Şimdi Ara

Creative SBS A300 ile Logitech X230 karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben daha önce Creative SBS A300 kullandım. Basslarda pek iyi değildi. Logitech X230 u creative SBS A300 modeliyle kıyaslama yapabilirmisiniz. Benim için müzik bayağı ön planda. Arasıra filmde izliyorum. Mp3 lerde manyak bir bass istiyorum, ama yüksek ses ve bassta sesler boğulmayacak ve zart zort diye sesler gelmeyecek. Logitechin bu modelinden bu özellkleri alabilirmiyim. Ayrıca notebookta kullanacağım, harici bir ses kartına gerek varmı ? Ürünü yarın teknosaya almaya gideceğim. Vereceğiniz bilgiler çok önemli. Sizlerin yorumlarıyla bu ürünü alacağım.
    Teşekkürlerrr

Vu Ultimo // Samsung 40C6000 // Logitech Z906
  • arkadaşım creativenin eski modelleri daha düzgün bass veriyordu ama şu anda piyasadaki modelleri o kadar iyi değil. ama logitech gerçekten bass konusunda çok başarılı iki ürünüde uzun uzun deneme imkanım oldu.logitech son seste bile mükemmel net ses veriyor.boğulmak diye bişe yok logitechlerde ama creativlerin şimdiki yeni modelleri hiç güzel ses vermiyor.ben yerinde olsam paraya acımam direk logitech alırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 25 Nisan 2008; 18:04:20 >
    HTC Wildfire S,Logitech Z2300 Speakers,Creative ep630 Black,Logitech x230,Logitech x540,Creative Audigy value 7.1,Creative Sound Blaster 5.1,JBL 1000 watt,Samsung Preston,BENQT2200HDA LCD,Fujifilm A235,Creative A300
  • Bu iki modelde markalarının en alt seviye sistemlerinden ve çok şey beklemiceksin bu iki modelden ama illa ikisi arasında bir tercih söylemek gerekirse tabikide bu x230 kötünün iyisi olur saygılar

Orjinalden alıntı: TheMatador2

BU KONUYU AÇMAN YANLIŞ LOGİTECH X230 BASAR CREATİVE A300 E...

Bence de yanlış...A300 35 YTL'lik sadece ses veren fasulyeden bi set.
    X230 ile yarışması olanaksız ve saçma olur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio -- 30 Nisan 2008; 18:47:17 >

Logitech x-230 kullanıcısı olarak sana söylemek istediklerim

bu set'te bass çıkışı oldukça güçlü diğer 2+1 lere oranla iyi bir bass çıkışı war ama sesi çok açtıgımızda Tizzler kayboluyor.[yüksek bass içeren müziklerde özellikle]

ama 2+1 alacaksan Logitech-230 almanı tavsiye ederim

ve iyice araştır Philips mms-430 a da bi bakmanı tavsiye ederim

Philips mms-430 toplam 50W [ buna aldanmamak lazım ]

TeknoSA fiyatı 159 Ytl

Logitech X-230 toplam 32 W

TeknoSA fiyatı 105 ytl [ piyasada 95-100 arası bulabilrsin iyice araştırırsan]

yapılan kıyaslamalarda forumlarda göreceğin üzere Logitech X-230 bir adım önde arkadaşım..

dizayn olarak olsun , kalite olarak olsun ben Logitech derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative SBS A300
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam arkadaşım.
    X230 u birkaç önce teknosadan 105 ytlye aldım. dediklerinde haklıymışsın. X230, creativeyi tokatlıyor Tv kartımdaki radyolarda test ettim. Çok güzel, kulağı okşayacak bir ses veriyor. Fazla açamıyorum, komşular işte.. İyiki almışım
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.