs a500

Uydu Çıkış Gücü: 6 Watt RMS kanal başına (5 kanal)
    Subwoofer Çıkış Gücü: 17 Watt RMS
    Frekans Yanıtı: 45Hz ~ 20kHz
    Sinyal-Gürültü Oranı (SNR): 75dB

logitech x-540

Toplam güç (RMs): 70 watts RMS
    Uydular: 45 watt RMS (2 x 7.4W ön, 15.4W merkez, 2 x 7.4W arka)
    Subwoofer: 25 watt RMS
    Toplam güç (Peak): 140 watt
    Frekans aralığı: 40 Hz - 20 kHz

Orjinalden alıntı: Adam

sana öyle gelmiş sanırım zira teknik olarak daha iyi olması zor gibi

creative sbs a500

Uydu Çıkış Gücü: 6 Watt RMS kanal başına (5 kanal)
    Subwoofer Çıkış Gücü: 17 Watt RMS
    Frekans Yanıtı: 45Hz ~ 20kHz
    Sinyal-Gürültü Oranı (SNR): 75dB

logitech x-540

Toplam güç (RMs): 70 watts RMS
    Uydular: 45 watt RMS (2 x 7.4W ön, 15.4W merkez, 2 x 7.4W arka)
    Subwoofer: 25 watt RMS
    Toplam güç (Peak): 140 watt
    Frekans aralığı: 40 Hz - 20 kHz
    INTEL İ3 6100 @ 3.7 GHZ --GIGABYTE H110M Pro -- 2X4 =8 GB DDR 4 2400 RAM -- 128 GB SAMSUNG SSD -- 500 GB HDD-- TX 450 WATT KASA -- 24 inch BENQ IPS LED 81 HZ MONİTÖR
  • tamamen doğru. sadece o ürünler için değil genel olarak logitech ve creative karşılaştırmaısnda öyledir. creative de eax açıp bi savaş oyunu oynarsan reload yaparken silah yanında gibi hissedersin. ama diyelim eve geldin arkadaşlarla arkaya cıstak cıstak müzik koyulacak logitech iyidir. z5500 felan varki hele vay anam vay..

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

tamamen doğru. sadece o ürünler için değil genel olarak logitech ve creative karşılaştırmaısnda öyledir. creative de eax açıp bi savaş oyunu oynarsan reload yaparken silah yanında gibi hissedersin. ama diyelim eve geldin arkadaşlarla arkaya cıstak cıstak müzik koyulacak logitech iyidir. z5500 felan varki hele vay anam vay..

aaa filmlerde de iyidir hacu Dün bi film izliyordum 5.1 film köpek havlıyo annem odaya girmişti yerinde hopladı içeri bakıo köpek mi geldi diye gül gül öldüm ya P8500

Ayrıca ses kartı öyle bir fark ediyorki anlatamam çok çok çok fark ediyor geçekten. Bi arkadaş geldi bana benim audigy valueden daha kaliteli ses kartı inanırmısın basslar tizler falan ya daha çok doyurucu geldi ya dedim kartı bırak öyle git x-fi miydi neydi kartı Bende audigy var x-fi modlu driver kullanıyorum kendi yazılımına göre daha iyi valla hiç değilse bass ayarı açık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Şu iki ses sistemini karşılaştırıpta SBS 500'ün x540 veya x530'dan daha iyi olduğunu düşündün ya tebrik ediyorum kulaklarını...

Bence sen enstruman çalmaya falan başlama öncelikle. Ayrıca bırak daha iyi olmayı, SBS 500 yanına yaklaşamaz creative x540'ın...

Yok ben yanına yaklaşabilir diyorum diye ısrarcıysan tek olasılık kalıyor, kullandığın X-540'ın kodu bozuk...

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ses kartı inanılmaz derecede farkettiriyor bence de. fakat malesef bu vistada x-fi desteği şuan uyduruk driverlar ile sağlanıyor. ne eax ne de x-fi chipseti doru düzgün çalışmıyor. alchemy diye bişey çıkartmışlar tamamen yalan. xp deki aldığım ses kalitesinin yarısını vermiyor vistada. yine de üzüle üzüle vista 64 kullanıyorum driveri çıkar umudu ile

Orjinalden alıntı: Brain Wave

Şu iki ses sistemini karşılaştırıpta SBS 500'ün x540 veya x530'dan daha iyi olduğunu düşündün ya tebrik ediyorum kulaklarını...

