Şimdi Ara

Creative S750 Kumanda ve güç problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 aydır S750 seti kullanıyorum. kullanmadıgım zamanlar kendi kumandasından stand by'a alıyorum. Fakat daha sonra tekrar acmak istediğimde (aynı gün veya farklı bir günde) kumandadan power tuşuna bastığımda masamda bulunan kontrol ünitesi açılıyor fakat aynı saniye icinde çıt diye bir ses cıkararak tekrar kırmızıya stand by a dönüyor. yani sanki o cıt sesi esnasında elektrik gidip gelmiş gibi oluyor ve tüm tiz, hoparlör ses seviyesi ayarları falan hepsi default degerlere dönüyor... Bana elektriksel bir sorun gibi geldi? Bunu yaşayan başka arkadaşlar varmı acaba? yada çözümü varmıdır? elektrik tesisatındamı sorun var? (s750 nin güç kablosu belkin surge protector a baglı)

• Sevgili @lone_star, olay elektrikle ilgili bir sorun değil. Okuduğum yabancı bikaç s750 inceleme yazısı ve sorunlar kısmında bu sorunla karşılaşmıştım. Sorun geleneksel s750 sorunlarından biri.. çözümü için seti aldığın yere göndermen benim bildiğim tek çözüm. yani setin üretimsel bir hatası olduğundan böyle yapıyor.. bu arıza seti aldığın günden beri var mıydı? eğer öyleyse dediğim çözümden başka yapacak bişeyin yok gibi.. kolay gelsin..
  • lone star kardeş senin sette büyük ihtimal bir problem meydana gelmiş veya fabrikasyon hatalı çıkmıştır aynı setten bende kullanıyorum yaklaşık 2,5 sene oluyor ve öle bir sorunla karşılaşmadım bence seti garantiye gönder
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim.. Sistemim böyle kabullenme niyetindeyim :) şimdi servisi arasam götürsem falan bi dünya iş, üstüne bide orada ugraştırıcaklar en iyisi fazla kurcalamamaya karar verdim simdilik. cok fazla rahatsız edici bir durum degil..o kadarıda nazarı olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.