Bence sen enstruman çalmaya falan başlama öncelikle. Ayrıca bırak daha iyi olmayı, SBS 500 yanına yaklaşamaz creative x540'ın...

Yok ben yanına yaklaşabilir diyorum diye ısrarcıysan tek olasılık kalıyor, kullandığın X-540'ın kodu bozuk...

quote:

ses kartı inanılmaz derecede farkettiriyor bence de. fakat malesef bu vistada x-fi desteği şuan uyduruk driverlar ile sağlanıyor. ne eax ne de x-fi chipseti doru düzgün çalışmıyor. alchemy diye bişey çıkartmışlar tamamen yalan. xp deki aldığım ses kalitesinin yarısını vermiyor vistada. yine de üzüle üzüle vista 64 kullanıyorum driveri çıkar umudu ile

Ben windows 7 kurdum se sakrtını falan otomatik tanıdı. Sesde oldukça iyiydi ama yazılım yok tabi. Creative bi saçmalıkalr yapıyor ama anlamış değilim. Vista için iğrenç yazılımlar çıakrttı.

Bide vistada bu modlu x-fi drıverini kuruyorum her bass vuruşunda ses yükselip alçalıyor bi salaklık oluyor böyle anlamış değilim. En güzeli Xp vallaha. 6 aydırda creative in kendi yazılımını kurmuyorum ses kartı ile gelen bass ayarı kapalı tiz kapalı odun gibi ses çıkıyor. Ses sisteminden diyordum meğer ses kartındanmış. Tizzler kaliteli tamam ama bass resmen tahtaya vurumuş gibi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 20 Ocak 2009; 4:34:27 >

Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: Brain Wave

Şu iki ses sistemini karşılaştırıpta SBS 500'ün x540 veya x530'dan daha iyi olduğunu düşündün ya tebrik ediyorum kulaklarını...

quote:

ses kartı inanılmaz derecede farkettiriyor bence de. fakat malesef bu vistada x-fi desteği şuan uyduruk driverlar ile sağlanıyor. ne eax ne de x-fi chipseti doru düzgün çalışmıyor. alchemy diye bişey çıkartmışlar tamamen yalan. xp deki aldığım ses kalitesinin yarısını vermiyor vistada. yine de üzüle üzüle vista 64 kullanıyorum driveri çıkar umudu ile

Ben windows 7 kurdum se sakrtını falan otomatik tanıdı. Sesde oldukça iyiydi ama yazılım yok tabi. Creative bi saçmalıkalr yapıyor ama anlamış değilim. Vista için iğrenç yazılımlar çıakrttı.

Bide vistada bu modlu x-fi drıverini kuruyorum her bass vuruşunda ses yükselip alçalıyor bi salaklık oluyor böyle anlamış değilim. En güzeli Xp vallaha. 6 aydırda creative in kendi yazılımını kurmuyorum ses kartı ile gelen bass ayarı kapalı tiz kapalı odun gibi ses çıkıyor. Ses sisteminden diyordum meğer ses kartındanmış. Tizzler kaliteli tamam ama bass resmen tahtaya vurumuş gibi ya

Hocam sendeki hangisi Audigy, Audigy SE, Audigy 2 ZS?

• o ses azalıp çoğal olayı bende de oldu. insanın içini bi garip yapıo dimi ya bu arada hepsiburadadan Steelseries 3H siparis ettim şuan daha tedarik sürecinde . D&R ın sitesine girdim aynı ürün 93 ytl. 107 ytl hepsiburadada. gidip ordan mı siparis versem diyorum d&r dan hiç sipariş vermedim. birde ordaki 5H modeli de baya bi daha ucuz hb a göre. tekrar aklım karıştı acaba 5H mi alsam diye. Fakat 5H de kendi ses kartı var. Kendi ses kartı olursa bu sefer x-fi kartımı kullanmacak heralde . bi anlamı olmayacak gibi geldi. bide creative fatal1ty gamer takıldı aklıma . yine karar veremedim bak aklım karıştı offf iptal mi etsem kargoya verilmeden ne etsem

quote:

o ses azalıp çoğal olayı bende de oldu. insanın içini bi garip yapıo dimi ya bu arada hepsiburadadan Steelseries 3H siparis ettim şuan daha tedarik sürecinde . D&R ın sitesine girdim aynı ürün 93 ytl. 107 ytl hepsiburadada. gidip ordan mı siparis versem diyorum d&r dan hiç sipariş vermedim. birde ordaki 5H modeli de baya bi daha ucuz hb a göre. tekrar aklım karıştı acaba 5H mi alsam diye. Fakat 5H de kendi ses kartı var. Kendi ses kartı olursa bu sefer x-fi kartımı kullanmacak heralde . bi anlamı olmayacak gibi geldi. bide creative fatal1ty gamer takıldı aklıma . yine karar veremedim bak aklım karıştı offf iptal mi etsem kargoya verilmeden ne etsem

Hocam kulaklık sanırım bahsettiğin. O markayı açıkcası hiç duymadım ama AKG diye bi marka gördüm mediamarkt da ve kulaklıkları oldukça pahalı acaba kalitesi nasıldır ses konusudna idddalı bir firmaya benziyor bu fiyatlarla 60 yıllık bir firmaymış. Bi düşün istersen Bende bu sıralar kulaklık almayı düşünüyorum ama artık dandik philipslerden almam 40 50 milyonluk 200e kadar limit koyacağım ama erteliyorum hep Creative ep630 lar var şu anda geceleri film ve mğzikleri ep630 ile dinliyorum basslar tizzler oldukça iyide aklım hep o büyük kulaklıklarda acaba derin ve güzel bass verirler mi sesi açsamda bozulmaz mı dıaşrdan ses almaz mı falan filan bir sürü soru işareti

http://www.akg.com/

http://www.akg.com/personal/Sirket,tid,217,_psmand,5.html

Ne mutlu Türküm Diyene

• akg süper de beni de aşar onlar 40 50 lik philips lerden şuan masamın üstünde duruyor. uzun süreli kullanacaklar için apranax hediyesiyle satılmalı bence onlar şimdi bu steelseries i alıcam henüz iptal etmedim. fakat onun da kulak kısmı kadife değil. tepe kısmında da yumuşak bişey yok. 100 ytl para vericem kötü çıkarsa bu forumda steelseries iyi diyeni yakarım çok hafif asla ağrıtmıyor diyor alan arkadaşlar. birde mikrofonlu kulaklık arıyorum mikrofon kalitesi de iyi olmalı.
    http://www.ncstr.com/asp/listgroup.asp?group=99A burdan bakabilirsin steelseries ürünlerine bu ara tüm profesyonel clanlar buranın ürünlerini kullanıyor. ama nedense sürekli içimden bir ses sen bu kulaklığı beğenmeyeceksin diyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

undeadempire augdiy value hocam bendeki

quote:

o ses azalıp çoğal olayı bende de oldu. insanın içini bi garip yapıo dimi ya bu arada hepsiburadadan Steelseries 3H siparis ettim şuan daha tedarik sürecinde . D&R ın sitesine girdim aynı ürün 93 ytl. 107 ytl hepsiburadada. gidip ordan mı siparis versem diyorum d&r dan hiç sipariş vermedim. birde ordaki 5H modeli de baya bi daha ucuz hb a göre. tekrar aklım karıştı acaba 5H mi alsam diye. Fakat 5H de kendi ses kartı var. Kendi ses kartı olursa bu sefer x-fi kartımı kullanmacak heralde . bi anlamı olmayacak gibi geldi. bide creative fatal1ty gamer takıldı aklıma . yine karar veremedim bak aklım karıştı offf iptal mi etsem kargoya verilmeden ne etsem

Hocam kulaklık sanırım bahsettiğin. O markayı açıkcası hiç duymadım ama AKG diye bi marka gördüm mediamarkt da ve kulaklıkları oldukça pahalı acaba kalitesi nasıldır ses konusudna idddalı bir firmaya benziyor bu fiyatlarla 60 yıllık bir firmaymış. Bi düşün istersen Bende bu sıralar kulaklık almayı düşünüyorum ama artık dandik philipslerden almam 40 50 milyonluk 200e kadar limit koyacağım ama erteliyorum hep Creative ep630 lar var şu anda geceleri film ve mğzikleri ep630 ile dinliyorum basslar tizzler oldukça iyide aklım hep o büyük kulaklıklarda acaba derin ve güzel bass verirler mi sesi açsamda bozulmaz mı dıaşrdan ses almaz mı falan filan bir sürü soru işareti

http://www.akg.com/

http://www.akg.com/personal/Sirket,tid,217,_psmand,5.html

Bendeki de Audigy Value hocam.

X-Fi modu yükleyince ses kalitesi mi artıyor, tam olarak anlamadım? Ben ses kartı ile birlikte gelen sürücüleri kullanıyorum

• içine sinmiyecekse alma ya bekle biraz daha. Ben aceleyle aldığım hiç bi üründen memnun kalmadın şu ana kadar içime sinmedi hiç

Severek ve siteyerek içime sine sine kullandığım 3 ürün var Hp 22"monitörüm creative P5800 ses sistemim ve creative ep630 kulaklığım Üçündende oldukça memnunum. Onun dışında aldııkalrımda hep bişey oldu yada ben bi dandiklik buldum beğenmedims soğudum. 3 tane philips kulaklık yatıyo evde

He bide k790 nımı çok severim

Şu anda müzik dinliyorumda ep630 lar güzel ya eq ayarı falan da yaptım bass ayarı yaptım bide açtım power fm i oh

Bu arada AKG satıomuş biri forumda 400 liracık

http://forum.donanimhaber.com/m_24350876/mpage_1/key_//tm.htm#24350876

quote:

Orjinalden alıntı: undeadempire

Bendeki de Audigy Value hocam.

X-Fi modu yükleyince ses kalitesi mi artıyor, tam olarak anlamadım? Ben ses kartı ile birlikte gelen sürücüleri kullanıyorum

evet hocam ses kalitesi artıyor ve audigy valuenin yazılımında iki yer var kapalı seçemiyorsun bass ayarı falan. O açık oluyor bass yumuşuyor , x-f, crystalizer efekti ekli yazılımda sesler daha net oluyor onu açınca bassların etkiside daha yoğun oluyor. DEnemeni tavsiye ederim.

Fakat xp de kurarsan ayrı ayrı kanal ayarı çıkmıyor eğer 5.1 ses sistemin falan varsa. Ama gerçi benim içins orun teşkil etmio bu gülüs even dikenine katlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 20 Ocak 2009; 5:36:36 >

Ne mutlu Türküm Diyene

• sorun şu ki içime sinen ürün yok ve hemen de almak istiyorum kulaklık deli etti evdeki.
    Creative fatal1ty her yerde bulunmuyor 1 2 yerde buldum alacam banka onayı vermedi neden çözemedim.
    Steelseries 3H ben de okadar bilgili değilim ama çok fazla tavsiye eden var. kötü diyen hiç görmedim. gördüğüm eksileri konforlu durmuyor ona içim sinmedi
    Steelseries 5h ise herşeyini beğendim ama usb girişinden kendi ses kartını kullanıyor. ses kalitesi xtreme music kadar iyi olamaz gibi geliyor o yüzden.

http://www.hepsiburada.com/akg-k-601-chrl-kablolu-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evakgk601#tablnk
    akg beni aşar

yuh bende sitesidne çok beğendim bundan alırım diyordum

mediamarkt a falan git orde teşir ürünlerinde varsa dene bi içine sinerse al. Ya da geri iade şansın olmuyor mu aldıktan sonra beğenmezsen geri yollar parını alırsn. Gerçi hepsiburada paranı verir mi bilmem

H5 de kendi ses akrtı var diyorsun o kötü bence oyuncular için ama ses akrtı Eax desteklimi oda var eax varsa kaça kadar var en son eax 5,1 var sanırım. Eaxın oyunlara nebiçim katkısı oluyor kulaklıkla oynasan bile

Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

bu arada ses sistemlerini bunlardan mı alsaydık ne etseydik ışıklı mışıklı hoşuma gitti
    http://fc08.deviantart.com/fs38/i/2008/327/6/2/Actual_Mac_Setup_yellow_mood_by_napcae.jpg

müziğin ritmine göre yansa tamamda ne öyle pavyon gibi , hemde 2.1 o Gerçi benim aklımda z2300 var laptop alırsam Laptoplarda 5.1 ses akrtı olmuyor malesef mal creative de nedense laptop için analog çıkışlı 5.1 ses kartı yapmıyor herhalde artık

Ne mutlu Türküm Diyene

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.